0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #1160 -: Септември 08, 2007, 08:02:33 am »
Може да е повреден термометъра или не го държиш достатъчно:
-дигитален  3-4 мин след сигнала
-живачен 10 мин
Ако вечер ви е студено- може малко БТ да е по-ниска/но не повече от 0,1 максимум 0,2 градуса

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #1161 -: Септември 08, 2007, 09:26:30 am »
Благодаря ти за отговора.щом мериш орално са ти добре температурите.Преди ОВУ температурата пада .В момента в който се вдигне/в твоя случай например най-малко 36.6/значи ОВУ вече е минала.Действайте тези дни, когато БТ още не се е вдигнала.Успех.
« Отговор #1162 -: Септември 08, 2007, 09:39:42 am »
Кolean,мерси за инфото ,аз миналия месец имах доста разнообразна БТ.Дано успеем този месец.Успех .Твоята БТ май се нормализира,дано,дано.
*
« Отговор #1163 -: Септември 08, 2007, 10:21:30 am »
Добро утро и от мен. Само да докладвам - тотално отпадам от списъка на НЕчакащите за този месец.
Minesota,tinki,ma-ma, продължавам да ви стискам палци       
Поздрави и хубав ден
« Отговор #1164 -: Септември 08, 2007, 10:40:58 am »
iris,много съжалявам,но сега с нови сили ще чакаме.Нов месец ,нов късмет.
« Отговор #1165 -: Септември 08, 2007, 10:44:25 am »
Мnesota,tinki,ma-ma,какво става с вас ,пишете,дано ни зарадвате.Силно сме стиснали палци. :crossfingers:
« Отговор #1166 -: Септември 08, 2007, 13:11:30 pm »
Мnesota,tinki,ma-ma,какво става с вас ,пишете,дано ни зарадвате.Силно сме стиснали палци. :crossfingers:

Ами аз си чакам :lol:Трябват ми още 9 високи температури,за да мога да се надявам,така че има още доста време.
Благодаря ви за палците. :)
« Отговор #1167 -: Септември 08, 2007, 13:33:44 pm »
Ей ,Тинки чакането си струва ,дано си възнаградена .
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #1168 -: Септември 08, 2007, 13:55:56 pm »
Здравейте момичета, аз съм на спа, но тук във фойето на хотела има нет,та днес се добрах до него :) аз все още си чакам, но нещо не съм мн. обнадеждена.Все още имам ПМС,но имам още една седмица все пак....
Стискам ви палци...дано се похвалите, Тинки и останалите!
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #1169 -: Септември 08, 2007, 13:59:48 pm »
Ирис миличка съжалявам,не се отчайвай, следващия месец с нови сили и надежда!
*
« Отговор #1170 -: Септември 09, 2007, 06:27:13 am »
Здравейте момичета,
Много отдавна не съм писала в темата. Днес съм с много объркана - имам много ама много бледа втора четичка (даже го отбелязах теста като отрицателен). Страх ме е да се зарадвам, преди 5-6 месеца имах същата чертичка, но цикъла ми дойде след 2 дни закъснение :(. Знам аз, че не трябва да се правят тестове толкова рано, ама пусто не ме свърташе. За сега няма да казвам на мъжа ми, че миналия път само го разочаровах милия.
*
« Отговор #1171 -: Септември 09, 2007, 09:55:14 am »
Здравей Chinni ,стискам ти палци  :crossfingers:
                                                                                                            Само едно нещо прави мечтата невъзможна:страхът от    неуспех.,Алхимикът,Паулу Коелю
« Отговор #1172 -: Септември 09, 2007, 10:32:20 am »
Chinni, :crossfingers:,дано ни зарадваш :bfp:.Ако ти закъснее 1-2 дни тогава направи тест ,ако е кръвен още по сигурен е .Дано късмета е на твоя страна .Успех .
*
« Отговор #1173 -: Септември 09, 2007, 14:07:22 pm »
Кръвния тест ше покаже -за да не се претисняваш може да направиш и него
*
« Отговор #1174 -: Септември 09, 2007, 16:04:03 pm »
Момичета, и аз този месец май отпадам от класацията  :( Вчера ми беше отрицателен теста, само във въобръжението ми имаше втора чертичка. А днес дори започва да ми прецапва, нищо че БТ ми е висока и много постоянна, което е странно за мен. И гърдите не ме болят вече толкова, така че аз оставам за другия месец пак тук. Честито на всички успели и късмет на всички чакащи  :wink:
*
« Отговор #1175 -: Септември 09, 2007, 16:36:19 pm »
Съжалявам Мими
Ще си стискаме палци взаимно за следващия път  :crossfingers:
*
« Отговор #1176 -: Септември 09, 2007, 17:32:23 pm »
Благодаря ви момичета за подкрепата, аз съм в чужбина и няма с кого да споделям, а не искам да давам напразни надежди на мъжа ми. Ако си бях в България щях да направя кръвен тест, но тук където съм кръвния тест е неприлично скъп (отива към 60 долара). Ще трябва да изчакам още ден два, колкото и да ми се иска да знам веднага.

Мими дано пък да не ти дойде щом температурата не е паднала още, често се случва да има зацапване при начална бременност. Ще стискам палци!
*
« Отговор #1177 -: Септември 09, 2007, 18:54:57 pm »
Здравейте, дами. Мими, Chinni, стискам ви палци.
А аз въобще не знам какво става - уж онзи ден реших, че ми идва и спрях Дуфастона. Зацапа ми. Вчера сутринта имаше също съвсем малко, дори не съм сигурна какво точно беше - просто се промени цвета на ЦС. Вчера и днес обаче няма нищо. Не знам какво да си мисля. Да имате идеи? Иначе БТ падна отдавна, а днес не можах да я премеря.
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #1178 -: Септември 09, 2007, 19:56:00 pm »
Здравейте момичета! Ирис аз знаеш,че не разбирам от графики мн. мн, но може да е имплантационно зацапване или поне искренно се надявам да е такова и ти стискам палци! Тинки с теб какво става?
На всички чакащи успех!
« Отговор #1179 -: Септември 09, 2007, 21:33:32 pm »
Здравейте и от мен.
От два-три дена получавам леки придърпвания в областта на левия яйчник. :ask: Не е болка, просто леко придърпване...Някой има ли идея на какво може да се дължи? На 16.09 се надявам да не ми дойде.

Успех на чакащите!
Gilian

/61499.gif[/img][/url]