0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #1120 -: Септември 05, 2007, 11:44:21 am »
Честита годишнина, Стиварип :) :balk_46:
Стискам ти палци  :crossfingers:
Аз още си чакам овулацията
« Отговор #1121 -: Септември 05, 2007, 11:46:48 am »
И аз ще се включа в чакащите за 16.09!Надявам се този път да има резултат от гимнастиката  :wink:
Стискам палци и на вас!
Gilian

/61499.gif[/img][/url]

« Отговор #1122 -: Септември 05, 2007, 11:52:52 am »
Честита годишнина, Стиварип :) :balk_46:
Стискам ти палци  :crossfingers:
Аз още си чакам овулацията
Благодаря ти, мила  :D
И да поработите добре  :wink:
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
« Отговор #1123 -: Септември 05, 2007, 11:59:04 am »
Незнам защо, четях темата и реших да се включа. Аз по принцип пиша във друг форум, но напоследък се чувствам странно и не мога да си го обясня. Дано не ме сметнете за луда. Ами аз по принцип имам установен хидросалпингс и ми предстои лапароскопия. Сега правя хиляди изследвания. Обаче от две седмици се чувствам всички споменати симптоми и направо незнам какво да мисля. Първо на 15 август, на морето ми дойде, но беше доста слабо от това, което очаквах (аз по принцип имам обилен мензис). Седмица след това започнаха силни болки в гърдите, които продължават даже като вървя :BangHead:, световъртежи, обикновено сутрин, главоболие, болки в кръста и раменете, придърпване ниско в корема, болки в яйчниците. На всимчкото отгоре съм качила за това време 4 кг, аз се теглих преди морето. Трябва около 10-11 септември да ми дойде и чакам, за да си направя хормоналните изследвания и даходя на лапаро. Но какво става с тялото ми. Днес ми стана гадно от пастата за зъби, ходя често до тоалетна и ми се яде като вълк.  :eating: Започнах да се замислям - луда ли съм или е възможно да е станало нещо.Но ако се е получило, може би хидросапингса ще го измие и тогава ще ми дойде и пак сълзи и мъка. Знам, че чудеса стават, ама страх ме е да се надявам, защото разочорованието после много боли. Даже започна да мисля да не е извънматочна, знам ли. Казвам ви сериозно момичета, или съм луда или ще полудея докато не ми дойде, та да се свърши с тия мъки. Моля кажете, ако нещо можете по въпроса. Благодаря ви!  
*
« Отговор #1124 -: Септември 05, 2007, 12:00:09 pm »
И да поработите добре  :wink:
Хахаха, слушам ;)
В това отношение се справяме отлично.  :oops:
Дано тоя път да стане  :eggsperm:
*
« Отговор #1125 -: Септември 05, 2007, 12:06:04 pm »
Незнам защо, четях темата и реших да се включа. Аз по принцип пиша във друг форум, но напоследък се чувствам странно и не мога да си го обясня. Дано не ме сметнете за луда. Ами аз по принцип имам установен хидросалпингс и ми предстои лапароскопия. Сега правя хиляди изследвания. Обаче от две седмици се чувствам всички споменати симптоми и направо незнам какво да мисля. Първо на 15 август, на морето ми дойде, но беше доста слабо от това, което очаквах (аз по принцип имам обилен мензис). Седмица след това започнаха силни болки в гърдите, които продължават даже като вървя :BangHead:, световъртежи, обикновено сутрин, главоболие, болки в кръста и раменете, придърпване ниско в корема, болки в яйчниците. На всимчкото отгоре съм качила за това време 4 кг, аз се теглих преди морето. Трябва около 10-11 септември да ми дойде и чакам, за да си направя хормоналните изследвания и даходя на лапаро. Но какво става с тялото ми. Днес ми стана гадно от пастата за зъби, ходя често до тоалетна и ми се яде като вълк.  :eating: Започнах да се замислям - луда ли съм или е възможно да е станало нещо.Но ако се е получило, може би хидросапингса ще го измие и тогава ще ми дойде и пак сълзи и мъка. Знам, че чудеса стават, ама страх ме е да се надявам, защото разочорованието после много боли. Даже започна да мисля да не е извънматочна, знам ли. Казвам ви сериозно момичета, или съм луда или ще полудея докато не ми дойде, та да се свърши с тия мъки. Моля кажете, ако нещо можете по въпроса. Благодаря ви! 
Защо не си направиш един тест? Щом имаш такива силни симптоми е напълно възможно.  preggo
А и винаги има надежда според мен. Една приятелка на баба ми си осиновила момиченце, защото категорично й казали че не може да има деца. След това родила още 3 момчета  8O Ха, кажи ми как стават тия работи? От липса на деца, накрая детска градина  :lol: Божа работа
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #1126 -: Септември 05, 2007, 12:24:12 pm »
Stivarip, Честита годишнина . Пожелавам ти много любов и едно здраво и красиво бебче, ще ти стискам палци да Не ти дойде и това да е подаръкът ти!! Стискам палци мила и успех!!!
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
« Отговор #1127 -: Септември 05, 2007, 13:02:06 pm »
Aelia, благодаря за надеждата, която ми даваш. Хубавите неща идват, когато най-малко ги очакваш и където хич не се надяваш. Мъжът ми искаше да ми вземе тест, обаче мен ме е страх. Ще взема да си измеря температурата утре, да видим какво ще покаже и ако нещата се задържат така, знам ли, може да се размине операцията. :balk_81: Дали на някой се е случвало нещо подобно при моята диагноза?
« Отговор #1128 -: Септември 05, 2007, 13:41:58 pm »
Здравейте!
За първи път пиша във форума. И аз се присъединявам към чакащите. Днес ми е седми ден закъснение. С отрицателен тест Шуър чек, кръвен тест няма къде да си направя, а не зная видеозона ще покаже ли ако е станало чудото. Овулацията ми трябва да е била на 23.08. Дайте ми съвет, има ли смисъл да ходя на видеозон?
*
« Отговор #1129 -: Септември 05, 2007, 13:50:47 pm »
Здравейте!
За първи път пиша във форума. И аз се присъединявам към чакащите. Днес ми е седми ден закъснение. С отрицателен тест Шуър чек, кръвен тест няма къде да си направя, а не зная видеозона ще покаже ли ако е станало чудото. Овулацията ми трябва да е била на 23.08. Дайте ми съвет, има ли смисъл да ходя на видеозон?
Как така си 7 ден закъснение, а О ти е била на 23.08. Това означава че си с много кратка ЛФ. Нормалната е от 12 до 16 дена. Ако наистина О ти е била на 23.08, няма как да ти покаже още теста, защото ЧХГ се повишава на 10-11 ден след О, а теста засича стойности над 25. Така че брой още поне 3 дена. Направи тест след 1-2 дена, ако не ти е дошло. И чак около 20 дена след О. може да се види нещо на вагинален ехограф. Стискам ти палци!
« Отговор #1130 -: Септември 05, 2007, 13:54:35 pm »
Благодаря ти Мими26 за светкавичния отговор,
явно ще си почакам няколко дни още.
Успех на всички!
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #1131 -: Септември 05, 2007, 15:15:12 pm »
Момичета днес си записах час при д-р Стаменов за 7.06.2008!!! Направо ми се плаче!!! Дано не ми дойде,надеждата ми се върна !!! :balk_133:
*
« Отговор #1132 -: Септември 05, 2007, 15:52:22 pm »
Ехо, здравейте и от мен - не ме забравяйте в списъка на НЕчакащите. Нищо, че съм се отписала. Днес ми е 31-ви ден от цикъла. Стискам палци на всички НЕчакащи, ловящи и на всички останали.
 Миленче, много мило от товя страна. Ще ти пиша на лични.
« Отговор #1133 -: Септември 05, 2007, 15:59:56 pm »
minesota, благодаря ти за пожеланията  :D
Момичета днес си записах час при д-р Стаменов за 7.06.2008!!! Направо ми се плаче!!! Дано не ми дойде,надеждата ми се върна !!! :balk_133:
Стискам палци да не ти дойде, мила. В противен случай защо не пробваш при Владимиров? Аз като им звъних ми дадоха час за след месец и половина. На фона на твоя час, аз съм цвете  8O
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #1134 -: Септември 05, 2007, 16:17:15 pm »
Stivarip, благодаря за отговора ! :bighug: :bighug: Би ли ми казала от коя клиника е за да знам къде да търся координати?
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #1135 -: Септември 05, 2007, 16:50:31 pm »
Уфф много съм заспала ! Намерих го!!!
Даже си записах 4ас за 12.10. :thankyousign:  Stivarip сега с теб ще чакаме 16-17.09  стискам палци този път да ни пропусне!!!
хайде късмет на всички  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #1136 -: Септември 05, 2007, 16:59:58 pm »
Здравейте момичета. За пръв път пиша в този форум, но така като чета направо съм си за тука. Овулацията ми беше на 25 или 26 август и сега съм в очакване. До колкото знам тест мога да правя 14 дни след О?? Нали?? Този месец и БТ даже си меря и май всичко върви добре. А и като се замисля имам доста от признаците на бременността, ама пусто те като са еднакви и с ПМС ;-((. Така че ще почакам пък да видим.
« Отговор #1137 -: Септември 05, 2007, 17:30:44 pm »
  Stivarip сега с теб ще чакаме 16-17.09 

Пишете ме и мен!И аз съм там някъде.Stivarip,пак ни съвпада О този месец  :D!
ma_ma,добре дошла!
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #1138 -: Септември 05, 2007, 17:47:24 pm »
Tinki мила и ти си в отбора  :grouphug:
а като знам колко време има дотогава.......мъка ми става!!!
Но няма начин ще чакаме...
« Отговор #1139 -: Септември 05, 2007, 19:38:52 pm »
Minesota Tinkito IRIS и вси4ки в о4акване на  :bfp: стискам ви палци дано ни зарадвате!!!!!!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: