Незнам защо, четях темата и реших да се включа. Аз по принцип пиша във друг форум, но напоследък се чувствам странно и не мога да си го обясня. Дано не ме сметнете за луда. Ами аз по принцип имам установен хидросалпингс и ми предстои лапароскопия. Сега правя хиляди изследвания. Обаче от две седмици се чувствам всички споменати симптоми и направо незнам какво да мисля. Първо на 15 август, на морето ми дойде, но беше доста слабо от това, което очаквах (аз по принцип имам обилен мензис). Седмица след това започнаха силни болки в гърдите, които продължават даже като вървя
, световъртежи, обикновено сутрин, главоболие, болки в кръста и раменете, придърпване ниско в корема, болки в яйчниците. На всимчкото отгоре съм качила за това време 4 кг, аз се теглих преди морето. Трябва около 10-11 септември да ми дойде и чакам, за да си направя хормоналните изследвания и даходя на лапаро. Но какво става с тялото ми. Днес ми стана гадно от пастата за зъби, ходя често до тоалетна и ми се яде като вълк.
Започнах да се замислям - луда ли съм или е възможно да е станало нещо.Но ако се е получило, може би хидросапингса ще го измие и тогава ще ми дойде и пак сълзи и мъка. Знам, че чудеса стават, ама страх ме е да се надявам, защото разочорованието после много боли. Даже започна да мисля да не е извънматочна, знам ли. Казвам ви сериозно момичета, или съм луда или ще полудея докато не ми дойде, та да се свърши с тия мъки. Моля кажете, ако нещо можете по въпроса. Благодаря ви!