0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #1080 -: Септември 03, 2007, 18:48:35 pm »
Минесота,успех мила ,стискам палци,винаги има надежда.
Вера ,дано чертичката не е въображаема,пожелавам ти го от сърце.Честита годишнина ,много ,много да се обичате и в най -скоро време да сте трима.
Стиснати палци и за Мими26 и Титали .
Натали с теб сме в отбора за следващия месец мила ,с нови сили и късмет ние сме наред. :balk_602:
Ирис дано успеха е на твоя страна :bfp: :crossfingers:
Дано не пропуснах някого ,но искам да пожелая на всяка късмет ,от който имаме нужда толкова много.
*
« Отговор #1081 -: Септември 03, 2007, 18:56:33 pm »
И аз стискам палци да валят положителни тестове! Късмет на всички!
« Отговор #1082 -: Септември 03, 2007, 19:09:37 pm »
момичета,виждам че сте се събрали голяма група от НЕчакащи за 05.09,включвам се и аз,въпреки ПМС които имам,но нали надеждата умира последна.Дано този месец бъде месеца на :bfp:.На всички момичета  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и да се похвалиме скоро :)

« Отговор #1083 -: Септември 03, 2007, 19:27:29 pm »
Хайде Дони на късмет дано ни върви през тази седмица. :bfp: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #1084 -: Септември 03, 2007, 20:39:04 pm »
Благодаря ви момичета, толкова е хубаво да можеш да споделиш с някого.....
Благодаря ви за подкрепата толкова се надявам всички да имаме положителни резултати и мечтите ни да се превърнат в реалност. късмет на всички за този месец, а и за следващите месеци докато не се получи! стискам палци на всички ! :grouphug:
*
« Отговор #1085 -: Септември 03, 2007, 22:10:07 pm »
 Дами,аз трябва да ви призная нещо. Ама да знаете, че много ме е срам :oops:
Утре ми е 30-ти ден, но съм в списъка за 05-ти. За всеки случай. Да, ама днес не издържах - направих си тест Престо /не със сутрешна урина/- мнооооооооооооооооого бледа втора черта, ама чак на ръба на фантазията. Ама нещо започна да ме човърка :P И извадих теста от комплекта с овулационните /извадих този за бременност - не съм чак такава блондинка :lol:/. Направих си и него - към 17 часа. И познайте - бледа втора черта, но в никакъв случай въображаема - ясна е, но е бледа. Няма да се радвам, защото знам, че това често се случва, а накрая-нищо. Но знам ли - лелката може да се е уплашила от голямата ни група - откъде да ни знае какви сме  :wink: и да вземе да ни подмине. Сега не знам дали ще издържа на играта тука има-тука нема и незнам как да се въздържа и да не отида на кръвен тест. И без това трябва да ходя на лекар за тези болки пред последните десетина дни. Знам, че трябва да чакам, но място не мога да си намеря.
 Хайде, спирам, че пак станах многословна. Благодаря на всички за подкрепата и съпричастността. Сигурна съм единствено, че всички ще успеем, защото силно го желаем. Желая ви лека нощ
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #1086 -: Септември 03, 2007, 22:26:58 pm »
Благодаря на всички ви за милите думи и подкрепата. Аз заминавам за почивните дни на Халкидики :wink: и като се върна искам да намеря в тази темичка много положителни резултати.
Късмет. Стискам ви палци на всички. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #1087 -: Септември 03, 2007, 22:36:30 pm »
Iris, много, ама много силно стиснати палци! Принципа за кръвния го знаеш - два през 48 часа. Късмет!!!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Натали, приятна почивка! И да разкажеш колко хубаво си изкарала после!  :wink:  :balk_177:

« Отговор #1088 -: Септември 03, 2007, 22:56:55 pm »
Натали ,приятна почивка и много положителни емоции,и после да разказваш. :lol:
*
« Отговор #1089 -: Септември 04, 2007, 07:13:23 am »
Добро утро и успешен ден на всички!
Благодаря за стиснатите палци, но вторият "Престо" си е даже без въображаема черта.
Все още имам надежда. Дано издържа да не отида на кръвен. Ама, като "сърцето скача" и не трае? :ask:

:bighug: ви!
« Отговор #1090 -: Септември 04, 2007, 09:14:26 am »
Ирис, отивай на кръвен, мила  :needleani: Не се измъчвай със съмнения. А, за тези болки, защо не почнеш Но Шпа?
« Отговор #1091 -: Септември 04, 2007, 09:35:52 am »
Добро утро момичета, благодаря ви от все сърце за подкрепата много си ви обичам :bighug: Тези дни съм ужасно напрегната от чакането за 05.09, но нещо не разбирам нито ПМС, нито болки тук таме, нищо.. Страх ме  е че и този месец няма да имам повод да се похваля. Но още малко и ще се разбере положението. :balk_144:

ХУБАВ И УСМИХНАТ ДЕН НА ВСИЧКИ !!!
*
« Отговор #1092 -: Септември 04, 2007, 13:39:57 pm »
Момичета, нещо съвсем се обърках, този месец - след Ову ме боляха зверски гърдите около 7-8 дена и сега спряха...ама нищо - никакви болки, температура не меря, така че по този показател нищо не мога да кажа. По принцип Не чакам да дойде на 08.09  но явно вече май си чакам, предполагам, че това означава, че нищо не е станало. Е, ще чакаме следващия месец.....
« Отговор #1093 -: Септември 04, 2007, 13:44:13 pm »
Момичета, нещо съвсем се обърках, този месец - след Ову ме боляха зверски гърдите около 7-8 дена и сега спряха...ама нищо - никакви болки, температура не меря, така че по този показател нищо не мога да кажа. По принцип Не чакам да дойде на 08.09  но явно вече май си чакам, предполагам, че това означава, че нищо не е станало. Е, ще чакаме следващия месец.....

Е чакай де, сега от едни гърди и да спреш да се надяваш!
Я си чакай спокойно 08.09.
*
« Отговор #1094 -: Септември 04, 2007, 14:23:50 pm »
Iris аз ако съм на теб се втурвам  в първата лаборатория! Стискам палци да е станало.
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #1095 -: Септември 04, 2007, 14:58:06 pm »
Танита 7 и аз съм на твойто дереже, само дето  ме болят вече 5-ти ден + предменструални болки и бодежи, а ми е мн рано за М.Та и аз незнам да се надявам ли да не се ли надявам!?! Ама в крайна сметка ще изчакаме (ти поне по-малко ще чакаш :))И надежда винаги има така че не спирай !!! Стискам палци и пиши !
*
« Отговор #1096 -: Септември 04, 2007, 16:27:28 pm »
Момичета, благодаря ви за подкрепата, много сте мили;-))) Вярно е , че надеждата умира последна, дано да греша в опасенията си.
Успех на всички и пишете;-))))
« Отговор #1097 -: Септември 04, 2007, 19:56:12 pm »
Днес БТ почна да пада :(така че маи няма да ме подмине лелката и този месец за съжаление.Момичета стискам ви палци да ви забрави лелката този месец,ще чакам само хубави новини,сигурна съм че ще се похвалите с  :bfp:.Iris,Tanita7,minesota yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

*
« Отговор #1098 -: Септември 04, 2007, 19:56:55 pm »
Пропуснах и този месец    - явно не ставам за мама. Резултатът ми е отрицателен - 2.08. Звъннах на доки и му казах. Той обаче не ме отписа съвсем. Каза, че, ако съм имала по-късна овулация на 17-тия 18-тия ден, може още да не се е вдигнало нивото на ЧХГ-то. А според БТ ову-то ми е било точно тогава - 17-18-ти ден. Ама ми се струва невероятно на 11-ти -12-ти ден да не ми отчете ЧХГ. ВИЕ ИМАТЕ ЛИ ИДЕЯ НА КОЙ ДЕН ОТ ОПЛОЖДАНЕТО ЗАПОЧВА ДА СЕ ПОКАЧВА ЧХГ-ТО? И защо го има този хормон в кръвта ми, след като не съм бременна? Не вярвам в лабораторията да е станала грешка - невъзможно е /макар веднъж да ме бяха разболели от анемия, а пък аз съм си била идеално здрава, но ми направиха новите изследвания пред очите/. И не знам защо ми го каза това доки. Попитах го да спирам ли Дуфастона и той ми отговори да продължавам да го пия, докато ми дойде М - още било рано да приемам, че всичко е загубено. Когато ми дойде /защото аз не вярвам, че се е случило при тези стойности/, отивам при него и решаваме кога точно изваждаме "тежката артилерия". Аз вече съм приела - резултат и вече се кротнах. Не го мисля въобще. Нищо, че доки ми дава надежда, ама аз не я искам, защото и без това ми е достатъчно гадно. По съвет на една девойка от друг форум, си измерих ТТ, както тя ми каза, днес три пъти - 37.3, 37.2, 37.3 - не съм болна, здрава съм си. Странното още е, че от лявата страна продължава да си ме боли и продължавам да пия но-шпа - възможно е да имам някакво възпаление. Днес гърдите ме болят повече от предишните дни. Така или иначе, отпадам от "класацията" за този месец. Но продължавам да стискам палци на всички останали. Успех, момичета
« Последна редакция: Септември 04, 2007, 20:02:12 pm от IRIS »
« Отговор #1099 -: Септември 04, 2007, 20:23:25 pm »

Пропуснах и този месец    - явно не ставам за мама.  Така или иначе, отпадам от "класацията" за този месец. Но продължавам да стискам палци на всички останали. Успех, момичета
   Ей IRIS не се от4айвай горе главата все още нищо не е ясно може пък 4удото да е станало!!!стискам палци!!!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
« Последна редакция: Септември 04, 2007, 21:32:37 pm от VIKTORIA M. D. »