Пропуснах и този месец - явно не ставам за мама. Резултатът ми е отрицателен - 2.08. Звъннах на доки и му казах. Той обаче не ме отписа съвсем. Каза, че, ако съм имала по-късна овулация на 17-тия 18-тия ден, може още да не се е вдигнало нивото на ЧХГ-то. А според БТ ову-то ми е било точно тогава - 17-18-ти ден. Ама ми се струва невероятно на 11-ти -12-ти ден да не ми отчете ЧХГ. ВИЕ ИМАТЕ ЛИ ИДЕЯ НА КОЙ ДЕН ОТ ОПЛОЖДАНЕТО ЗАПОЧВА ДА СЕ ПОКАЧВА ЧХГ-ТО? И защо го има този хормон в кръвта ми, след като не съм бременна? Не вярвам в лабораторията да е станала грешка - невъзможно е /макар веднъж да ме бяха разболели от анемия, а пък аз съм си била идеално здрава, но ми направиха новите изследвания пред очите/. И не знам защо ми го каза това доки. Попитах го да спирам ли Дуфастона и той ми отговори да продължавам да го пия, докато ми дойде М - още било рано да приемам, че всичко е загубено. Когато ми дойде /защото аз не вярвам, че се е случило при тези стойности/, отивам при него и решаваме кога точно изваждаме "тежката артилерия". Аз вече съм приела - резултат и вече се кротнах. Не го мисля въобще. Нищо, че доки ми дава надежда, ама аз не я искам, защото и без това ми е достатъчно гадно. По съвет на една девойка от друг форум, си измерих ТТ, както тя ми каза, днес три пъти - 37.3, 37.2, 37.3 - не съм болна, здрава съм си. Странното още е, че от лявата страна продължава да си ме боли и продължавам да пия но-шпа - възможно е да имам някакво възпаление. Днес гърдите ме болят повече от предишните дни. Така или иначе, отпадам от "класацията" за този месец. Но продължавам да стискам палци на всички останали. Успех, момичета