0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #1040 -: Август 31, 2007, 14:23:05 pm »
Desihg, стискам палци всичко да е наред, разбира се, че може да не е наред теста, още повече пък и леко отворен. Не се шашкай, но наистина можеш да си направиш кръвен тест за успокоение..и ако можеш в 2 последователни дни, за да видиш дали нараства CHG и с колко. А доктора кога каза да отидеш пак?
« Отговор #1041 -: Август 31, 2007, 14:35:14 pm »
tANITA ,И ПРИ МЕН ТАКА ,имах 3 +теста ,но док не видя нищо ,аз знаех че има ,но той не ,и така ме обърка че имах нужда сигурно от задържане нотози тъпак .. Така че направи кръвен тест за сигурен резултат.Успех.
*
« Отговор #1042 -: Август 31, 2007, 14:51:41 pm »
Честито на всички успели  :bfp: :cloud9: :cheerleader: с пожелания за леки бременност и раждане  :D
На всички чакащи: стискам ви палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
На другите като мен, на които им е дошло  :balk_64: нека да му пийнем  beer:: :drunk:, да запалим някоя цигарка или да правим каквото ни се иска, но не сме смеели преди това, и да се подготвим за  :bbt: :chart: :ttc: :bed:
*
« Отговор #1043 -: Август 31, 2007, 14:59:11 pm »
Трябва да отида на доктор в сряда.Толкова се надявам да е грешка в теста.Нямам зацапване, нито симптоми, че ще ми идва.
                                                                                                            Само едно нещо прави мечтата невъзможна:страхът от    неуспех.,Алхимикът,Паулу Коелю
*
« Отговор #1044 -: Август 31, 2007, 15:10:54 pm »
desihg,стискам ти палци :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #1045 -: Август 31, 2007, 15:11:33 pm »
Благодаря ви момичета!
                                                                                                            Само едно нещо прави мечтата невъзможна:страхът от    неуспех.,Алхимикът,Паулу Коелю
*
« Отговор #1046 -: Август 31, 2007, 15:27:31 pm »
Трябва да отида на доктор в сряда.Толкова се надявам да е грешка в теста.Нямам зацапване, нито симптоми, че ще ми идва.

Деси, а температурата как е?
*
« Отговор #1047 -: Август 31, 2007, 15:39:32 pm »
Бях почнала да меря телесна,но разбрах  че не е много точно и спрях.
« Отговор #1048 -: Август 31, 2007, 19:40:50 pm »
Desihg 4есно да ти кажа не мисля 4е има зна4ение прозор4ето на теста то няма роля поне така про4етох в сайта на "Shurecheck"а и няма зна4ение 4е 2 4ерти4ката е по бледа поне така про4етох!  :balk_172:  Дано да е това за което се надяваш- силно ти го пожелавам и много силно стискам палци! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и да пишеш какво е станало,дано да ни зарадваш!УСПЕХ  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
« Отговор #1049 -: Август 31, 2007, 19:45:47 pm »
Честито на всички успели  :bfp: :cloud9: :cheerleader: с пожелания за леки бременност и раждане  :D
На всички чакащи: стискам ви палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
На другите като мен, на които им е дошло  :balk_64: нека да му пийнем  beer:: :drunk:, да запалим някоя цигарка или да правим каквото ни се иска, но не сме смеели преди това, и да се подготвим за  :bbt: :chart: :ttc: :bed:
                                                                                          Това ми хареса,трябва да се гледа позитивно току виж 4удото станало!И аз отпаднах от класацията този месец но другия може и да имаме късмет-дай Боже всекиму!!! yahoo_17
« Отговор #1050 -: Септември 01, 2007, 00:11:41 am »

Целия ми ден беше хубав и забавен,но като видях публикацията ти,е това вече беше черешката на тортата и дотоен завършек на един достоен ден.Наздраве! :D
*
« Отговор #1051 -: Септември 01, 2007, 00:21:31 am »
Ех че ме развесели това момиче.И на мен ми дойде тази вечер и се чудя дали ще ми стане по-леко ако гаврътна една :wine:
« Отговор #1052 -: Септември 01, 2007, 14:52:28 pm »
Ей моми4ета няма да се предавеме я!Нямаме право да се от4айваме нов месец-нов късмет!Стискам палци на вси4ки и успех!И наздраве! :wine:  :bighug:
*
« Отговор #1053 -: Септември 01, 2007, 15:04:55 pm »
Цитат
Честито на всички успели  bfp cloud9 cheerleader с пожелания за леки бременност и раждане  Very Happy
На всички чакащи: стискам ви палци  fcrossfingers fcrossfingers fcrossfingers
На другите като мен, на които им е дошло  balk_64 нека да му пийнем  beer:: drunk, да запалим някоя цигарка или да правим каквото ни се иска, но не сме смеели преди това, и да се подготвим за  bbt chart ttc bed
Страшно ме развесели :D :bighug:
Вече се убедих че наистина трябва да правим каквото ни се иска и да се отпуснем макар за малко yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17Успех та всички
*
« Отговор #1054 -: Септември 01, 2007, 16:05:53 pm »
Здравейте и от мен, момичета. Чета ви всеки ден /по няколко пъти дори/, но не съм писала. Е, пишете ме и мен в списъка на НЕчакащите - 05.09, макар от вчера да имам много сериозни ПМС, а от седмица - много странни нови, режещи болки в левия яйчник /който овулира/, а от вчера - бодежи в областта на матката. Нямам голяма надежда, но все пак... Не издържах и днес - на 10-ти ден след втория Прегнил 5000, си направих тест - мнооооооооого бледа втора черта, почти въображаема - мисля, че е от него. БТ си ми е наред /засега/. Не знам как ще издържа до 5-ти и много си мисля, че в понеделник ще си направя кръвен тест, та да се кротна този месец. В понеделник вече трябва да е минало влиянието на Прегнила. Стискам палци на всички чакащи да НЕ дочакат.
« Отговор #1055 -: Септември 01, 2007, 16:15:56 pm »
Ирис ,добре дошла ,дано си за кратко тук .Може и да имаш късмет този месец и да не ти дойде ,изчакай търпеливо до 5 и дано ....Успех. :crossfingers: yahoo_17
*
« Отговор #1056 -: Септември 01, 2007, 16:25:44 pm »
Rouzi, благодаря ти за посрещането. Аз отдавна трябваше да съм тук, ама нали всеки месец си мислех, че ще е последен - е този наистина е последен. Следващия - ин-витро. И си мисля, че ако има нещо - на 03ти с кръвен ще го покаже /все пак ще са минали 13 дни от Прегнила/. Иначе ще чакам 5-ти, после 6-ти и т.н., а и без това съм доволно много психясала. Чак си мисля, че трябва да потърся специализирана помощ :oops:
*
« Отговор #1057 -: Септември 01, 2007, 16:43:34 pm »
Ирис добре дошла! Дано всичко да е наред. Желая ти :goodluck: и :bfp:
*
« Отговор #1058 -: Септември 01, 2007, 16:59:45 pm »
Благодаря ти и на теб, Тани.
« Отговор #1059 -: Септември 01, 2007, 22:01:07 pm »
Ирис, не пишеш какви са ти проблемите, кой... и по какви причини ти е изписал прегнила. Стискам палци да си успяла  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и не се отчайвай. Всички се надяваме да не останем за дълго тук. И все пак някои се пристрастяват, остават истински контакти и приятелства. Гледам, че  много момичета дори след като родят продължават да пишат. И това му е хубавото на форума. Още веднъж - добре дошла! :band:
:balk_64: