0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #960 -: Август 27, 2007, 13:20:40 pm »
Мисля, че трябва да спреш да се тормозиш и да си направиш тест. Вече е минало достатъчно време. Така или иначе по-добре да знаеш дали си бременна или не. Ако е станало, един тест нищо няма да промени. Ако знаеш няма да храниш излишни надежди. А така в неведение и в очакване се затормозяваш повече. Пък и имаш симптоми. Така, че....веднага си направи теста и после кажи да се зарадваме и ние.
Успех.
/>
« Отговор #961 -: Август 27, 2007, 14:30:17 pm »
Направи тест, Миленче  :D По всичко личи, че ше се роди новина  :wink:
Стискам палци
п.п. Може да измериш и базална температура
« Отговор #962 -: Август 27, 2007, 15:51:03 pm »
Вместо да се тормозиш със уринарни тестове, направо си пусни кръвен, това е най-точното.

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #963 -: Август 27, 2007, 18:11:53 pm »
Вместо да се тормозиш със уринарни тестове, направо си пусни кръвен, това е най-точното.
Напълно подкрепям казаното! Притеснението в никакъв случай няма да се окаже полезно - напронив. Така, че...направи тест по-смело, а ние ще чакам добри новини, нали?  :wink: Стискам ти палци!  Късмет! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #964 -: Август 27, 2007, 18:16:17 pm »
Миленче направи тест време е да разбереш ,дано да ни зарадваш,желая ти го от сърце :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:Успех мила .Ние сме с теб .
« Отговор #965 -: Август 27, 2007, 18:18:57 pm »
Натали ,стискам и на теб палци мила дано този месец щърко те навести. stork-boy yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #966 -: Август 27, 2007, 21:52:25 pm »
Натали ,стискам и на теб палци мила дано този месец щърко те навести. stork-boy yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Благодаря ти. Дано да навести всички, които тръпнат в очакване на двете чертички.
« Отговор #967 -: Август 27, 2007, 22:47:18 pm »
Милен4е,според мен трябва да направиш тест закъснението е ве4е 10 дни и според мен има нещо което ми подсказва 4е си  preggo и дано да се окаже така пожелавам ти го от сърце!!!Стискам палци мила!!!Пиши ни за резултата дано да ни зарадваш!УСПЕХ!  yahoo_17 yahoo_17  yahoo_17   Стискам палци на вси4ки вас моми4ета!!! И аз съм в о4акване-утре трябва да ми дойде,стискайте ми палци,и аз като Миленка ми писна от тестове ве4е не правя ,ако ми закъснее 4ак тогава ве4е 5 месеца ми писна да гледам  :bfn:  :(.Стискам ви палци на вси4ки  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:                                                                   
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #968 -: Август 27, 2007, 22:57:17 pm »
Дано не ти дойде, миличка!!!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

*
« Отговор #969 -: Август 27, 2007, 22:59:41 pm »
Миленче прави тест час по-скоро и ни зарадвай с най - хубавата новина :bfp: . Стискам палци! Успех!
« Отговор #970 -: Август 28, 2007, 09:36:58 am »
Здравейте, момичета!
Искам да ви кажа, че събрах смелост и преди 2 часа си направих тест.
Имам 2 чертички!
Иска ми се да крещя от радост, а ме е страх!
Какво да правя?
*
« Отговор #971 -: Август 28, 2007, 09:38:49 am »
Честито!
Много се радвам за теб. Дано и нас ни споходи тази радост в най-скоро време.
Лека и безпроблемна бременност.  :D
/>
« Отговор #972 -: Август 28, 2007, 09:53:15 am »
Милен4е,4естито мила!   :balk_16: :balk_16: :balk_16: Много се радвам за теб,браво деня ни запо4ва с добра новина!!!Милен4е според мен върви на лекар.Пи6и ни какво става с вас.Желая ти леки и спокойни 9 месеца!  :balk_64: :bighug:       Моми4ета днес би трябвало да ми дойде,стискаите ми палци направо ще се пръсна-нямам търпение дано не идва!!!!!!!                         
« Отговор #973 -: Август 28, 2007, 10:01:01 am »
Честито и от мен! :)
Не се тревожи, та нали това е най-голямата радост, най-чаканата вест за теб и твоите близки! Знаеш плана...лекар  + спокойствие и позитивни мисли!
Лека бременност!
-Това е невъзможно - казала Причината.
-Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
-Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
-Опитай... - прошепнала Мечтата.
« Отговор #974 -: Август 28, 2007, 10:02:25 am »
Честито Миленче! Толкова се радвам за теб  :bighug:
Бягай бързо на лекар и да ни зарадваш още повече като той те успокои, че не сънуваш.
Чакаме с нетърпение новини!

Виктория,
наистина стискам палци и на теб да не ти дойде. Успех! И да пишеш какво става
« Отговор #975 -: Август 28, 2007, 10:05:10 am »
Благодаря ви, момичета, за окуражителните думи! Знам, че трябва да отида и на лекар. Само незнам кога да ида. А и съм чувала, че не е хубаво "да ме бъркат". Как мислите?
« Отговор #976 -: Август 28, 2007, 10:25:18 am »
Нали ти казах, Миленче  :D Много се радвам. Обади се на доктора. Кажи колко ти е закъснението и той ще ти каже кога да идеш.
п.п. Не мисля, че трябва да се притесняваш за ръчен преглед. Според мен ще те гледат само с УЗ.
Желая ти  :cloud9:
*
« Отговор #977 -: Август 28, 2007, 10:29:35 am »
Милена, честито първо! И иди да те прегледат (не да те бъркат, както се изразяваш), няма нищо страшно. Нямаш повод за принтеснение нито от вагиналния трансдюсер, нито от спекулума. При седемдневно закъснение би трябвало да се види сака, а по-нататък и сърдечна дейност.
Успех!
*
« Отговор #978 -: Август 28, 2007, 10:36:06 am »
А и съм чувала, че не е хубаво "да ме бъркат". Как мислите?

Честито!
Като не искаш да те "бъркат" (няма по-тъпо определение от това!!!), изчакай 9 месеца и направо иди да раждаш! :x
Крайно време е да се отървете от безумните схващания на особено "просветени" приятелки и познати относно прегледите в ранна бременност.
Да, да, знам, че баба ви все с вагинален ехограф са я преглеждали...

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #979 -: Август 28, 2007, 10:40:14 am »
Моми4ета днес би трябвало да ми дойде,стискаите ми палци направо ще се пръсна-нямам търпение дано не идва!!!!!!!                         
Вики, стискам ти палци :crossfingers: Милена повлече крак сега чакаме новини от теб.

Миленче, честито много се радвам за теб. Сега е време да отидеш на док с добър видеозон за да видите сакчето.