Успех и на теб, Тинки
Не се отчайвай, всичко ще се нареди
Всички знаем колко е кофти като дойде
Но започва нов месец
Дръж се, Господ си знае работата
Благодаря ти!Успех ти желая от сърце и на тебе и на вси4ки.
Жекова,и аз поплаках ден -два,за6тото съ6то като тебе рухнах.И сега ми е мъ4но и постоянно ми е мъ4но,но това е положението.Знам 4е Господ ми помага,и 4е за вси4ко си има при4ина.Трябва да си нау4им урока,колкото и да е трудно.Както казва едно от моми4етата,най-трудно е на хората със силен дух и висок интелект,които са свикнали да се борят за това което искат.Но това което ние искаме не винаги се полу4ава,колкото и да се бори6,колкото и добре да си го из4ислил.И това ни е трудно да приемем.Мисля 4е Господ иска да нау4им 4е вси4ко е в неговите ръце,и да приемем каквото ни е писано.
Не се предавай,попла4и си,и напред към следва6тия цикъл.Вси4ко 6те си дойде на мястото,по един или друг на4ин.Когато ми е най-мъ4но,4ета историите на моми4етата които ве4е са успели,и това ми дава надежди.Про4ети например историите на Kassi i Foks4e, а и не само техните.Толкова дълго и упорито са се борили,толкова болка,толкова от4аяние са изпитали,но не са се отказали.И ето,резултатите са налице,и те 6те стават мами.Само 4е притежават не6то,което другите мами (бързо забременелите) не притежават.Нау4или са стра6но много и знаят как да се борят със зъби и нокти за децата си.А сега е на6 ред да се нау4им.
Успех на вси4ки и дай Боже и на нас.