0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #920 -: Август 17, 2007, 11:36:35 am »
Жекова не си мисли че като имаш едно детенце не трябва да ти е мъчно че с второто нещо не се получава.Поговори с мъжа си и му дай да разбере че не се шегуваш и наистина искаш второ дете,сигурна съм че той го желае повече от теб.Всичко ще се оправи и да няма сълзи :balk_77: :balk_602:
« Отговор #921 -: Август 17, 2007, 12:01:33 pm »
Успех и на теб, Тинки :)
Не се отчайвай, всичко ще се нареди  :bighug:
Всички знаем колко е кофти като дойде :(
Но започва нов месец  :bed: ;)
Дръж се, Господ си знае работата

Благодаря ти!Успех ти желая от сърце и на тебе и на вси4ки.
Жекова,и аз поплаках ден -два,за6тото съ6то като тебе рухнах.И сега ми е мъ4но и постоянно ми е мъ4но,но това е положението.Знам 4е Господ ми помага,и 4е за вси4ко си има при4ина.Трябва да си нау4им урока,колкото и да е трудно.Както казва едно от  моми4етата,най-трудно е на хората със силен дух и висок интелект,които са свикнали да се борят за това което искат.Но това което ние искаме не винаги се полу4ава,колкото и да се бори6,колкото и добре да си го из4ислил.И това ни е трудно да приемем.Мисля 4е Господ иска да нау4им 4е вси4ко е в неговите ръце,и да приемем каквото ни е писано.
Не се предавай,попла4и си,и напред към следва6тия цикъл.Вси4ко 6те си дойде на мястото,по един или друг на4ин.Когато ми е най-мъ4но,4ета историите на моми4етата които ве4е са успели,и това ми дава надежди.Про4ети например историите на Kassi i Foks4e, а и не само техните.Толкова дълго и упорито са се борили,толкова болка,толкова от4аяние са изпитали,но не са се отказали.И ето,резултатите са налице,и те 6те стават мами.Само 4е притежават не6то,което другите мами (бързо забременелите) не притежават.Нау4или са стра6но много и знаят как да се борят със зъби и нокти за децата си.А сега е на6 ред да се нау4им.
Успех на вси4ки и дай Боже и на нас.
*
« Отговор #922 -: Август 17, 2007, 12:13:56 pm »
Тинки,колко си права,ако знаеш.Благодаря ти!Успех и на теб!
« Отговор #923 -: Август 21, 2007, 10:28:48 am »
Здравейте! Стискам палци на всички чакащи!
Аз да се отчета, че и този месец се разминах с чертичките  :(
Ще продължаваме да действаме, само незнам дали ще имам време  :)
Организираме сватба :) И май сега това ще е на преден план. Целувки на всички!
Мими, това е чудесна новина. Желая ви лека и ненапрегната подготовка, много спокойствие и усмивки и един прекрасен, незабравим сватбен ден:) Ние това го направихме на 12 август. Оказа се, че по време на организацията успяхме да си направим и най-прекрасния подарък, който очакваме през март:) Дай Боже всичко да е наред и да си върви нормално:) От сърце ти желая същото:) Много скоро да се похвалиш, че ще ставаш мами:)
*

big_eyes

• 432
  • Само преживените неща са истински разбрани.
« Отговор #924 -: Август 21, 2007, 14:31:42 pm »
Здравейте! Стискам палци на всички чакащи!
Аз да се отчета, че и този месец се разминах с чертичките  :(
Ще продължаваме да действаме, само незнам дали ще имам време  :)
Организираме сватба :) И май сега това ще е на преден план. Целувки на всички!
Мими, това е чудесна новина. Желая ви лека и ненапрегната подготовка, много спокойствие и усмивки и един прекрасен, незабравим сватбен ден:) Ние това го направихме на 12 август. Оказа се, че по време на организацията успяхме да си направим и най-прекрасния подарък, който очакваме през март:) Дай Боже всичко да е наред и да си върви нормално:) От сърце ти желая същото:) Много скоро да се похвалиш, че ще ставаш мами:)

Sweet, твоята е още по-чудесна  :bighug: лека и безпроблемна бременност на теб и всички, които са видели двете чертички  :bfp:
mimi26, пожелавам ти сватбата да е най-красивия и най-щастливия ден в живота ти
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав
*
« Отговор #925 -: Август 21, 2007, 15:21:48 pm »
Благодаря ви момичета! Суити, това е най-прекрасното нещо, което си получила за подарък! Стискам палци всичко да е нормално и да гушнеш най-сладкото бебече! И аз тайничко се надявам да ме споходи твойта съдба  :wink:
Целувам всички ви!
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #926 -: Август 21, 2007, 15:53:32 pm »
Здравейте момичета, регистрирах се скоро в сайта,и не спирам да чета и да се надявам, че и на моята улица ще изгрее слънце!
вече от 6 години правим опити и е толкова отчайващо  :balk_145:.
И този месец поредното разочарование!
Не спирам да вярвам колкото и трудно да е!
Желая ви късмет и мн вяра!
« Последна редакция: Август 21, 2007, 15:58:16 pm от minesota »
*
« Отговор #927 -: Август 21, 2007, 16:10:47 pm »
А лекувате ли се?
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #928 -: Август 21, 2007, 16:23:38 pm »
Ами не бих казала, отскоро започнахме да ходим по изследвания, но нямаме диагнози.Сега съм решила да ходя в клиника Малинов,пък ще видим. Аз съм на 26 а той на 27 и някакси не бързхме много много, но не сме се пазили досега.А от изследванията не разбирам нищичко.Ходих при моя си гинеколог ама не е мн обещаваш май.
*
« Отговор #929 -: Август 21, 2007, 17:14:54 pm »
Ами правилно си се ориентирала към Малинов,но по-добре си запиши час отсега,че там май много се чака.Желая ти успех!
« Отговор #930 -: Август 21, 2007, 17:36:51 pm »
Минесота ,горе главата ,всичко ще се оправи мила ,но наистина потърси помощ от специализирана клиника ,а не при личния гинеколог ,не си губи времето ,то е най ценно,дано много скоро ни зарадваш. :bighug:
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #931 -: Август 21, 2007, 18:34:14 pm »
Благодаря ви! Там са на работа след 5 септември, дано да не чакам много,вече съм много притеснена имам изследвания в къщи, които изобщо незнам какво значат ама май не са много добри и толкова ме  е страх!
Много се радвам че открих този сайт и се радвам да се запознаем пък дано всички да имаме късмет и скоро да има добри новини от всички ни ! stork-girl   :bighug:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #932 -: Август 22, 2007, 06:45:01 am »
Благодаря ви! Там са на работа след 5 септември, дано да не чакам много,вече съм много притеснена имам изследвания в къщи, които изобщо незнам какво значат ама май не са много добри и толкова ме  е страх!
Много се радвам че открих този сайт и се радвам да се запознаем пък дано всички да имаме късмет и скоро да има добри новини от всички ни ! stork-girl   :bighug:
Първо добре дошла и скоро да се похвалиш с най-прекрасната новина :D
И после - може да дадеш изследванията - ние ще ги коментираме
И не се отчайвай - ще стане. Вече сте на правилния път
Успех от мен  :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #933 -: Август 22, 2007, 09:55:28 am »
Здравейте, много ви благодаря, направо не знаете колко съм щастлива че ви открих!
Това страшно мн ми тежеше, а няма с кого да споделя.Всичките ми приятелки имат деца и не могат да ме разберат,а и като се видим и те винаги си говорят за своите и направо е мъчително за мен!
А що се отнася за изследванията имам :цитонамаска и микробиология ОК
фоликулометрия няколко и там всичко е ок и хормони и цветна снимка, която не разбирам как е
на нея пише: Цервикален канал без изменения.Лвнтовидно,оскъдно изпълнен кавум утери,двете тръби са проследими,проходими,пропускат оскъдно к.м. в дясно лежало.
Лекарят ми каза само за 2 секунди че бързаше че имам мн малка матка а друг че е двурога и вече незнам. А при мъжа ми не разчитам диагнозата! Знам че е мн обема на еякулата 10мл и го караха да прави изследването в две чашки първата беше в норма а втората нямаше почти живи сперматозоиди.
Май стана мн дълго а и незнам май не  е подходяща за този форум.
Съжалявам ако съм объркала нещо и ако съм ви досадила. :oops:
*

stanley_78

• 408
  • Твоите деца не са твои деца, те са рожба на копнеж
« Отговор #934 -: Август 23, 2007, 12:46:43 pm »
Миличка, в никакъв случай не си ни досадила, нали затова е този сайт, обсъждаме все такива въпроси.
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #935 -: Август 23, 2007, 16:04:44 pm »
 :balk_172: Ами нали още съм нова и все още разучавам кое къде се пише, че не съм мн наясно :)Ама скоро ще вляза в час! Благодаря за топлото посрещане  :flower:
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #936 -: Август 23, 2007, 19:20:36 pm »
Привет и от мен, минесота!  :welcome:
Вярвам, че тук ще намериш много отговори и от сърце ти пожелавам съвсем скоро да имаш най-прекрасния повод за радост!!!  :bighug:

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #937 -: Август 24, 2007, 12:40:30 pm »
Здравейте и от мен!
И аз съм нова в сайта и още не знам къде какво да пиша, за което се извинявам! До тази сутрин и аз си чаках +++ резултата и тъкмо да се реша да си правя тест - дойде ми М... стискам палци на всички за следващия месец

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
« Отговор #938 -: Август 24, 2007, 13:12:33 pm »
Здравей Бейби .Пожелавам ти кратък престой тук!!!Успех за следващия тираж мила. :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #939 -: Август 24, 2007, 13:46:28 pm »
Благодаря ти много, rouzi-anna, дано с всички е така

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!