0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #900 -: Август 14, 2007, 23:57:59 pm »
Mimi26, едно много хубаво тържество да си направите и една хубава медена вечер с прекрасен резултат!  :wink:
viktoria и tinki стискам ви палци, момичета!
 :bfp:
 Благодаря ти Lara,дано всеки които го желае да се сбъдне  :bfp1: успех на вси4ки  :balk_103: stork-boy
« Последна редакция: Август 15, 2007, 00:01:21 am от VIKTORIA M. D. »
« Отговор #901 -: Август 15, 2007, 11:35:24 am »
Моми4ета,температурата ми пада,а корема по4на да ме наболява като пред М.Ох,не знам за6то бях ре6ила 4е този месец 6те стане,и като видях термометъра,направо ми се доплака.Е.какво да се прави.О6те имам мъни4ко надежда де,ама...Може ли да спада за6тото спах ужасно неспокойно/цяла но6т бях в полусънно състояние,а като се събудих,едно главоболие...Ох,сега пък търся под вола теле,но като се сетя 4е отново предстои цикъла с 4акането/4акай 20 дни О,после о6те 14 дни да не ти дойде,не издържам ве4е.Късмет на вси4ки.Аз най/вероятно пропускам този месец.
*
« Отговор #902 -: Август 15, 2007, 12:07:35 pm »
И аз се чувствам по същия начин всеки месец. Като ми дойде се отчайвам и си казвам, че повече няма да мерря нищо и като наближи дата на О. пак се мобилизирам и пак надежди...и на края нищо.
Кураж, все някой ден ще стане.
/>
*
« Отговор #903 -: Август 15, 2007, 12:08:51 pm »
Мили момичета, този месец не стана, но събота тръгваме на море за две седмици и накрая на престоя ще пробваме за морско бебе :lol:
Късмет на всички чакащи момичета. Днес е голям православен празник - Богородица да дава сила и да пази всички бъдещи майчета :)
« Отговор #904 -: Август 15, 2007, 12:17:32 pm »
Да,бях забравила.Да ни пази Богороди4ка и да ни помогне и ние да си имаме бебенца.
*

Assi

• **
  • 119
  • Вярвам, че ще ни се случи най-хубавото
« Отговор #905 -: Август 15, 2007, 12:41:55 pm »
Момичета, аз вече 5 цикъла чакам да не ми дойде. Първите 2 правих тестове,но те бяха все -  :bfn: и на следващия ден ми идваше. На всичкото отгоре последните 3 цикъла ми се удължиха на по 40-42 дни, правихме кекс около овуто, а то пак нищо. Последният път док установи фуликул 17,6мм на 25 ден и ... пак нищо.  Направо ужас.  :balk_144:
Вече не правя тестовете за бременност, а си чакам цикъла.

Стискам палци на всички ви.  :balk_602:
Дано по-скоро се похвалите.
И честит празник на всички.

*
« Отговор #906 -: Август 15, 2007, 13:15:11 pm »
Момичета, аз вече 5 цикъла чакам да не ми дойде. ... правихме кекс около овуто, а то пак нищо.

Вместо да правите кекс, по-добре се заемете със секс. Ако не друго, поне е по-приятно :jump12:

А сега сериозно - 5 месеца не са повод за притеснение. Ако си до 35 години, проблем се търси след едногодишни опити. А ако си над тази възраст - след шестмесечни опити. Малко е несериозно да се тръшкате, момичета, при положение, че във форума всички от години се борят за детенце и не се оплакват.
Успех на всички!
« Отговор #907 -: Август 15, 2007, 13:33:14 pm »
Може ли и аз да се изкажа.Моми4ета,няма време за от4аяние и мрънкане.Живота е много кратък,за да отделяме толкова енергия за от4аяние.Аз тази година направих 36,и от 4 години се опитваме за второ дете,и не става,и не става.Уж вси4ко е наред и при двама ни.Моето мнение е,4е трябва да не се вманиа4аваме,да не се подлуждаме от измервания,и смятане кога ше е ову,а просто да се радваме на живота и да се оби4аме.
А и да не забравяме много секс. :lol:
« Отговор #908 -: Август 15, 2007, 13:39:01 pm »
Моми4ета,опитваме за бебенце от 2 години и половина.В момента съм на 4000 км от Бг,и единствения ми близък 4овек тук е мъжът ми,който по цял ден е на работа,а като си дойде,не искам да го натоварвам.С родителите ми не споделям по телефона,по съ6тата при4ина.Преди няколко месеца открих форума,и не знам за6то ре6их 4е то4но това е смисъла на форума-да си споделяме,да има на кого да се поопла4е6,когато ти е тежко.С кого да споделя ина4е?Ìзвинявайте 4е съм ви досадила с мрънкането си.
Успех и на вас.
*
« Отговор #909 -: Август 15, 2007, 14:09:37 pm »
Тинкито, разбира се, че смисълът на форума е не само да ни даде допълнителна инфо за общиния ни проблем, но и да може всяка от нас да сподели притесненията, мъката и надеждите си пред сродни души. Мисля, че всички момичета тук /щом са открили този форум и не са се отказали от мечтата си да имат бебчета въпреки трудностите/ заслужават да бъдат и малко "слаби", "мрънкащи", дори "обезнадеждени" понякога. Аз и мъжът ми се борим за мъниче вече година и половина - лекари, лечения и прочие и въпреки всичко /нещата, през които съм минала и знанията, които съм натрупала/ имам понякога нужда да напиша - "тестът ми е отрицателен и страшно ме боли!"
Успех на всички момичета с твърда воля и големи сърца!
« Отговор #910 -: Август 15, 2007, 17:18:23 pm »
Да Авре съгласна съм ,наистина когато влезем в форума ние влизаме с надеждата да споделим с някого и добите и лошите моменти,само тук е мястото където можем да разкрием напълно душите си ,чуствата и болката.Аз знам че тук ,само тук ще открия подкрепата от която имам нужда .Благодаря ви че ви има мили момичета! :bighug: :balk_21:
« Отговор #911 -: Август 15, 2007, 19:26:52 pm »
Мили моми4ета 4еститя ви този светъл празник с пожеланя за много  :bfp1: този месец стискам палци на вси4ки вас! :crossfingers: правим опити от 5 месеца и все ощте нищо ,дано този месец пове4е от нас да се зарадват!Желая ви го от сарце! :bighug:
« Отговор #912 -: Август 16, 2007, 15:53:09 pm »
Момичета днес очаквам да ми дойде цикъла ,имам си ги ПМС ,но тайничко се надявам да греша ,уморих се вече да чакам ,стискайте ми палци.Успех на всички бебеправещи!!!! :bfp:
« Отговор #913 -: Август 16, 2007, 16:34:50 pm »
Момичета днес очаквам да ми дойде цикъла ,имам си ги ПМС ,но тайничко се надявам да греша ,уморих се вече да чакам ,стискайте ми палци.Успех на всички бебеправещи!!!! :bfp:

Стискам с вси4ки сили!!!Аз отпаднах от класацията този месец :(
« Отговор #914 -: Август 16, 2007, 16:53:23 pm »
Ооо,Тинки,много гадно ,сори! :(
« Отговор #915 -: Август 16, 2007, 23:34:21 pm »
Е,какво да се прави... :(
Моми4етата са прави 4е не трябва да се оплакваме и мрънкаме.По/добре да си пазим силите,4е кой знае о6те колко 6те ни потрябват до заветната цел.Успех на 4ака6тите.
*
« Отговор #916 -: Август 17, 2007, 09:32:11 am »
Успех и на теб, Тинки :)
Не се отчайвай, всичко ще се нареди  :bighug:
Всички знаем колко е кофти като дойде :(
Но започва нов месец  :bed: ;)
Дръж се, Господ си знае работата
*
« Отговор #917 -: Август 17, 2007, 09:59:35 am »
Мили момичета,не знам колко като мен има тук,но знам че със сигурност ще ме разберете.Аз имам голяма дъщеря,но от години мечтая за още деца.За съжаление,няма резултат.Искам да се лекувам,но никой от близките ми не ме приема насериозно,защото вече имаме едно дете.Аз съм силен харакер,но тази сутрин вече рухнах.Не мога да спра да плача.
*
« Отговор #918 -: Август 17, 2007, 10:17:47 am »
Жекова, поплачи си, щом ти е дошло в повече.  :bighug:

Но след това избърши очите и се успокой. Направи си план за действие.
Ако близките ти не те разбират, ние сме насреща  :hug2:
*
« Отговор #919 -: Август 17, 2007, 10:30:34 am »
Благодаря,всички тук са толкова мили,добри и изстрадали.Малко ми беше неудобно да се оплаквам,защото имам по-голямо дете,но и мен ме боли,и то много.Преди почти година си направих ултразвук на тръбите и ми казаха,че трябва да правя лапароскопия,но моя мъж още не се е наканил да ме заведе в София.