0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #720 -: Юли 08, 2007, 17:04:11 pm »
Честито!!!  :balk_5: Сега си позволи много хубави емоции и се разтовари от тревогите! Вярвам, че това ще има своето отражение и там, където най-много искаш! Здраве, обич и късмет!!!  :ballons:

*
« Отговор #721 -: Юли 08, 2007, 23:10:54 pm »
Честито и от мен! Защо ли жените сме такива романтички?!
Скоро да ни зарадваш и с друга хубава новина!  :crossfingers:
На мен ми дойде вчера, което означава, че продължаваме с опитите другия месец.  :) И скоро всички да можем да се похвалим!  :bighug:

*
« Отговор #722 -: Юли 09, 2007, 07:55:34 am »
Благодаря ви за пожеланията Лара и blue_sky! Чувствам се много щастлива и спокойна и съм убедена, че вече ще стане  :wink:
Дано скоро и вие всички се похвалите с +++ резултат!
« Отговор #723 -: Юли 10, 2007, 16:35:20 pm »
Здравейте на всички.
 Ние с моя мъж правим опити да имаме бебе от  четири месеца , но нещо не става :ask:
Този месец трябва да ми дойде на 14.07.2007 .От четири дена ми се върти свят, гадими се но не съм повръщала!Снощи бях с много ниско кръвно 87/76 .Възможно ли е да съм бременна с тези признаци? Просто нямам търпение и затова питам  :bfp:
Стискайте палци да не ми дайде!
« Отговор #724 -: Юли 10, 2007, 17:37:32 pm »
Здравей Деси. Имаш реални шансове да си бременна. Незнам дали посочените от теб признаци, са симптоми на бременност, тъй като до колкото съм чела и чувала, при всеки е различно-при някои дори няма и симптоми. Дано да видиш желаният от теб резултат. Стискам палци. Изчакай още мъничко и си направи тест (най-добре кръвен), ако няма МЦ. УСПЕХ
*

stanley_78

• 408
  • Твоите деца не са твои деца, те са рожба на копнеж
« Отговор #725 -: Юли 10, 2007, 18:39:40 pm »
Деси, а дано да не ти дойде!  :D
Мисля си, че е раничко за симптоми, но не е изключено разбира се. Казвам ти от опит да не вземеш да се вглеждаш прекалено в тялото си през тези 4 дни, които ти остават до датата. Това ще те изнерви, ще подсили надеждите ти и е възможно да се разочароваш после /дано не съм права/. Успех  :crossfingers:
*

Lara

• 507
« Отговор #726 -: Юли 10, 2007, 19:42:15 pm »
Още едни стиснати палци от мен!!!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Дано скоро имаш повод да се зарадваш истински!!!  :bighug:

« Отговор #727 -: Юли 11, 2007, 08:10:15 am »
Ей Деси,мими26 какво става с вас мацки? Айде стискам палци и на двете ви...и на мен все още не ми е дошло...днес ми е 32-и ден от цикъла и 8-и ден откакто спрях утрогестана...ох дано тоя път да ме прескочат тия гадни гости!
*
« Отговор #728 -: Юли 11, 2007, 08:37:44 am »
и на мен все още не ми е дошло...днес ми е 32-и ден от цикъла и 8-и ден откакто спрях утрогестана...ох дано тоя път да ме прескочат тия гадни гости!

А защо си спряла утрогестана? Ако ти е предписан за допълване на лутеалната фаза или пък заради нисък прогестерон, би трябвало да го вземаш докато не се появи менструация.
*
« Отговор #729 -: Юли 11, 2007, 08:44:29 am »
Лоренче, едно тихичко честито от мен! Видях ти графиката, мисля че си успяла. Дано всичко да е наред и да изкараш една прекрасна бременност! Аз, мила, чакам новия месец, защото този май бях без О, заради възпалението. Все още се боря с него  :(. Но въпреки това съм много щастлива и още ме държи еуфорията от събота  :wink:. Сигурна съм,че и при мен ще станат скоро нещата. Късмет и успех на всички останали! Стискам палци!
« Отговор #730 -: Юли 11, 2007, 10:52:39 am »
Здравейте,момичета :balk_64: От няколко месеца и аз съм в очакване на положителния резултат,но досега....нъцки :roll:Сега очаквам да не ми дойде на 12.07 :wink: Силно се надявам усилията ни да бъдат възнаградени :balk_50: Ако ли не,ще продължим следващия месец с нови силички,не се отчайвам :D Желая късмет на всички бебеправещи и много скоричко да ви споходи радостта :blowingdust2:

« Отговор #731 -: Юли 11, 2007, 11:19:57 am »
Знае ли някой кога най- рано се проявяват симптомите при брементост?

Стискам и аз палци на всички, дано да не ви дойде този месец :crossfingers:
« Отговор #732 -: Юли 11, 2007, 11:29:56 am »
Здравейте, милички  :)
И аз чакам, но като си гледам графиката...  :(
*

Lara

• 507
« Отговор #733 -: Юли 11, 2007, 18:41:49 pm »
Stivarip,  sladka_blondinka,  lorencheto  - стискам ви палци от все сърце момичета!!! Дано този месец не ги дочакате неканените гости!!!
mimi26, радвам си, че настроението ти е добро - това може само да ти помогне, а и...кой знае на какво може да се дължи, нали  :wink:
desi1982, ако се зачетеш в темата за първи признаци на бременност, ще установиш, че в началото такива може просто...да няма, което обаче не означава, че няма бременност!Дано те споходи това щастие съвсем скоро!
Аз ще почакам по-дългичко /просто цикъла е по-дългичък/ и силно се надявам след 21-ви да мога да се похваля с хубави новини!
Успех и късмет, момичета!!!

*
« Отговор #734 -: Юли 12, 2007, 07:57:55 am »
Лара, дано и при теб не дойде гадната лелка! И при всички останали също  :wink: Аз заради това гадно възпаление от утре съм на инжекции, но се надявам за другия месец вече да съм добре и да работим с пълна сила  :) Сега не мисля много за тогава, защото главата ми пълна с идеи за сватбата. Още не сме решили кога да е, обаче аз вече толкова неща съм премислила... Абе емоции, колкото искаш при мен  :wink: Хайде, успех на всички чакащи и много целувки от мен!
« Отговор #735 -: Юли 12, 2007, 09:46:43 am »
Благодаря за топлото посрещане,Lara :flower: И на теб много късмет и усмивки :balk_103:

« Отговор #736 -: Юли 12, 2007, 10:06:05 am »
Ей има ли хубави новини от някой??? Сладка блондинка стискам палци да не ти дойде и днес и утре и още 9 месеца:)
*
« Отговор #737 -: Юли 12, 2007, 10:38:13 am »
Момичета не съм ви забравила. Винаги чета темичката и си спомням когато и аз писах в нея. Стискам палци и на краката за всички в най- най- скоро време да прочета тук само хубави новини и темата да се напълни с +++ резултати и да се поопразни от чакащи!!! Много целувки от мен за всички вас. УСПЕХ!!!
« Отговор #738 -: Юли 12, 2007, 13:06:13 pm »
Ей има ли хубави новини от някой??? Сладка блондинка стискам палци да не ти дойде и днес и утре и още 9 месеца:)
при мен е още рано да се каже, а при теб? един тест си правила, не си ли нетърпелива да направиш още един  :D
« Отговор #739 -: Юли 12, 2007, 13:09:46 pm »
mim4o, мерси, мила!!! успех на всички чакащи момичета и в най-скоро време да се похвалим...