0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #840 -: Август 02, 2007, 01:00:58 am »
Здравейте и от мене. Присъединявам се към чакащите и правещите опити от години. За първи път от години ми закъснява с 3 дни.Тест на третия ден-отрицателен.Не губя надежда,колкото и отрицателни тестове да съм видяла досега и колкото и да боли от тях. Принтеснява ме само факта че от няколко месеца мензиса ми е нередовен, от 26 до 30 дни. А преди беше твърдо на 28 дни дори до часа.Затова не смея да се радвам.Може да е решил да става още по нередовен. :( :x
« Отговор #841 -: Август 02, 2007, 11:59:39 am »
Момичета.БТ ми е 37.02. Това може ли да е от нещо друго?
*
« Отговор #842 -: Август 02, 2007, 14:54:51 pm »
Взимаш ли утрогестан или някакви други лекарства
*
« Отговор #843 -: Август 02, 2007, 15:15:32 pm »
Момичета, искам да попитам ако бебчо е бил направен на 30.06,а първи ден на М е бил на 18.06, сега в коя седмица би трябвало да е майката? имаме час при док чак за 23.08, и затова реших да попитам и вас :))
« Отговор #844 -: Август 02, 2007, 15:36:52 pm »
По мои изчисления около 6 седмица и 2-3 дни, но все пак не съм лекар мила. Стискам палци  :crossfingers:
« Отговор #845 -: Август 02, 2007, 16:20:14 pm »
Не пия никакви лекарства. Закъснява ми вече 4 дни ако смятам средно че ми идва на 29 дни. И днес правих тест-отрицателен. Температурата ми бе 37.02 преди да стана от леглото и да се разсъня. През деня я мерих за да направя сравнение и беше 37.68. Интересува ме момичета температурата винаги ли и сигурен показател и възможно ли е да е толкова повишена ако ще ми идва? Моля ви кажете ми защото треперя от напражение а този отрицателен тест ме изнервя.Бъдете искренни моля ви какво мислите. Симптоми нямам освен че ми се вие много свят и залитам без да ми е ниско кръвното. Освен това от седмица денонощно ме боли глава но не знам това симптоми ли са изобщо? Имала съм още едно подобно зцакъснение преди 2 месеца , но тогава не съм мерила температура тогава затова сега разчитам много да ми обясните за тази температура.
« Отговор #846 -: Август 02, 2007, 16:20:46 pm »
По мои изчисления около 6 седмица и 2-3 дни, но все пак не съм лекар мила. Стискам палци  :crossfingers:

Точно така
Дано слънчо огрее и моят дом ...
*
« Отговор #847 -: Август 02, 2007, 16:25:47 pm »
Не пия никакви лекарства. Закъснява ми вече 4 дни ако смятам средно че ми идва на 29 дни. И днес правих тест-отрицателен. Температурата ми бе 37.02 преди да стана от леглото и да се разсъня. През деня я мерих за да направя сравнение и беше 37.68. Интересува ме момичета температурата винаги ли и сигурен показател и възможно ли е да е толкова повишена ако ще ми идва? Моля ви кажете ми защото треперя от напражение а този отрицателен тест ме изнервя.Бъдете искренни моля ви какво мислите. Симптоми нямам освен че ми се вие много свят и залитам без да ми е ниско кръвното. Освен това от седмица денонощно ме боли глава но не знам това симптоми ли са изобщо? Имала съм още едно подобно зцакъснение преди 2 месеца , но тогава не съм мерила температура тогава затова сега разчитам много да ми обясните за тази температура.

Аз мисля, че температурата може да е показател. Аз нямах никакви симптоми на бременност освен температурата, така че стискам ти палци да ни зарадваш с хубава новина.
« Отговор #848 -: Август 02, 2007, 16:27:18 pm »
Касиел, няма нужда да полудяваш, имай търпение, много момичета са били бременни и с отрицателни тестове до 10-15 дневно закъснение. Това със виенето на свят е голяма надежда.
Но ако не можеш да търпиш, направи кръвен тест. Т е добра. И аз съм имала сериозни закъснения и висока Т, но тогава цикълът ми се бе повлиял от стимуланти и утрогестан, без бременност. Стискам палци за теб :)
Дано слънчо огрее и моят дом ...
*
« Отговор #849 -: Август 02, 2007, 17:46:12 pm »
Касиел, знам колко е изнервящо това очакване, аз вече 7 месеца го изпитвам. Не искам нито да те обезкуражавам, нито да те обнадеждавам...сама знаеш чакане му е майката... :D Само ще ти споделя моя опит - БТ наистина е показател, но ако се задържи относително висока след 16 дневна ЛФ след О. Казвам относително защото при някои тя може да бъде до 37.3 (както се е случвало при мен), а при други и под 37 (около 36,8-9). Според мен почти задължително е да имаш чувствителност на гърдите ако има бременност. Знам, че има случаи, при които това не се наблюдава, но според мен това са по-скоро изключения. Също така от толкова много четене и запознаване с проблема установих, че в по-голямата част от случаите след 12-13 дни след О. обикновено теста показва макар и бледа втора черта. Аз също имах малко закъснение на последния цикъл което ми даваше надежда(което по-късно се установи, че вероятно е от утрогестана, който взимах за първи път). За съжаление 3-4 дни преди да ми дойде (които всъщност бяха и самото закъснение) изчезна чувтвителността на гърдите а и два поредни теста показаха (-). Поддържах относително висока БТ, която лека полека започна да пада, но все още беше над 37.  И както се досещаш - накрая едно голямо нищо.. :( Понякога БТ може да падне и в деня на Ц., а дори и след това. Стискам палци при теб този цикъл да завърши щастливо (по-точно да няма край следващите 9 месеца :D) Моя съвет е ако са минали 16 дни от О. - отивай на кръвен тест. Ако не - имай още малко търпение колкото и трудно да е това и опитай пак с уринен тест. Понякога щастието идва точно когато не го очакваме и не ни се вярва... Успех.  :goodluck:
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #850 -: Август 02, 2007, 19:59:58 pm »
Привет момичета!
didima , това е линк към калкулатора в този сайт. За мен той е доста точен, защото отчита няколко фактора. Стискам ти палци за много хубави мигове!  yahoo_17
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=809&Itemid=77
Касиел, БТ се задържа висока, докато настъпи момента за М, ако разбира се, има такъв. От сърце ти пожелавам следващите девет месеца той да те прескочи!!!  :crossfingers:

« Отговор #851 -: Август 02, 2007, 23:40:33 pm »
4 дни не се осмелявах да се похваля че ми закъснява и ето днес за срамотия като го направих ми дойде. Нищо.По добре така отколкото още напрежение ще ми дойде ли или не. Дано септември се получи с инвитрото поне. :(
*
« Отговор #852 -: Август 03, 2007, 09:48:33 am »
идването/неидването не зависи от това дали ще кажеш или не :) не се обвинявай!
успех на есен!!!

« Отговор #853 -: Август 03, 2007, 10:11:05 am »
Не се обезкуражавай Каси, успех през следващите месеци. Момичета искам да попитам възможно ли е от фолиевата киселина да има странични ефекти? В очакване съм на ++ резултат и по препоръка започнах да я пия от една седмица. :(
*
« Отговор #854 -: Август 03, 2007, 10:18:09 am »
titali, фолиевата киселина се препоръчва да се започне 3 месеца преди зачеване и да се продължи 3 месеца след това. Има много писано по въпроса в нета. А единственият страничен ефект е по-здраво бебе.  :D Успех!
« Отговор #855 -: Август 03, 2007, 10:26:55 am »
Да зная че единственото е да помогне, но все пак ... Честно да си кажа от скоро научих че е добре да се пие и при планиране на бременността 1-2 месеца преди зачеване, макар че от година правим вече опити.  :balk_172: трябва да почета повече
*

Lara

• 507
« Отговор #856 -: Август 03, 2007, 21:15:58 pm »
Съжалявам, Касиел! Знам обаче, че няма да се отчайваш, нали?
От сърце ти стискам палци скоро да имаш прекрасен повод да се зарадваш!
Титали, не вярвам да има опасни странични ефекти, а и наистина има много изписано за нея. Но все пак ти и лекарят ти преценявате дали да я пиеш. Аз понякога си мисля, че и тя е нещо като мода, но пък...поне не вреди  :wink:

« Отговор #857 -: Август 07, 2007, 09:13:22 am »
Много се радвам за теб, Lara  :D Дано всичко бъде наред.
Ние бяхме на море по време на О. Дано сме направили морско бебе  :) Та и аз ще чакам до 19.08
*
« Отговор #858 -: Август 07, 2007, 15:24:06 pm »
Ооо, как само обичам морските бебета  :wink:  толкова е романтично! Stivarip, стискам ти палци да се е получило и след 19.08 да се похвалиш!!
*

Lara

• 507
« Отговор #859 -: Август 07, 2007, 17:38:25 pm »
Благодаря ти, мила Stivarip! Стискам ви палци от все сърце за съвсем скорошен повод за радост!!!  :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: