Касиел, знам колко е изнервящо това очакване, аз вече 7 месеца го изпитвам. Не искам нито да те обезкуражавам, нито да те обнадеждавам...сама знаеш чакане му е майката...
Само ще ти споделя моя опит - БТ наистина е показател, но ако се задържи относително висока след 16 дневна ЛФ след О. Казвам относително защото при някои тя може да бъде до 37.3 (както се е случвало при мен), а при други и под 37 (около 36,8-9). Според мен почти задължително е да имаш чувствителност на гърдите ако има бременност. Знам, че има случаи, при които това не се наблюдава, но според мен това са по-скоро изключения. Също така от толкова много четене и запознаване с проблема установих, че в по-голямата част от случаите след 12-13 дни след О. обикновено теста показва макар и бледа втора черта. Аз също имах малко закъснение на последния цикъл което ми даваше надежда(което по-късно се установи, че вероятно е от утрогестана, който взимах за първи път). За съжаление 3-4 дни преди да ми дойде (които всъщност бяха и самото закъснение) изчезна чувтвителността на гърдите а и два поредни теста показаха (-). Поддържах относително висока БТ, която лека полека започна да пада, но все още беше над 37. И както се досещаш - накрая едно голямо нищо..
Понякога БТ може да падне и в деня на Ц., а дори и след това. Стискам палци при теб този цикъл да завърши щастливо (по-точно да няма край следващите 9 месеца
) Моя съвет е ако са минали 16 дни от О. - отивай на кръвен тест. Ако не - имай още малко търпение колкото и трудно да е това и опитай пак с уринен тест. Понякога щастието идва точно когато не го очакваме и не ни се вярва... Успех.