0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #820 -: Юли 27, 2007, 13:21:31 pm »
Lara, мила, страхотна новина!!!!! БРАВО!!!! стискам палци всичко да е наред...

mimi26, ние също ще имаме тежък уикенд... и дано след това и двете се похвалим с  :bfp:

dsd и Деси, стискам палци и за вас... :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #821 -: Юли 27, 2007, 14:34:07 pm »
Lara Честито и от мен:) От сърце желая всичко да е наред и бързо да мине времето да края на отпуската на доктора:) Успешен, приятен и ползотворен уикенд на mimi26 и danny22:)  :bfp: :crossfingers:
*
« Отговор #822 -: Юли 27, 2007, 14:48:11 pm »
Деси, всеки месец О може да е на различен ден от М. Това че преди два месеца е била на 13-14 ден, не е гаранция че сега пак ще е тогава. Стискам палци да е скоро!
Дани, хайде успешен уикенд и после заедно ще бутаме колички  :D
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #823 -: Юли 27, 2007, 18:33:51 pm »
Благодаря ви истински, мили момичета! Обещавам и крачка да не правя без да суркам крачета! Имайте един прекрасен и истински уикенд и.....
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :bighug:

« Отговор #824 -: Юли 28, 2007, 16:33:53 pm »
Честито Лара! Лека и безпроблемна бременост. :D
*

Lara

• 507
« Отговор #825 -: Юли 28, 2007, 18:08:37 pm »
Благодаря ти от сърце, Ангелче! Нека и твоята е такава!!! Бъди здрава и щастлива!!!  :bighug:

*
« Отговор #826 -: Юли 30, 2007, 13:52:07 pm »
Честито Лара! Желая ти щастлива и безпроблемна бременност и едно прекрасно бебче! Успех!
« Отговор #827 -: Юли 30, 2007, 14:21:54 pm »
Лара,честито,миличка :D Леко бременеене и накрая едно пухкаво здраво бебче :)

*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #828 -: Юли 30, 2007, 14:33:02 pm »
Лара, честито и безпроблемна бременност, а на края едно здраво бебче. :)
никога не отстъпвай на принципите си!
« Отговор #829 -: Юли 30, 2007, 16:54:45 pm »
Здравейте момичета!
Незная дали не избързвам и не си внушавам, но в понеделник на 23.07 един от фертилните ми дни, правихме любов с моя съпруг. В събота сутринта се събудих с ужасно гадене, и съответното действие на два пъти.
Незная дали е възможно толкова рано да се появят симптоми на бременност. А може да е било от тези стомашни разстройсва и вирусни инфекции.
Кога се появяват първите симптоми на бременност. Възможно ли е на 6-7 ден след зачатие?
*

Lara

• 507
« Отговор #830 -: Юли 30, 2007, 17:34:15 pm »
sladka_blondinka, tani77,joli75 - Благодаря ви,мили момичета! Имате и моите най-искрено стиснати палци за сбъдване на мечтите ви!!!  :bighug:  :ballons:
titali_ , всичко е много индивидуално. Във форума има доста изписано за първите симптоми. А има и тестове, за които се твърди, че отчитат още на седмия ден от зачатието, така че - защо не  :D Надявам се, че не е било стомашно неразположение и този месец просто няма да ти дойде  :wink:  :crossfingers:

« Отговор #831 -: Юли 31, 2007, 13:08:12 pm »
Благодаря ти мила Лара, първо искам да ти честитя и да пожелая от сърце една спокойна и красива бременност!  :balk_16:
Ще направя днес един тест за да видя дали ще има желания резултат. Но вътрешно се страхувам.  :bfn: :balk_144:
*
« Отговор #832 -: Юли 31, 2007, 14:05:52 pm »
Здравейте!
Аз пак съм на опашката на чакащите  :wink:
Да видим дали този път сме успели с моя! Само че не вярвам много, защото 2 дена след О бях при док и док каза че имам "слабоизразена поликистоза". Имала съм малко кистички, обаче О е минала и можело да стане бебенце, ама трудно  :?
Така, че...
Сега ще чакам. НЕ трябва да ми дойде на 11-12.08.
Късмет на всички чакащи и целувки на всички успели  :D
« Отговор #833 -: Юли 31, 2007, 16:08:31 pm »
 :goodluck: Mimi, и аз ще чакам дано да НЕ дойде на 9-10.08
« Отговор #834 -: Юли 31, 2007, 16:13:05 pm »
Вярвам, че изчисляваш седмиците от първия ден на последната М. Ако е така - със сигурност ти си права. Стискам ти палци всичко да е наред!!!  yahoo_17  :crossfingers: yahoo_17
Всичко е наред :D Имаме си сърдечна дейност, големината отговаря на седмиците... 8 седмица и 25 мм. Просто предния път не се е видяло явно. Благодаря за подкрепата! Стискам палци на всички, които правят опити съвсем скоро да се окажат успешни :flower: Лека и безпроблемна бременност на тези, които вече са успели :cloud9:
*

Lara

• 507
« Отговор #835 -: Юли 31, 2007, 20:51:09 pm »
Sweet, много се радвам на добрите новини около теб! Нека са все такива!!!
titali_ и Мими, продължавам да стискам палци за :bfp: !!!
 :bighug:

« Отговор #836 -: Август 01, 2007, 09:21:49 am »
Момичетааааа направих вчера тест но :bfn: незная дали да се надявам понеже теста го направих според мен рано (едва на 8-ми ден след предполагаемо зачатие) или просто не искам да проумея че не съм бременна. Така или иначе нямам избор ще чакам до цикъл ако закъснее 9-10.08
Хубав ден на всички!
*
« Отговор #837 -: Август 01, 2007, 09:23:55 am »
Няма как теста да ти покаже резултат на 8-ми ден от евентуалното забременяване. Трябва да ти закъснее поне един ден и тогава да го направиш. Все пак не се отчайвай.Успех
*
« Отговор #838 -: Август 01, 2007, 09:24:50 am »
Titali, според мен е доста рано за тест, не се отказвай  :crossfingers:
Хубав ден и на теб  :)
*
« Отговор #839 -: Август 01, 2007, 10:29:43 am »
titali, аз като теб направих тест около 10 дни след опита ни и беше мноооого отрицателен. Но в деня в който трябваше да ми дойде вече беше с две ярки червени черти  :bfp:  и  сега вече сме в очакване  :cloud9:

Не се стресирай с толкова ранни тестове. Аз го направих от любопитство, понеже бях сигурна че не съм бременна, а и теста го бях отворила по по грешка (от комплекта с ОВУ тестове) и за да не замине в кофата неизползван. Направи тест (препоръчвам ти ШУЪР ЧЕК) в деня когато чакаш М, и 4-5 дни след това го повтори. Стискам ти палци да се похвалиш с хубави новини после. Успех.