0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #700 -: Юли 05, 2007, 22:18:29 pm »
danny22, стискам ти палци!!! Дано скоро се зарадваш на хубавата новина и зарадваш и нас!!!
mimi26 сега е важното ти да се оправиш и да се чувстваш добре, а следващия месец  вярвам, че ще те споходи най-щастливата новина!!!  :bighug:

« Отговор #701 -: Юли 06, 2007, 09:49:17 am »
Мерси,Lara! Стискам палци и на теб и заедно да се похвалим... :bfp:
« Отговор #702 -: Юли 06, 2007, 11:48:59 am »
Здравейте момичета...и аз тоя месец ще се разпиша към чакащите положителен резултата...очаквам да не ми дойде на 10.07. Стискайте палци  :wink:
*
« Отговор #703 -: Юли 06, 2007, 12:07:42 pm »
Лара, благодаря за подкрепата! Най-странното сега е че се чувствам като след О. БТ днес ми беше 37.00 и гърдите ми взеха да се подуват. Дали фоликула не се е спукал преди да отида вчера при док. Може ли от понеделник по обяд да порасне достатъчно, за да се спука вчера сутринта? Защото вчера на прегледа док каза: "А тя е минала О"и после, "А не това по тъмното сигурно е възпалението". Вече не знам какво да мисля. Чудя се и дали ако е имало О и е станало нещо, антибиотика няма да направи поразии. Имам още за 5 дена. Хайде стига съм ви занимавала...
Успех на всички чакащи!
« Отговор #704 -: Юли 06, 2007, 12:59:49 pm »
Стискам палци и на теб lorencheto и дано не ти дойде...
« Отговор #705 -: Юли 06, 2007, 13:02:07 pm »
mimi26, мерси за пожеланията и в най-скоро време да има с какво да се похвалиш.... не се притеснявай за антобиотиците, според мен природата си знае работата
« Отговор #706 -: Юли 06, 2007, 15:20:19 pm »
Здравейте, момичета!Реших да се включа и аз. Очаквам тези дни да дойде лелката, стискайте палци да ме пропусне и мен този път и да имам +резултат :bfp:! Много се надявам да е станало! Успех на всички ! :bighug:
« Отговор #707 -: Юли 06, 2007, 15:26:04 pm »
Деска, стискам палци... дано да е станало... :lol:
*

Lara

• 507
« Отговор #708 -: Юли 06, 2007, 19:42:00 pm »
deska, lorenche стискам палци и на вас момичета!!! Дано този месец във форума има повече хубави новини!!!
mimi26, надзърнах в графиката ти - и моят първи ден е 21.06., а днес температурата ми е 37. Цикълът ми е по-дълъг - 32-34 дни, а днес е едва 16-ти ден. Не знам какво е гледал и още по-малко какво е видял лекарят ти, но искрено се надявам предположението му за случила се овулация да е било вярното, а не другото. Стискам ти палци!  :crossfingers:
Danny22, чудесно е, че ти остава малко време за напрегнато очакване! Вярвам, че завършекът му ще е повече от хубав!!!
Прегръщам ви, момичета!!!  :bighug:

« Отговор #709 -: Юли 06, 2007, 19:55:10 pm »
благодаря ти много LARA! преди половин час теста за ову ми отчете + и ще работим тази вечер  :wink: дано да стане този месец. дано да стане при всички чакащи... пожелавам го от сърце...
знаеш ли колко време след + резултат на ову тест трябва да се прави секс?
*

Lara

• 507
« Отговор #710 -: Юли 06, 2007, 20:07:40 pm »
Няма неподходящо време  :lol: Така, че - дерзайте! Насладете се на всеки миг и предайте прекрасното си настроение на едно малко сладко човече, което да се появи след 9 месеца!!!  :crossfingers: :bori_020:

« Отговор #711 -: Юли 06, 2007, 20:12:07 pm »
а дано Lara... пожелавам ти го и на теб :D
*

Lara

• 507
« Отговор #712 -: Юли 06, 2007, 20:37:32 pm »
Благодаря ти!!! Дано................. :bighug:

« Отговор #713 -: Юли 06, 2007, 20:46:31 pm »
danny 22, стискам ти палци!Щом си в овулация "действаите",както ти е писала Лара,няма неподходящ момент! :crossfingers: yahoo_17 stork-boy
Искренно ти пожелавам да се похвалиш в най - скоро време с желания резултат!!!

« Отговор #714 -: Юли 06, 2007, 20:47:32 pm »
stankova,благодаря ти!!! Но дано ти да се похвалиш преди мен... :D
« Отговор #715 -: Юли 06, 2007, 22:45:06 pm »
Момичета малко се попритесних днес следобед ми зацапа едно бледо розово...много бледо...почети бяло...Казах си : айде край на надеждите ми...лелката идва...но и досега няма нищо повече..зацапването беше еднократно...И сега се чудя защо стана така?
*
« Отговор #716 -: Юли 07, 2007, 15:49:31 pm »
Здравей, lorencheto. И аз имам същия проблем. Трябваше да ми дойде вчера, а има от четвъртък само по една капка и то, когато ходя до тоалетната. Днес е малко повече, но не е както обикновено. Едва забележимо присъствие на превръзката. Решила съм да изчакам още няколко дена. Ако е едва, едва МЦ, ще си взема тест за бременност. Ако си е нормална, ще трябва да опитаме пак. Успех!  :crossfingers:

*
« Отговор #717 -: Юли 08, 2007, 15:16:06 pm »
Здравейте момичета!
С моето момче правим опити от година. Сега се надявам да се е получило. Ако ли не ще започнем изследвания. Имам 2 + на ЛХ тестове за ОВУ и покачване на БТ с 0,4. Много се надявам да е станало чудото. Стискам палци на всички кандидат МАМИ. Успех милички! :D
*

Lara

• 507
« Отговор #718 -: Юли 08, 2007, 15:31:59 pm »
От сърце ти пожелавам да се е получило!!! Стискам ти палци и...скоро да се похвалиш с най-хубавата новина!!!  :bighug:

*
« Отговор #719 -: Юли 08, 2007, 15:54:55 pm »
Благодаря на всички за милите думи и надеждата! Дано този месец за всички вас е успешен с бебеправенето :wink:
Все пак аз имам с какво да се похваля. На 07.07.07 получих изключително романтично предложение за брак с невероятен пръстен от Swarovski! Снощи не съм спала от вълнение, а и още ме държи  :wink: Дори днес като се разхождахме, зяпах булчинските рокли!  :)
Извинявайте за това че пиша извън темата, обаче съм много щастлива и исках да споделя с вас! Целувки и късмет на всички!