0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #680 -: Юни 27, 2007, 11:26:56 am »
Честито на iglikapan  и Valensia.  Лека бременност, момичета. Късмет и здрави бебчета. :party:
*
« Отговор #681 -: Юни 27, 2007, 13:11:43 pm »
честито и от мен на двете момичета. Успех!

« Отговор #682 -: Юни 27, 2007, 13:43:06 pm »
Хей, :pink_dust_1: Игликапан и Валенсия :pink_dust_1:, честито!  :cheerleader:

Леко бременеене и здрави бебчета!  :ballons:
« Отговор #683 -: Юни 27, 2007, 16:17:08 pm »
Валенсия, моите поздравления!
Сега ти желая много спокойна и щастлива бременност, мила!

И аз на 25.06 бях пак на ехограф и докторката ме успокои, че всичко засега е нормално и плодният сак е понараснал. За сърдечна дейност каза, че още малко време трябва да мине.
Пак ми е притеснено дали този път всичко ще е наред /след 2 мисед-а/, но гледам да се успокоявам и да не мисля за лоши работи.
« Последна редакция: Юни 27, 2007, 16:19:27 pm от pgzenga »
*
« Отговор #684 -: Юни 27, 2007, 16:49:29 pm »
Здравейте, момичета!
От известно време чета форума, но за първи път пиша в тази тема.

Днес ми е 29-ти ден и уж трябваше да ми дойде. Но все още няма М.  :)
От няколко дни ме преболява корема, но моментно. Гърдите не ме болят, а при мен е задължително поне седмица преди М. Липсва и обичайното за мен зацапване от 3-4 дни преди цикъл...

Много ми се иска да си направя тест, но ме спира мисълта, че е още рано. Ползвах тестове за ову и ако се е получило нещо, то е станало едва преди 8 дни. Сякаш теста няма да отчете.

Кога най-рано, според вас, мога да си направя тест?
*
« Отговор #685 -: Юни 27, 2007, 16:57:26 pm »
Мисля, че трябва да изчакаш още 4-5 дена. Успех 
« Отговор #686 -: Юни 28, 2007, 14:51:20 pm »
Честито на всички нови бремелинки !!!!!!!!!!Лека бременност и здрави бебчета  :P
А сега въпросче от мен :
В момента съм в 7 седмица от липсата на менструация.Вчера бях на ехограф и доки не хвана сърдечна дейност на зародиша :(
Това нормално ли е ? Кога за първи път се засича ? Четох някъде че трябва да се види в 6 седмица , но коя  - от липсата на менструацията или в 6 - та седмица от зачеването, което прави 8 от липса на менструация ?
Много се притеснявам , че плода е мъртър, а и доктора бе разтревожен  но ми каза че било още рано. Вика ме на преглед ....чак следващият месец
*
« Отговор #687 -: Юни 28, 2007, 15:06:38 pm »
Много се притеснявам , че плода е мъртър, а и доктора бе разтревожен  но ми каза че било още рано. Вика ме на преглед ....чак следващият месец
следващия месец или след еднин месец? според мен трябва да отидеш след около седмица-две да проверите. принципно в 7-ма седмица се вижда/чува на хубав вагинален УЗ. напълно възможно е, ако е по-стар апарата или ако е коремен ехограф, да не се види/чуе. провери пак след седмица-две, може и при друг доктор, не знам твоят с каква апаратура е. успех!

« Отговор #688 -: Юни 28, 2007, 15:17:45 pm »

Нещо явно не сте се разбрали с док след месец е доста време.При мен в 5 г.с. седмица разбраха,че плада е спрял да се развива /т.е. няма сърдечна дейност/ и ме кюртираха ,но е възможно да не са изчислили седмиците правилно ,направи едно ехо другата седмица и ще разбереш.

Ето за това и аз съм доста наплашена сега /не,че все още съм наясно дали съм бременна/

Стискам ти палци и дано с бебчо всичко да е наред!
« Отговор #689 -: Юни 28, 2007, 18:36:49 pm »
Много ви благодаря.Много сте милички :D
Но ще остана да се треса от нерви до 25.07,07 - тогава ще ходя отнова на доктор.
Проблема е че в нашият прекрасен провинциален град няма кой знае какви добри доктори - всички се разбягаха по работа в София.А и апаратурата им - няма вече живи роднини.....А до София да ходя не смея и да помисля - повръщам като олук по време на буря и периодично съм на системи заради обезводняването........Е какво пък дано с бебчо всикко е О.К.Ще се заредя с търпение....
*

janeta

• 272
  • Вече мама на двама сладури-моята сбъдната мечта
« Отговор #690 -: Юни 28, 2007, 19:46:48 pm »
Алекс рано е за сърдечна дейност. Тя се слуша през 8 седмица от оплождането(или 10 от последния мензис) Аз ходих на лекар на 14.06. Доктора каза, че има плодно сакче, но е рано за сърдечна дейност. Каза ми да отида около средата на юли за да чеу сърдечната дейност. Сега съм в 7 седмица от оплождането(9 от липса на менструация). Не се притеснявай излишно. Другия месец ще чуеш как тупка съцето на бебчето ти. Просто трябва малко време за да се долови звука на малкото тупкащо сърце. Миличка в 7 седмица(без мензис) бебето е около 5-7 мм. и с тегло около 1 гр. Сама виждаш колко е малко за да се улови сърдечна дейност. А един месец по-късно бебето е дълго 5.5 см. и тежи 10 гр. Всичко ще е наред!
на всички вас момичета, които сте видяли двете чертички: ЧЕСТИТО! леко бременеене и здрави и щастливи бебчета.
П.П. Не бях влизала във форума няколко дни и сега много се зарадвах на новините за още бебенца. Това е прекрасно. Дано с всеки изминал ден броя на момичетата които са сбъднали мечтата си да се увеличава.
Валентин е на 7г.
Теодор е на 1г. и 2м.
*
« Отговор #691 -: Юни 28, 2007, 20:00:47 pm »
janeta, въобще не съм съгласна с теб. Както е посочила Пипи, сърдечната дейност се вижда още в 7 седмица от последния цикъл.

След като си притеснена, alexsm, не чакай един месец, ами отивай другата седмица на лекар, за да видиш сърдечните пулсации и да се успокоиш.

*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #692 -: Юни 28, 2007, 20:09:47 pm »
janeta, въобще не съм съгласна с теб. Както е посочила Пипи, сърдечната дейност се вижда още в 7 седмица от последния цикъл.

След като си притеснена, alexsm, не чакай един месец, ами отивай другата седмица на лекар, за да видиш сърдечните пулсации и да се успокоиш.

Напълно подкрепям казаното! Един месец ми се вижда страшно дълъг срок на притеснения!
alexsm стискам палци всичко при теб да е наред и съвсем скоро да си позволиш да се зарадваш истински!!!

« Отговор #693 -: Юни 28, 2007, 21:08:39 pm »
alexsm, Сиа и Лара са прави! Сърцето при мен се видя и чу в 6,5 г.с. на вагинален ехограф. Не е важно докторът да е чак толкова добър, а да има добър ехограф. С коремен в тоя ранен срок не става! И аз се присъединявам към палците!
*
« Отговор #694 -: Юни 28, 2007, 21:21:11 pm »
При мен се видя че има сърдечна дейност в 7 г.с. Видяхме на монитора на 2Д УЗИ как пулсира. Аз не бих чакала един месец и още др. седмица щях да отида на друг лекар. От къде си?
« Отговор #695 -: Юни 29, 2007, 11:36:20 am »
Сърдечната дейност при мен я видяха в началото на 7 седмица от зачеването и то с коремна ехография. alexsm, мисля, че не трябва да чакаш толкова дълго време. Ако можеш отиди на друг лекар с по-добър ехограф. Много е важно да си спокойна сега. Успех!
:goodluck:
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #696 -: Юли 04, 2007, 23:25:29 pm »
Здравейте, момичета! Ще ми се отново да извадя темата "на преден план"   :balk_104: Не защото имам нещо конкретно да споделя /все още  :D/, а за да знам, че не съм сама в очакването този месец! Стискам палци на всички ви за  :bfp1: в най-скоро време!!!  :bighug:

« Отговор #697 -: Юли 04, 2007, 23:30:39 pm »
Благодаря ви момичета!  :bighug:
Да ви се  връща !!! :balk_71:
« Отговор #698 -: Юли 05, 2007, 13:21:39 pm »
Здравейте, момичета! Ще ми се отново да извадя темата "на преден план"   :balk_104: Не защото имам нещо конкретно да споделя /все още  :D/, а за да знам, че не съм сама в очакването този месец! Стискам палци на всички ви за  :bfp1: в най-скоро време!!!  :bighug:
Нe си сама :lol: и аз ще чакам заедно с теб този месец :D
*
« Отговор #699 -: Юли 05, 2007, 15:52:13 pm »
Честито на всички успели и късмет на всички чакащи! Аз този месец пропускам, защото направих възпаление на яйчника и от него няма да имам О. Сега се лекувам и другия месец продължаваме с работата  :wink:.