0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #600 -: Юни 05, 2007, 10:16:55 am »
Соул, аз имах същия проблем, закъснение от 7 дни, лошо ми беше, миризмите ме дразнеха, спях като пребита и др., но си ми дойде и сега надеждата е за следващия месец. така, че няма да губим кураж, а ще опитваме в следващия тираж. успех. :)
никога не отстъпвай на принципите си!
« Отговор #601 -: Юни 05, 2007, 10:19:29 am »
Благодаря сърдечно:) След "изцепките" на лекарката, която ме прегледа първоначално се успокоихме и двамта, а аз вече не стъпих при нея и вярвам, че всичко ще си е наред и нормално!
*

Zoq

• **
  • 73
  • Ако имаш мечта,позволи й да се сбъдне...!
« Отговор #602 -: Юни 05, 2007, 13:02:19 pm »
И аз се надявам yahoo_17.След около 1.5 година ,поднових ходенето при лекар,но и него смених :?
Сега ми приложиха лечение, което би трябвало да даде розултат,но дали... :)с надеждите вече го давам по-спокойно,защото разочарованието е по-голямо,ако съм се надявала прекалено много :)
Сега чакам да ми дойде цикъла,по-скоро да не ми дойде!
Има още около 7 дни докато разбера,дано да си струва чакането :goodluck:и дано да стане това за което мечтаем о вече шест години(може и повече да са спрях да броя) :bighug:
Успех на всички :blowingdust:
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #603 -: Юни 05, 2007, 13:23:20 pm »
Късмет и успешен край на чакането!!!  :crossfingers:

*

Zoq

• **
  • 73
« Отговор #604 -: Юни 05, 2007, 14:52:15 pm »
Късмет и успешен край на чакането!!!  :crossfingers:
Благодаря,дано Господ е с мен този път :balk_21: :goodluck:
« Отговор #605 -: Юни 06, 2007, 12:51:45 pm »
Успех и от мен Zoq :crossfingers:, аз сущо чакам да ми дойде след около 9-11 дни но съм по4ти на 100% сигурна, че ще ми дойде за съжаление.На всичкото отгоре днес ходих на лекар, защото Бартолиновата жлеза ми се е подула и този месец пропуснахме времето по което имах Ову :(., че ме и боли......Каза ми, че след това ще правим разни изследвания.На някоя от вас случвало ли и се подобно нещо ( на мен за пръв път и много се изплаших) Моля дайте ми повече информация ако знаете нещо.Можела да имам разни стафилококи от които не мога да забременея  :?....Единственото успокоение е,че ако е от тиах ще знам причината да не става :cloud9:.
*

janeta

• 272
  • Вече мама на двама сладури-моята сбъдната мечта
« Отговор #606 -: Юни 06, 2007, 21:04:04 pm »
Успех от мен момичета. Аз съм се включвала в темата за да се присъединя към чакащите две чертички. И до днес бях сред чакащите, но днес на обяд не можах да повярвам когато теста за бременност показа две чертички. Плаках като луда. Благодаря ви че ви има и ви желая на всички по едно сладко бебе и дано да повлека крак и всички вие да се похвалите в най-скоро време. Успех от мен.
 :goodluck: :babyflips: :bighug:
Валентин е на 7г.
Теодор е на 1г. и 2м.
*
« Отговор #607 -: Юни 07, 2007, 09:54:47 am »
честито :D
лека и безпроблемна бременност ти желая и здраво бебче като му дойде времето!

« Отговор #608 -: Юни 07, 2007, 10:24:12 am »
Честито, Janeta!  :cheerleader: :ballons: :cheerleader:
Спокойна и лека бременност!  :pink_dust_1: ylinfant :pink_dust_1:
*
« Отговор #609 -: Юни 07, 2007, 10:27:46 am »
janeta, честито! :) Желая ти най-голямото щастие на света! Би ли споделила за нас дълго чакащите какви бяха твоите първи признаци преди да разбереш резултата от теста, защото при повечето от нас почти постоянно имаме какви ли не признаци  :) и накрая само една чертичка...10х
« Отговор #610 -: Юни 07, 2007, 15:15:15 pm »
Janeta честито ,пожелавам ти безпроблемна бременност и накрая да се появи едно здраво и хубаво бебче което дяа  ви радва. :bori_007: :bori_004:,което и да е от двета :wink:.Всичко хубаво ...... :P
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #611 -: Юни 07, 2007, 15:23:49 pm »
Жанета , честито и лека бременност. :)
никога не отстъпвай на принципите си!
*

janeta

• 272
« Отговор #612 -: Юни 07, 2007, 19:15:54 pm »
Благодаря ви момичета за милите думи и пожеланията. Днес още не мога да повярвам, че теста ми вчера показа две чертички. Това е невероятно изживяване. И на драго сърце ще ви кажа за моите първи симптоми. През януари ходих на лекар който ми беше изписал утрогестан понеже цикъла ми идваше за един ден и спираше. Аз пиех утрогестана и си правех тестове за ову цели 7 месеца. Правехме в "точните" дни, но нищо. И през май решик, че нищо няма да пия и да правя тестове за ову. Моя мъж дори ходи на работен семинар за няколко дни, а аз си мислех че това са точните дни. И дори му казах, че този месец ще изпуснем подходящия момент. но явно сме били направили вече бебчо преди той да замине.
А сега за симптомите: точно около датата когато трябваше да ми дойде започнаха да ми изтръпват краката и да ме болят гърдите. Това беше преди около седмица. И аз казах на моя мъж, че мензиса ми идва най късно до два дни(при мен това са си предменсттуални симптоми). Но минаха два дни и краката спрях да ми изтръпват а гърдите ми бяха подути и болезнени(и все още са така) и като бях на работа ми ставаше лошо. Но това го отдадох на жегата. все не ми се вярваше че може да е станал бебчо. И вчера като минах покрай една аптека решик да си купя тест и ако на другата сутрин(т.е. днес)не ми е дошло да си направя теста. Но не се сдържах и отскочих до нас и го направих. И той на секундата показа вде чертички. Аз гледах и в началото реших, че пак ми се привижда, че е плод на въображението ми. Но чертичките се появиха две и ясно видими.
Ами това е в общи линии.Прегръщам ви силно и ви желая скорошно забременяване.
 :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug: :babyflips:
Валентин е на 7г.
Теодор е на 1г. и 2м.
*
« Отговор #613 -: Юни 08, 2007, 08:43:50 am »
Честито, janeta! Най-приятните 9 месеца ти желая, а след тях най-прекрасното бебче! Дано много момичета те последват! И аз отново чакам...Трябва да не ми дойде на 18-19.06. Дано този път да сме улучили момента.
Успех на всички!
« Отговор #614 -: Юни 08, 2007, 09:05:29 am »
Честито! Лека бременност ти желая и само положителни емоции!
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #615 -: Юни 08, 2007, 13:29:16 pm »
Честито и от мен! Радвай се на всеки миг в следващите девет месеца и още повече след това!  :ballons:

*

Zoq

• **
  • 73
« Отговор #616 -: Юни 08, 2007, 14:38:28 pm »
Благодаря ви момичета за милите думи и пожеланията. Днес още не мога да повярвам, че теста ми вчера показа две чертички. Това е невероятно изживяване. И на драго сърце ще ви кажа за моите първи симптоми. През януари ходих на лекар който ми беше изписал утрогестан понеже цикъла ми идваше за един ден и спираше. Аз пиех утрогестана и си правех тестове за ову цели 7 месеца. Правехме в "точните" дни, но нищо. И през май решик, че нищо няма да пия и да правя тестове за ову. Моя мъж дори ходи на работен семинар за няколко дни, а аз си мислех че това са точните дни. И дори му казах, че този месец ще изпуснем подходящия момент. но явно сме били направили вече бебчо преди той да замине.
А сега за симптомите: точно около датата когато трябваше да ми дойде започнаха да ми изтръпват краката и да ме болят гърдите. Това беше преди около седмица. И аз казах на моя мъж, че мензиса ми идва най късно до два дни(при мен това са си предменсттуални симптоми). Но минаха два дни и краката спрях да ми изтръпват а гърдите ми бяха подути и болезнени(и все още са така) и като бях на работа ми ставаше лошо. Но това го отдадох на жегата. все не ми се вярваше че може да е станал бебчо. И вчера като минах покрай една аптека решик да си купя тест и ако на другата сутрин(т.е. днес)не ми е дошло да си направя теста. Но не се сдържах и отскочих до нас и го направих. И той на секундата показа вде чертички. Аз гледах и в началото реших, че пак ми се привижда, че е плод на въображението ми. Но чертичките се появиха две и ясно видими.
Ами това е в общи линии.Прегръщам ви силно и ви желая скорошно забременяване.
 :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug: :babyflips:

Честито и от мен мила,желая ти една прекрасна бременност :D
« Отговор #617 -: Юни 08, 2007, 22:27:34 pm »
Честито и от мен Janeta!!! Нека и останалите скоро се похвалим със същото!
*

janeta

• 272
« Отговор #618 -: Юни 10, 2007, 18:17:48 pm »
Много сте мили. Благодаря ви за прекрасните пожелания. И дано скоро да се похвалите с двете чертички. Успех момичета! Стискам палци на всички ви.
Валентин е на 7г.
Теодор е на 1г. и 2м.
*

gemi78

• 235
  • ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!!!
« Отговор #619 -: Юни 10, 2007, 20:18:05 pm »
4естито и от мен-лека и безпроблемна бременост и о6те много положителни резултати на вси4ки останали моми4ета.