Здравеите момичета!Аз също бях една от чакащите +++, но вече го видях
Бях писала, един път във форума, като постинга ми беше: Хламидии опитът на една препатила. По повод на хламидиите нещата при мен бяха доста сериозни, както писах бяха ми засегнати дори очите, които все още лекувам
Опити за бебе правим, от юни 2006. Като септември - средата минах през още един курс на лечение на хламидии, т.к. не бяха излекувани първият път, за които съм писала в посочения постинг и честно казано надежда нямах никаква, след всичко изчетено на тема хламидии, а имайки пред вид че и бях доста засегната ...
Да не говорим пък и как се дразних, като видя мои познати - бивши колежки и т. н и като ми кажат 'Ами аиде няма ли да си имате бебе, време ти е' /ноември навърших 28/, сякаш само трябва да дам поръчка и готово ...
Но на Коледа стават чудеса
Закъсня ми с три дена и на 4 ден сутринта направих тест, нямах търпение и се оказа +++. Ходих и на гинеколог, които ме гледа на видиозон, каза че е малко рано да се види, но на 90% според него съм
. В сряда ще ходя пак ...
А да ви кажа честно и сънувах сън преди да стане бебо /това не ми е първия сън, който се сбъдва, при все че някои са били с лоши послания
и се случиха 1 към 1/ - яви ми се жена, която ми каза да пия каквито хапчета ще пия /към момента пиех разни хапчета, защото косата ми почна много да пада/ още най - много 10 дена, защото след това ще забременея, помислих че това е ирония на съдбата, не стига че едва ли ще стане ами и този сън .... разказах го на моя приятелка, като и обясних че май вече съвсем съм взела да превъртам
Но ето, че чудото стана, само се, моля на бог всичко за напред да е наред.
Поздрави и прегръдки на всички ви и дано скоро видите +++