0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #460 -: Май 05, 2007, 19:36:35 pm »
Mimi, аз преди 2 дни си изследвах прогестерона. Ресултатът е 32.84 на 4-ти ден след О. Докторът ми каза по телефона че е нормален и видях че референтните граници за ЛФ са до 86... така че се надявам за сега всичко да е ОК. На теб какви ти бяха стойностите, че си на лекарства? Пожелавам ти този месец да завърши така както го очакваш. :goodluck:
*
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #461 -: Май 06, 2007, 09:51:45 am »
Момичета,започнах нов МЦ,така че отново чакане....,искам да ви попитам при появата на белтъкообразната слуз кога определяте настъшването на О.,същият ден или следващия/те?Аз досега съм си мислила,че при мен е О.е на същия ден и може би съм се бъркала.Извинете ме за малко глупавия въпрос,ще се радвам да споделите вашите мнения.Успех на всички чакащи!!! :lol:
*
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #462 -: Май 06, 2007, 11:19:22 am »
dsd и моя прогестерон беше в нормите, обаче на мен лекарката ми обясни, че всеки месец стойностите са различни и Дуфастона само може да ми подпомогне отделянето на жълто тяло. По принцип го изписват и за задържане. На теб ти е доста под горната граница, така че най-вероятно затова сега не си чувстваш гърдите напрегнати. А каква е долната граница на изследванията ти? Аз на 1.12 си изследвах пролактина и беше401 от 513, но сега ми е завишен и съм на Парлодел. От всички мисли дали ще стане или няма да стане и хоп...висок пролактин. Добре че го хванах сама, а не тръгнах пак по изследвания. Аз да ти кажа винаги преди М.съм като Памела Андерсън  :D.
Стелина аз по тази слуз въобще нищо не мога да определя, но доколкото знам, О. настъпва след това. Може би трябва да се ориентираш по количеството. В момента на О.то е по-голямо и слузта е по-разредена. Пробвай с тестове. Аз трети месец правя и мисля че това е най-добрия начин. При мен нещо О.много шава  :?. Първия месец беше на 14ден, втория на 15, а сега май ще бъде тази вечер.
Хайде успех на всички, а на теб Стелина "приятна работа"  :D.
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #463 -: Май 07, 2007, 10:48:14 am »
Здравейте ,всички бъдещи майки!И аз продължавам да чакам вече месеци наред.Вече трудно издържам емоционално, но този месец сякаш съм малко по- уверена .Чак ръцете ми треперят сега като пиша.М е за 11.05, но гърдите ми са пораснали много спрямо друг път.Има ли някои който да чака  с мен?Вчера си правих ПРЕСТО и беше една чертичка.Днес пак ще си купя. Ох, дано, дано...Имам надежда заради пустите му гърди.Страшно са пораснали и много болят.Не може да е силно изразен ПМС , нали ?! Ох , окуражете ме !
*
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #464 -: Май 07, 2007, 11:23:59 am »
stelina, не знам дали има някаква зависимост, но от моите наблюдения през последните 3-4 месеца обикновено О. настъпва след това (ползвам и тест за О.). Мисля, че тестовете са доста добър начин за следене на О., така че ти ги препоръчвам (О. е обикновено един ден след пика на хормона).
mimi, на мен това ми е първото изследване, което докторът ми назначи и още съм аматьор в тази област и разчитането на резултатите  :) До сега други изледвания не съм правила и не знам каква въобще ми е долната граница. Искренно се надявам да не ми се налага и да разбирам след броени дни...  :D Що се отнася до чувствителността - появи се... и дано се задържи както и БТ до момента..
fatalwoman, аз също чакам около тази дата. Не се травмирай излишно с тези тестове ако нямаш поне 11 дни след О...ако е писано ще стане.. :) И при мен от 2 дни гърдите са ми наедрели и ме болят, но подобно нещо и ми се е случвало и преди, затова не смея да го тълкувам като признак. Единственото, по-различно от друг път е, че снощи и днес сутринта за около половин/един час имах доста неприятни "менструални" болки ниско в корема. Подобни силни болки не съм имала едва ли не от ученическите години и то по време на цикъл...така че за сега не бързам да си правя никакви изводи..само тайничко се надявам... :)
Успех на всички в очакването! Надежда винаги има. :goodluck:
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #465 -: Май 07, 2007, 11:26:50 am »
Успех момичета :D
Аз съм за 15-и Май. :(
*
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #466 -: Май 07, 2007, 12:11:29 pm »
dsd, късмет и дано да не ти се налага да правиш повече изследвания и това да ти е последния месец на чакане. fatalwoman и на теб късмет, но не се травмирай с тези тестове толкова рано. Изчакай да дойде поне датата. Аз снощи на теста за О.имах две прекрасни тъмни чертички, така че може и снощи да сме свършили работата като хората  :wink:. Ще действаме и тази вечер и ще чакам резултат след 2 седмици. Пожелавам късмет на всички и като станат сега бебетата, ще си направим среща на чакащите бебета, а не на + резултат  :wink:
*
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #467 -: Май 07, 2007, 17:21:52 pm »
Стелинче, при мен настъпва някъде на четвъртия ден след белтъкообразната слуз. Поне тестовете за О така показват.
/>
*
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #468 -: Май 08, 2007, 10:21:31 am »
Здравейте. Не знам дали въпросът ми е за тук но искам все пак да попитам дали е възможно да се забременее след последния ден на М? Мисля че не, но все пак....
*
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #469 -: Май 08, 2007, 17:39:33 pm »
mim4o, няма невъзможни неща!  :D В нормалния случай - не би трябвало на теория, но ако цикълът ти е къс или имаш ранна О. е възможно. Ако обърнеш внимание на листовките за О.-тестовете пише, че при къс цикъл е добре да се започне с теста 6-7-ми ден... който като нищо може да съвпадне с този ден...
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #470 -: Май 08, 2007, 18:30:24 pm »
Здравейте. Не знам дали въпросът ми е за тук но искам все пак да попитам дали е възможно да се забременее след последния ден на М? Мисля че не, но все пак....
Напълно възможно е.Моя приятелка така забременя в последният ден от М.Сега има едно прекрасно момченце.:D Наистина няма невъзможни неща!
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #471 -: Май 08, 2007, 19:01:00 pm »
Аз да питам дали е взъможно, хормоните ми да играят толкова че ми иде да "убия някой"?
Или както аз си мисля просто ще ми дойде? Т.е. интересува ме дали ако съм бременна би следвало да съм по-спокойна от нормален ПМС или обратното по-нервна?
« Последна редакция: Май 09, 2007, 08:39:23 am от Луничка »
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #472 -: Май 10, 2007, 06:15:37 am »
Току що ми дойде М.Край на надеждите и този месец. Но  се случва нещо необичайно. Гърдите ми са все по- големи и твърди.Лошо ми е , повръщах преди малко. Направих си кафе и запалих цигара и щях да издрайфам празния си стомах. Аз нямам ПМС.Никога не ме боли нищо, а за гадене и дума да не става.Дали може ца има бебе?
Мимчо имам приятелка , която забременя на първия ден след М , така че всичко е възможно.
*
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #473 -: Май 10, 2007, 08:28:04 am »
fatalwoman наблюдавай си цикъла - цвета, продължителността. Може да караш и цветна. И за всеки случай след 2,3 дена си направи тест, ако продължаваш да се чувстваш така, защото може и да си настинала. Но дано да има бебенце! Късмет! А аз вече чакам... до 21. Дано този месец да е станало! Вече ми писна! Отгоре на всичко от всички лекарства не мога да ходя до тоалетна и си докарах възпаление на червата  :(. И моя нещо настина и цяла вечер не съм спала да мерим температури... А на 13 има р.д., то ще е един р.д., като почне и антибиотици... Надявам се да му направя подарък в края на месеца  :wink: искам да ви питам, знаете ли дали с поликистозни яйчници може да се забременее? Според тестовете този месец имах О. Дано да може! Хайде успех на всички чакащи и скоро да се похвалите :)
*
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #474 -: Май 10, 2007, 10:52:13 am »
fatalwoman, не губи надежда и както mimi те посъветва изчакай поне до края на деня да видиш дали М. ти е както друг път или се случва нещо по-различно... Аз също чакам М. да НЕдойде всеки момент и това много ме напряга. Тази сутрин си направих тест за бременност защото забелях че БТ ми спадна, въпреки все пак приличната ми графика до момента и беше многооо (-)...  :( До вчера някакси имах надежда, но днес вече съм обезкуражена...още повече че всички симптоми до момента които имах бяха като по учебник, а днес чувствам как всичко затихва... :ask:
Денис, моля те за твоя коментар.
Успех на всички в борбата! :goodluck:
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #475 -: Май 10, 2007, 19:00:01 pm »
fatalwoman, не губи надежда
Е, изгубих я и този месец.Правих  Престо и е отрицателен.Много  жалко . Успех на всички чакащи този месец! :)
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #476 -: Май 14, 2007, 07:44:15 am »
Днес правих тест, от пакета на Clear Ovu Test и имам втора бледа черта, обаче искам да отида да си направя кръвен и въпроса ми е леко просташки :oops:
Като отида в лабораторията (разбрах че навсякъде ги правят) какво точно да кажа...неискам да изглеждам като тъпак..
Как се казва точно, знам че му викате Кръвен ЧХГ тест, но така ли го наричат по лабораториите? И трябва ли да не съм закусвала? Въобще има ли някакви изисквания относно това?
Много ви благодаря!!!
*

    Nadyn

  • *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #477 -: Май 14, 2007, 09:12:11 am »
Луничка, точно така се казва в лабораторийте, ЧХГ, или можеш
спокойно да поискаш Кръвен тест за бременност. Няма никакви
изисквания относно теста, закуси и бягай бързо!
Успех!
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #478 -: Май 14, 2007, 10:22:51 am »
Благодаря ти Надин, а какви резултати трябва да очаквам? Те ако имат референтни стойности добре...ама? И някой знае ли колко струва горе-долу? Оххх май съм се шашнала нещо!
*

    Nadyn

  • *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #479 -: Май 14, 2007, 10:33:16 am »
Мила, зависи къде ще го направиш, но цената е горе долу еднаква
и варира от 17 до 20 лв. / ако си от София /
Всяка лаборатория си има референтни с-ти. Само за пример ще дам себе
си, на 11-ти ден от трансфера ЧХГ-то ми беше 169.0, при референтни с-ти
от 0 - 3.0. Може и да е по-малко, например 30 или 80 и пак да има бременност.
Желая ти успех! После пиши за резултата!