Здравей Душка!
Мерси за поощрението.
Базална температура не меря. Обещах си от дригия месец вече:-))
Моят цикъл е 30-35 дена, като в повечето случай е към 33,34,35. Миналата седмица през цялото време имах симпроми,че ми идва, имам и някакво бяло течение, но мисля,че то е от гъбичките. През цялата седмица съм си мислила,че ми идва и като погледна няма нищо а е било течението. Цяла седмица имам и разстройство, а на мен винаги, когато ми идва е съпроводено с разстройство. Почти през цялото време имам болки в кръста, но не и в яйчниците. Никога не ми е закъснявало толкова. Само преди година. Гърдите са ми напрегнати, на моменти ми прилошава, особено ако не съм хапвала нищо. Но всичко това, което изброих си е типичен предменструален синдром при мен. Още повече,че този месец реших за 1-ви път да отида на фоликулометрия да ми кажат точния момент, а взеха,че ми казаха,че нямам овулация. Ходих на фоликулометрия 13 и 16-ти ден от цикъла. Обясних на лекарката,че съм засичал овулация 19 -ти ден я тя отсече че нямам такава, имала съм обратно развитие на фоликулите.
Затова сега не разбирам защо ми закъснява??? Хормонални смущения ли, заради липсата на овулация ли?? Ох поне да ми дойде, теста отчете отрицателен резултата на 40-ти ден. Преди месеци бях видяла + резултат на 38-ми ден( не се разви бременността).