0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #1060 -: Септември 02, 2007, 14:04:58 pm »
Благодаря Ирис!
*
« Отговор #1061 -: Септември 02, 2007, 14:35:11 pm »
Здравейте и днес.
Вазарели, благодаря и на теб за топлото посрещане. Ами какво да кажа за проблемите - една тръба - силно нагъната - с опасност от извънматочна бременност, ако въобще някой плувец успее да премине през нея. Другата - все едно, че я няма. Едно неуспешно инсе, едно неуспешно имплантиране и ....... последен опит по естествен начин.
Толкова за сега. Днес пия отново но-шпа заради тези болки, освен Дуфастона.
Прегнила ми го сложиха, защото доки беше в отпуск и не можахме да направим фоликулометрията докрай - последно на 15-ти ден /20.08/фоликулът беше 20 или 21 мм, вече не си спомням. Та доки се застрахова с два Прегнила - на 21 и на 23.08. От 25.08. започнах да пия Дуфастон 3х1, но от същия ден започнаха и странни режещи болки в левия яйчник и така до днес. От онзи ден същите прорязвания и в областта на матката. Започнах да пия и но-шпа, защото вече не издържам - като ме прореже и аз подскачам. От вчера болката е почти само в областта на матката - днес ми е 28-ми ден от цикъла. До 1-3 дни трябва да ми дойде.
   Многословна съм, но все пак се постарах да ви въведа в историята си доколкото мога. Ако някой е имал подобни изживявания, ще се радвам да ги сподели.
« Отговор #1062 -: Септември 02, 2007, 19:38:54 pm »
Здравейте и от мен, момичета. Чета ви всеки ден /по няколко пъти дори/, но не съм писала. Е, пишете ме и мен в списъка на НЕчакащите - 05.09, макар от вчера да имам много сериозни ПМС, а от седмица - много странни нови, режещи болки в левия яйчник /който овулира/, а от вчера - бодежи в областта на матката. Нямам голяма надежда, но все пак... Не издържах и днес - на 10-ти ден след втория Прегнил 5000, си направих тест - мнооооооооого бледа втора черта, почти въображаема - мисля, че е от него. БТ си ми е наред /засега/. Не знам как ще издържа до 5-ти и много си мисля, че в понеделник ще си направя кръвен тест, та да се кротна този месец. В понеделник вече трябва да е минало влиянието на Прегнила. Стискам палци на всички чакащи да НЕ дочакат.

Здравей и от мен! :welcome_1: Поздравявам те 4е си се решила да ни пишеш!Желая ти много успех  yahoo_17 :bighug:
« Последна редакция: Септември 02, 2007, 19:47:12 pm от VIKTORIA M. D. »
*
« Отговор #1063 -: Септември 03, 2007, 08:47:44 am »
Здравейте момичета  :D  :balk_64:
Радвам се че сте се заредили позитивно :grouphug:
Аз изкарах прекрасен уикенд, с много веселба, приятели, романтична вечеря и кино. Надявам се и вие да сте си изкарали добре и ви пожелавам много успешна седмица :goodluck:

Здравейте и от мен, момичета. Чета ви всеки ден /по няколко пъти дори/, но не съм писала. Е, пишете ме и мен в списъка на НЕчакащите - 05.09............

Здравей, Ирис :welcome_1:
Много ти стискам палци, да знаеш  :crossfingers: :crossfingers:
Дано инвитрото да е излишно вече ;)
*
« Отговор #1064 -: Септември 03, 2007, 10:34:25 am »
Благодаря, но май ще е единствената ми останала надежда........ :(
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #1065 -: Септември 03, 2007, 10:49:09 am »
Здравейте момичета,и аз този месец съм в листата на очакващите, въпреки че е мноого мноого рано, но от 3-4 дена имам ПМС, само 4е в по-лек вариант, коремът ме боли страшно много преди да дойде М., но сега е слаба, но постоянна болка,по-скоро като напрежение+ бодежи.Незнам какво да мисля толкова е рано....., за пръв път ми се случва такова нещо....
Аз по-принцип съм скептично настроена....незнам дали да се надявам!
*
« Отговор #1066 -: Септември 03, 2007, 11:14:02 am »
Аз чакам да ми дойде на 05.09. Този месец за разлика от друг път нямам никакви ПМС. И тъй като днес имаме годишнина (2 годинки) и се навършва точно 1 г. от целенасочените опити исках да го изненадам с положителен тест. Направих няколко теста от различни марки. Само при един (Клиър систем) се появи съвсем бледа (почи въображаема) втора чертичка. Знам, че е рано още, но не знам как да тълкувам този резултат.
/>
*
« Отговор #1067 -: Септември 03, 2007, 11:23:52 am »
Вера, стискам ти палци! дано чертичката стане по-силна и не е въображаема.
Както гледам двете сме заедно, а и БТ са ни еднакви. Дано това да е нашия месец!
И ние сега правим 1 година опити  :wink:
Успех на всички и дано този да е най-плодовития месец  :wink:
*
« Отговор #1068 -: Септември 03, 2007, 11:41:26 am »
Не се отказвай да се надяваш Minesota, пък дано се окаже че е имало защо.Дано този месец да е твоя! Успех :sucky: :balk_50:
« Отговор #1069 -: Септември 03, 2007, 11:49:44 am »
Верче, Мими и аз съм с вас тази седмичка на 05.09 дано да не дочакаме МЦ, а да видим жадувания резултат от  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #1070 -: Септември 03, 2007, 11:56:48 am »
Аз отпаднах от "класацията" и този месец... :(
« Отговор #1071 -: Септември 03, 2007, 12:03:26 pm »
Натали не се обезкуражавай, не забравяй че идва нов месец - нов късмет!  :hug2: :crossfingers:
*
« Отговор #1072 -: Септември 03, 2007, 12:06:21 pm »
Съжалявам Натали, дано следващия месец вече е твоя месец.  :hug2:
Пожелавам на всички момичета много положителни резултати.  :bfp1:
Доста се подредихме за 05.09, дано, дано  :crossfingers:
/>
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #1073 -: Септември 03, 2007, 12:08:24 pm »
Nllyn благодаря ти, не спирам да се надявам просто мн ме е страх от поредното разочарование! Благодаря ти за пожеланието. Пожелавам на теб,на всички очакващи и на себе си само  :bfp:
Успех момичета дано има много щастливи мами този месец!
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #1074 -: Септември 03, 2007, 13:21:57 pm »
Благодаря ви момичета. Просто нали знаете...първият ден е най-гаден, след това се ражда нова надежда.
Късмет на всички, които са в очакване. :bighug:
*
« Отговор #1075 -: Септември 03, 2007, 13:22:13 pm »
Стискам палци на всички ви  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Чакаме добри новини и да повлечете крак и за нас :wink:
« Отговор #1076 -: Септември 03, 2007, 14:38:22 pm »
Здравейте, момичета! Стискам палци на всички вас! На себе си включително! Късмет! :goodluck: :bighug:
*
« Отговор #1077 -: Септември 03, 2007, 16:25:15 pm »
Айде и аз на опашката за 05.09., пък пу-пу, дано ни прескочи. Стискам палци на себе си и на останалите НЕчакащи.
 Ако и сега не стане, идвам при отбора за следващия месец. С нови надежди. :)
« Отговор #1078 -: Септември 03, 2007, 18:08:42 pm »
Аз отпаднах от "класацията" и този месец... :(
  Натали горе главата няма да се отказваме "нов месец-нов късмет"и аз така бях се от4аяла първия ден но вие вси4ки ми помогнахте,нали сме за това да си помагаме!!!Прегръщам те!!! :bighug:
« Отговор #1079 -: Септември 03, 2007, 18:20:07 pm »
Ей моми4ета стискам палци на вси4ки Ви толкова сте много, няма да ви изброявам да не изпусна някой-за това успех на вси4ки   :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: И да се похвалите!!!  :bighug: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17