Здравейте и днес.
Вазарели, благодаря и на теб за топлото посрещане. Ами какво да кажа за проблемите - една тръба - силно нагъната - с опасност от извънматочна бременност, ако въобще някой плувец успее да премине през нея. Другата - все едно, че я няма. Едно неуспешно инсе, едно неуспешно имплантиране и ....... последен опит по естествен начин.
Толкова за сега. Днес пия отново но-шпа заради тези болки, освен Дуфастона.
Прегнила ми го сложиха, защото доки беше в отпуск и не можахме да направим фоликулометрията докрай - последно на 15-ти ден /20.08/фоликулът беше 20 или 21 мм, вече не си спомням. Та доки се застрахова с два Прегнила - на 21 и на 23.08. От 25.08. започнах да пия Дуфастон 3х1, но от същия ден започнаха и странни режещи болки в левия яйчник и така до днес. От онзи ден същите прорязвания и в областта на матката. Започнах да пия и но-шпа, защото вече не издържам - като ме прореже и аз подскачам. От вчера болката е почти само в областта на матката - днес ми е 28-ми ден от цикъла. До 1-3 дни трябва да ми дойде.
Многословна съм, но все пак се постарах да ви въведа в историята си доколкото мога. Ако някой е имал подобни изживявания, ще се радвам да ги сподели.