Аз май след снощното будуване най-накрая ме осени гениалната идея как малко от малко да си възвърна душевното спокойствие
...Тъй като не можах да спя от болки / цикълът ми пак си закъсня и дойде 100 пъти по болезнен/ се размислих аз що въобще съм се впрегнала за деца,?Кой ме е бил по главата да тръгвам по лекари, да се чекна по столове, да ме дупчат за кръв и все такива красиви истории... :?Я, да си седна на задника и да си гледам живота :xАми след като не става по стандартния начин, хич не трябва да си тровя живота и да се напъвам!!!Не може то така за едни да става от 1 месец проба, за други с триста вазелина
...Има двойки с деца, има двойки без деца - явно ние за съжаление няма да сме от първата категория....Но не искам отношенията ни да се превръщат в кълбо от нерви, напражение и секс по график само и само да се хване овулация...Не искам той да минава по моя път и да изпита това, което аз изпитвам в момента - че съм половин човек...Не искам да го мъча да прави спермограми, да се тревожи и притеснява... :?Нали ми е другарче - защо трябва да изпита на гърба си, това, през което аз минавам и бавния огън на който се пържа!!
Стигааааааааааа!!!!!Бастааааааааа!!!Положителното в цялата история е,че за разлика от другите, които се притесняват да не стане белята, ние поне няма от какво да се притесняваме
Просто нямам нерви за целия този батак!!!Не искам да прекарам малкото си свободно време по болници, клиники, лекари, лаборатории и всеки месец да си прилагам садомазо терапии - дали ще ми дойде??Дано не ми дойде
и накрая айде пак - Лелята пристига
Стигаааа!!!Нямам нерви!!!Наистина нямам!!!
Шапка ви свалям на всички вас за търпението и вярата
, но на мен това не са ми силни качества