0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!

Саморасляче :sunshine:,вече май 6-та Коледа украсявам тази елаха,
все с надеждата,че точно тази е последната,дето го правя сама!
-без малък и сръчен помощник....
И го правя....И на джудже се правя,всички ми се радват!
"Каква съм усмихната?"...Няма как....Празници ще има....
...И на момчето ми,силното,очите са му тъжни....
Крие се там зад фрази....казани,за да не страдам аз ......
"Виж....нали.....така....ама философски да гледаме....спокойно..."
Милия тайничко страда....и МАМА страда и неговата също...
И те тайничко...деликатни са...това е прекрасно...по-лесно е просто...
Да са ми живи и здрави ТЕ...Тези които обичам и ме обичат... :heartbeat:
Тези които с мене страдат и плачат!И ВИЕ :grouphug:!
Без вас и ден,не бих била-така силна и мотивирана....
И елха нямаше да украсявам и на джужде нямаше да се правя....
А догодина,догодина ВИ пожелавам-ЗВЕЗДАТА -там на върха....
-да я поставят едни малки и топли ръчици!
А сега писмото,дето написах на добрия и мил Старец
ще сложа под нея.. tree2a -вътре има и за МЕН,и за ВАС! :balk_2:
 :babydust:ЧУДЕСА,ЧУДЕСА,ЧУДЕСА! :babydust:
 :grouphug2:

« Последна редакция: Декември 11, 2006, 13:06:30 pm от mishanta »
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
Благодаря ви, момичета за топлите думи, за отделеното внимание, за търпението и желанието, с което подавате ръка, на всеки, който се спъне и не знае дали ще се изправи...Съжалявам само, че с размислите си разрових много стари, назараснали във вас самите душевни рани...
Аз тепърва сега копая моята дупка и още не ми е много уютно...Но ще продължавам да копая и дано накрая успея да се скрия - от всички и най-вече от себе си...Дано успея в идните месеци да претръпна, да не усещам, да не ми пука, да не чувам, да не слушам...Тогава ще се усмихвам най-хубаво, защото вече нищо няма да стига до мен...
Пожелавам успех на чакащите, защото тук са най-желаните и "най изстраданите" бебета...Тук всяка от вас най-добре знае какво и е минало през главата докато стигне до великия резултат
Питам се само защо трябва да има толкова горчивина и болка в чакането на това най-хубавото усещане - майчинството :?

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Саморасличе... колко съм плакала на бебешки рождени дни тайно. Колко пъти съм се чувствала празна, лишена от смисъл, чужда и излишна на погачи или просто когато наоколо има бременна или майка с бебе.. ... И знаеш ли кое ме е спасявало - да почисля за това, което имам.
Имам човек, който ме обича. имам родители. имам неговото семейство. имам баба. имам приятели, които са ми като семейство.

имам ПЛАН!

Опитай.. Дано разкара буцата.  :bighug:

Галка, аз се придържам абсолютно към написаното от Куки. Разликата е само в това, че вече си нямам баба, нито дядо отдавна. Но такъв е животът, нали! Те ме закрилят и подкрепят в трудните моменти, убедена съм в това.  Но и аз имам ПЛАН! План 1, План 2, План 3 ....и т.н.....Аз не мога  да си представя как ще живея без планове, без разчет на времето си и т.н./типична Дева, то е ясно/. Преследвай мечтите си, за да станат реалност, скъпа.
И аз като Куки имам доста приятелски семейства с бебенца, дечица. И те всичките са ми приятелчета. Имам си кръщелник вече на 2 години /това е голяма чест за мен/, който днес има имен ден, наскоро имаше рожден ден и ние бяхме единствените поканени там, без дете, около нас цвърчаха 10-на дечица, аз си ги гушках и им се усмихвах!! В събота сме на детски рожден ден на едно 1-годишно момченце и т.н. и т.н. На 19.12. е тържеството на моята прекрасна племенница, е, как да не отидем, като наред с родители и баби, и дядовци сме поканени и ние от нея.
Посрещни Коледа с нови надежди, с усмивки, сред приятели и близки!!! И не губи ВЯРА, че един ден Дядо Коледа ще ти донесе твоя скъпоценен подарък!!! Най-страшно е когато загубим любим човек ...... всичко друго се постига, важното е да обичаме и да бъдем обичани!!!
А, сега се усмихни и чакам да напишеш по-весели редове точно тук!!!  :bighug:

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
Ох, колко е позната тази болка стаена в сърцето. Аз поне от 5 години не празнувам коледа, рожден ден, велик ден. Това са за мен най-светлите празници, но вече я няма тръпката. От най-веселите празници, за мен са вече една агония. За какво, за кого да празнувам - пак сами. Няма го предпразничното настроение, пазаруването по магазините, вече спрях да купувам и подарявам подаръци, спрях да украсявам елха и да правя коледна украса. И всяка година е последната кофти, следващата вече ще е различна, но уви. Това се повтаря вече 8 год. А с годините болката се засилва, става все по -тежко и все по - болезнено. А до кога - не знам. Колко може да изтърпи една душа?
*
Хей момиета, горе главата!
Не може да е толкова зле.Не може да няма, за какво да се хванете, на какво да се усмихнете.Толкова е кратък живота.Не се отчайвайте!Ще се получи-рано или късно.
ГОРЕ ГЛАВАТА! УСМИХНЕТЕ СЕ!
Миналата Коледа бяхме с наши приятели на почивка. Моят съпруг изтегли от баницата късмет бебе и толкова много се радвахме, защото ми закъсняваше. В деня, в който се прибрахме от почивката лелката дойде, отново... А семейството, с което бяхме, в момента чакат бебе, момичето е в 6 месец, а на мен ми иде да крещя от безсилие и болка. Още една година изпълнена с надежда и разбити мечти...Не ме радват празниците, по-скоро ми напомнят колко съм самотна и знам, че никога няма да бъда истински щастлива, докато не постигна мечтата си - да бъда майка. За какво да украсявам елха, след като няма кой да й се радва? След като домът ми години наред е същият, а болката не стихва... но ще намеря начин да се преборя. Защото съм силна, а колко отдавна само ми писна да бъда силна....!?
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*

victorita

• 531
  • Моето малко слънце КРИСТИАН се роди на 21/01/2010
и за мен коледа и края на годината е време за равносметка........гледам да съм благодарна за това което имам защото някои хора и това нямат.........и се моля пожеланието ми в полунощ срещу новата година да се сбъдне.........
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
 :heartbeat:...Много тежка тема...От няколко дена се мъча да пиша тук,но думите не стигат да опиша своята съпричасност...Милички,горе главата и нашето време ще дойде!Стават чудеса... :heartbeat:
Моля ви, момичета, недейте така да се отчайвате. Ще станем майки. Ще видите.  :bighug:
*
Цитат на:  link=topic=7658.msg140590#msg140590 date=1165409347
Хей момиета, горе главата!
Не може да е толкова зле.Не може да няма, за какво да се хванете, на какво да се усмихнете.Толкова е кратък живота.Не се отчайвайте!Ще се получи-рано или късно.
ГОРЕ ГЛАВАТА! УСМИХНЕТЕ СЕ!
Ето, joshi е първия разумен човек. Кои ще се включи в следващите коледни усмивки?????
 :D Нека опитаме моми4ета  :D
Хей, години наред по Коледа взимам отпуск - оставам си в къщи, правя си равносметка и страдам, защото не получавам това, което най-много искам.
Тази година няма да е така.
Момичета, всички ще постигнем мечтата си - по един или друг начин. Няма как да не дойде моментът, в който една малка детска ръчичка да сложи звездата на върха на елхата, така че усмихнете се - Коледа е най-светлия празник. Зарадвайте близките си, обичайте хората около вас и живота ще стане по-светъл и красив. :bighug:
Баткото - 11.12.2004 г., по-малката сестра - 07.01.2008 г.
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
Момичета, винаги може да се намери нещо хубаво, което да върне усмивката на лицето ни. Денят може да започне с нещо дребно - изненадайте милото, усмихнете се на съседа, станете с мисълта, че скоро идва Коледа и на този светъл празник започва ново начало за вас. Нов период, с който ще дойдат толкова хубави моменти.
Ето Фоксче ще сключи брак на 17 декември, Саморасляче прави годеж по Коледа. Ами това е прекрасно, момичета. :lol: Това е повод за усмивки, за радост. Фоксче, сложи си нещо бяло - толкова е хубаво да си булка - повярвай, усещането е невероятно ;) Саморасляче, пожелавам ти живот, изпълнен с много много обич. Щом мъжа ти е до теб - трудностите не са толкова страшни! Вярвай в това и то ще върне усмивката на лицето ти! И не на последно място - тук имате толкова много виртуални и реални приятели - дори само това може да ви накара да се почувствате добре, не сте сами и в този ден има някой, който мисли за вас и е до вас! Прегръщам ви и от сърце ви желая този празник да е последния самотен и без настроение!

Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
Гане, съкровище си ти :bighug:..Жалко само, че си толкова далече :(
И въобще във форума намерих много хора, които ми допадат, но срещите ни са малко нарядко :?
На всичкото отгоре има страхотни ПМС - бюста ми не дава да го пипна- толкова е болезнен станал :(...И ужасно ме боли кръста, особено както по цял ден съм седнала :(..А аз по принцип нямам ПМС :? - сега ново двайсет 8O
Хайде ще се измъча малко да се усмихна :P
« Последна редакция: Декември 07, 2006, 12:35:03 pm от samorasliche »

*

Ganka

• 5926
Хехе, и аз имах такъв ПМС дето излезе след 9 месеца ;) Няма да се измъчваш, мила, просто се усмихни. Погледни навън, ако времето е хубаво - усмихни се на слънцето! Помисли си за момчето ти - усмихни се! Ето това са малките радости на живота ;)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Ох, колко е позната тази болка стаена в сърцето. Аз поне от 5 години не празнувам коледа, рожден ден, велик ден. Това са за мен най-светлите празници, но вече я няма тръпката. От най-веселите празници, за мен са вече една агония. За какво, за кого да празнувам - пак сами. Няма го предпразничното настроение, пазаруването по магазините, вече спрях да купувам и подарявам подаръци, спрях да украсявам елха и да правя коледна украса. И всяка година е последната кофти, следващата вече ще е различна, но уви. Това се повтаря вече 8 год. А с годините болката се засилва, става все по -тежко и все по - болезнено. А до кога - не знам. Колко може да изтърпи една душа?

Скъпа, Мари! Защо не празнуваш Коледа и Нова година???? Това са най-хубавите и светли празници! Кажи ми как посрещаш Коледа тогава? Оплаквайки съдбата си ли? Не мога да повярвам, че така може да се обезвериш. Какво е Коледа без елха, без играчки, без герлянди, без подаръци!!! Какво е живота ни без ВЯРА, НАДЕЖДА, ЛЮБОВ! Аз не мога да си представя празниците без моята мила племенница и подаръците, които ще и набавя с толкова обич и обиколки по магазините, защото знам колко голяма е усмивката и, когато ги получава. Аз не мога да си представя празниците без моя съпруг, без моите родители, без моите приятели, без дечицата на моите приятели....толкова много ги обичам всички.
  Защо не вярваш, че един ден и ти ще забременееш? Знам че, 8 години са много, самата аз вече пет искам да имам бебе и в пет новогодишни нощи си пожелавам да стана мама и толкова новогодишни нощи я посрещаме двамата със съпруга ми. Но винаги в компанията на най-малко 10-ина приятели, с музика, танци и т.н. Тази Нова година искам да е по-различна за нас. Имаме два варианта. Или да си поплача до коледната елха, заради отрицателния си тест след първото ИКСИ или да не спра да се усмихвам и да не ми пука къде съм и как празнувам /то едва ли ще мога да скачам и танцувам/!!!! Питаш ли ме, какво ми е на душата, в очакване ..... за първи път не планирам купона за Нова година, защото не знам какво ще е ...Но знам, че ако съм бременна ТАЗИ НОВА ГОДИНА ЩЕ Е НАЙ-КРАСИВАТА ЗА МЕН, ако не съм бременна, ЗА ШЕСТИ ПЪТ ЩЕ СЕ ПОМОЛЯ това да е последната ми новогодишна нощ само със съпруга ми и кучето Каси. И знам, че молитвите на всички нас ще бъдат чути!! И знам че молитвите ми за всички момичета от сайта и изобщо, които копнеят да имат свое детенце няма да спрат по Коледа. Ще се моля за Куки, за Теоха, за Котаранка, за Цвети, за Аничка, за Рали пат, за бебе 2006, за le и още, и още....Така че, скъпа Мари, усмихни се и очаквам следващия ти пост да е по-оптимистичен и изпълнен с любов! Защото знам, че обичаш и че си обичана!!!! Твоя: Касси
« Последна редакция: Декември 07, 2006, 13:33:04 pm от kassi »

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
 :offtopic: За бялото няма да се разберем  :balk_77: :balk_62:
Баткото - 11.12.2004 г., по-малката сестра - 07.01.2008 г.
*

Ganka

• 5926
Оф топик, Фоксче, не бяла рокля бе. Сложи нещо - шампанско, нещо светло. За да ти тръгне живота светло. В тази връзка - нещо по въпроса за брака - защо булката била в бяло, а младоженеца в черно - На нея това било последния светъл ден, а на него първия черен. Това от серията черен хумор и във връзка с темата. А иначе - на добър час и на двете със Саморасляче! :lol:

*
Няма да ти казвам да се усмихваш на сила, когато ти се плаче, нито да празнуваш когато душата ти се свива. Правих го доста години и много празници прекарах така. Всяка коледа си пожелавах само едно единствено нещо и за секунди сърцето ми се изпълваше с надежда и вяра, че тази година ще бъде "моята" година, но не би. Коледа е любимия ми празник и всяка година си украсявах една малка изкуствена елха, и всяка година с мъжа ми си казвахме "догодина като си имаме детенце ще си купим огромна истинска елха" и така доста коледи поред. Миналата коледа си забраних да мисля за всичко, което искам да ми се случи, пожелах си само и единствено да сме живи и здрави, защото няколко дни преди коледа баща ми едва не почина, но за щастие го спасиха.
Ти си толкова мила, лъчезарна и всеотдайна, повярвай ми съвсем скоро нещата ще изглеждат по друг начин. А относно страха ти дали мъжа ти няма да се умори да се бори, едва ли, като видях с каква топлота те гледа, та той те обича от цялото си сърце, не се съмнявай дори за миг, че ще спре да се бори заедно с теб :D
много прегръдки
Милички ... Чета ви, плача и едновременно с това искам да ви дам надежда на всичките.... Днес ми казаха, че имам само едно ембрионче... като знаете какъв е шанса, можете да си представите как се чувствам...

Но въпреки всичко и всички НЕ ТРЯБВА да се предаваме... Трябва да си направим най-прекрасната Коледа, нашите домове да са най-добре украсени, да са най-топлите и най-приветливите... Милички.... Ние ИМАМЕ надежда, НИЕ вярваме в нещо, НИЕ мечтаем за нещо, и НАШИТЕ мечти ще се сбъднат...

Не можете да си представите какво означава Зачатие за нас... Вчера се запознах с Мишанта... никога не бях я виждала... седях при Док и чаках за пункция и едно момиче просто ме доближи и каза ... "Здравей, ти си Рали нали? аз съм Мишанта... Желая ти упех..." знате ли вие каква сила сме? колко сме си скъпи едни на други? Затова ГОРЕ ГЛАВАТА!!! ще УСПЕЕМ!!! и нашите Коледи ще са НАЙ-СВЕТЛИТЕ от всички Коледи!!!!

Ей, момичета, обичам ви всичките  :bighug: и знайте, че ЩЕ УСПЕЕМ !!!!

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!