Точно това е проблема, че не знам ще свърши ли??И дали няма да свърши, когато е прекалено късно, когато вече ще ми е толкова блудкаво и претръпнало, че просто няма изпълзяване от дупката..
Проблемът при мен допълнително се усложнява от факта, че както мога силно да се стремя, да се боря до последно, за да се осъществи нещо, кеото искам , така в 1 момент ми се събира прекалено много и като го постигна не знам какво да го правя, вече не го искам...тоест при мен границите се размиват, не знам дали ще съм способна цял живот да се боря до нескончаемост за нещо, което при другите става от раз!!Оххх, писна ми вече, просто ми писна каквото и да правя все да е от сложно по сложно, от трудно по трудно...Искам поне 1 нещо в живота ми да е просто и лесно, но не би!!
Никоя не иска чак толкова, мамка му
- искаме да е просто, лесно и хубаво...А не по този начин - всичко се правръща в 1 планиране...Къде е радостта от това планиране и тоя секс по график в точно определни дни, че да не се изпусне овуто??
Ето за това не искам да правя графики, не искам даже нищо да знам, защото като знам не ми става по-леко - и какво като 1 месец е имало ову, а два е нямало, после пак имало, после пак нямало... :xЩе го гоня с пъдар ли това събитие??Защото при мен е Събитие!!
Вместо да имам хоби за развлечение , аз имам хоби - ходене на лекар, взиране в собственото тяло, четене не на развлекателни книжки, а на бумащина за стерилитета и самоизяждащи въпроси??Когато приятелка ми каже "Бременна съм", аз вместо да и пожелая лека бременност, в главата ми почват да се въртят страхотии за миседи,за спонтанни аборти, за пренатални диагностики, за рисковите първи 3 месеца...
Благодаря ви, момичета за вниманието!!Този форум е мястото, където ми е по добре и по спокойно....Единственото място, където не се чувствам,така като се чувствам в жедневието си - като рядка порода същество, което и в зоопарка не можеш да видиш
Страшно много ми струва това да се правя на непукист, да се усмихвам, да съм на ниво /просто работата ми е свързана с хора/ и не искам никой да разбира, че всъщност аз самата не разбирам себе си; не искам никой да разбира за кошмара, от който не мога да събудя...
А чашата вино ми е само мираж денем..Шофьор съм и трябва да мисля за другите...
Така или иначе аз вече не мисля за себе си