За спирането на кърмата препоръчвам само Достинекс. Пих го два дни както бях писала преди и след това още два три дни се доизцеждах, като тя прогресивно намаляваше. С парлодела док. ми беше казал да го пия поне 14 дни и цедене и след това още незнам колко още, абе по добре е достинекса. Сега като си ги мачкам не усещам бучки, дай боже всичко е ОК. В тази връзка кога мога най рано да отида на мамолог, за да видя как стоят нещата с гърдите ми.
Да ви кажа мами определено ни се изрива дупието от кремчето за дупе на мустела. Седмица след изписването леко ни се зачерви дупето и аз веднага почнах с това кремче, но се получиха ужасен обрив преминал в рани. Оправихме се с аптечно приготвеното кремче с витамините, но моя грешка беше че започнах да го мажа пак с кремчето на мустела. Тъкмо ви бях писала, че дупето ни вече е наред и пак се появиха тези засега ситни пъпчици (и като пипам дупето му е грапаво). Та крем за дупе на мусетла вече не
Нослето верно го чистя два три пъти, обаче като впръсквам този стеримар имам чувството, че сополките влизат по навътре и нямат вадене.
Мами педиатърът ни казва че имаме колики, ама аз нещо съм скептично настроена към нея и не й вярвам. От три дни акото ни е хубаво и жълто и пак се дерем, особено преди събуждане когато започва да ака, а преди беше едно такова леко зеленикаво на моменти баш си беше зелено и миризливо, а педиатърът пак ни каза че всичко било ОК. Върти ми се из главата и си мисля, че има нещо стомашночревно
въпорса е как да разбера. педиатърът е категорична това били колики, оф ама защо така не й вярвам боже. Явно новата седмица ще редуваме бургаските лекари (а аз като за нищо не им вярвам, какво да правя)
Абе много хубави дечица това на зачатието бе, направо са за първа страница на списание 9 месеца
И ние сме копие засега на бащататкото, но може един ден и на мен да заприлича
Маменца вие излизате ли на разходки, верно неизлизам в мъглата но като е облачно си правим тигела. Да не би да му е ранко и затова нещо с акитата така да се получават (зелени). Иначе като го съблича вкъщи е топъл да не кажа врял, не му е студено