0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

sport
« -: Декември 04, 2006, 16:05:40 pm »
Здравейте!!!

Какво мислите за спорта? Според мен е хубаво един човек да владее някакав спорт и да обича да спортува.Как мислите?
*
Re: sport
« Отговор #1 -: Декември 04, 2006, 16:48:34 pm »
За спорта по принцип или за спорта и връзката му със стерилитета?
Alexandra
*
« Отговор #2 -: Декември 04, 2006, 16:54:37 pm »
За спорта по принцип или за спорта и връзката му със стерилитета?
и аз това исках да попитам, има ли връзка с опитите за забременяване  или просто ей така питаш, каратистка
*
« Отговор #3 -: Декември 04, 2006, 17:14:22 pm »

Иди, че разбери!  :lol:

Ужасия, от толкова дни се каня да те питам как го измисли тоз ник твоя? Такова хубаво и свястно момиче, пък така да се псевдонимяса!  :D
« Последна редакция: Декември 04, 2006, 17:21:01 pm от Marie »
Alexandra
*
« Отговор #4 -: Декември 04, 2006, 17:25:12 pm »
ми, казвам се Анастасия, и пробвах с доста никове, но всички бяха заети и накрая го измислих на шега това и се оказа свободно  :lol: и понеже не ми се търсеше повече, го оставих :dontknow:
« Отговор #5 -: Декември 04, 2006, 17:32:03 pm »
Така и така сме тръгнали да спамим темата (за което се надявам Каратистката да ни извини) и аз да кажа - има изход от ситуацията според мен :)
 Ако искаш отиди в "Редактирай профил" и от там в "потребителските настройки". Има едно поле "Име". Там можеш да напишеш някакво    име, с което другите потребители ще те виждат. Когато се логваш обаче ще трябва да ползваш "ujasia".
ПС: Имаш много хубаво име, и определено ника не ти приляга, ама хич ;)

Във връзка с  темата - Каратистката трябва да се изкаже, дали пита за спорта във връзка със стерлитета или просто по принцип

« Последна редакция: Декември 04, 2006, 17:46:07 pm от BLACK_ROSE »
*
« Отговор #6 -: Декември 04, 2006, 17:37:30 pm »
Ааа! Роузи! Ние спамим за спорта! Не е ей така- за тоз, дето духа!  :lol:
Alexandra
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #7 -: Декември 04, 2006, 17:39:25 pm »
За един спорт се сещам, че помага за бебеправенето, даже е необходимо условие - секса.
*
« Отговор #8 -: Декември 04, 2006, 17:44:21 pm »
Имаш много хубаво име, и определено нка не ти приляга, ама хич
Роузи, ще те послушам!
 а по отношение на спорта, темата не е лоша, защото аз покрай моите проблеми качих 11 килца и няма смъкване
« Отговор #9 -: Декември 04, 2006, 17:45:32 pm »
За един спорт се сещам, че помага за бебеправенето, даже е необходимо условие - секса.
Имам емотикони и за този спорт, но няма да ги слагам за показно, че ще ме изхвърлят от форума за непристойно поведение ;)  :lol:
*
« Отговор #10 -: Декември 04, 2006, 18:03:38 pm »
Люх, Божке! Тъкмо щях да напиша "Ти пък, Сия, какво се обаждаш като самата ти си гепила една от възможнистите на момичето за ник!?", когато се усетих, че това е Ужасия с нов ник! Хайде, честито ново никче! Много е сладко!  :D
Alexandra
*
« Отговор #11 -: Декември 04, 2006, 18:15:29 pm »
мерси  :D
и да се върнем на спорта, как мислите, колко време след хистерорезекция е хубаво да се ходи на фитнес