Здравей ONIX,
Като чета твоята история виждам себе си.И аз съм с два мисед аборта в рамките на една година-и двата в 6-7г.с.Направихме всички възможни изследвания-имунологични,генетични,хормонални и т.н.Проблем не се откри.По време на втората бременност след като разбрах,че пак е мисед,преди аборта събрах сили и направих имунологични изследвания в София/аз съм от Варна/.Откриха се силно завишени антифосфолипидни тела/три пъти над допустимата норма/.Помислихме,че сме открили причината.След месец бяхме в Плевен при доц.Конова и повторихме изследванията.Този път всичко беше в нормите.Незнам какво да си мисля.Конова казва,че най-вероятно са ми сбъркани резултатите,защото тези антитела дори се завишавали след аборт,но пък ме съветва при следваща бременност да процедираме така,както при проблем-вливания,фраксипирин...Незнам какво да правим....Объркана съм страхотно.Вторият мисед беше през август и още не се чувствам готова за нови опити,пък и да си призная честно ме е страх,ама много.Мисля,че не мога да преживея такъв кошмар отново.А до преди година бях една такава безгрижна,весела.Нищо общо със сегашната невротичка.
Мила ONIX и всички с нашите проблеми,аз вярвам,че и нас ще ни споходи щастието да станем майки въпреки всички трудности по пътя.