Здравейте! От около 2 месеца чета форума, но чак сега се престраших да пиша. Дано по Коледа да стават чудеса!!
Днес получих резултатите от първия кръвен тест след инвитро матурация - първа поред и уви негативен.
Знам, че това не бива да ме отчайва - и не ме е, но ако кажа, че не съм разочарована ще излъжа. В същност разочарована е меко казано.
Да знам, че шансовете с един ембрион са малки, но всеки се надява.
Слава богу - не съм минала през безкрайните изследвания за устаовяване на проблема, защото при нас е ясен - абсолютно недостатъчен брой на сперматозоди - шанс за естествено забременяване - не повече от 1%.
нова съм и не знам дали трябваше да насоча съобщението си към тази тема, но се надявам да получа отговори.
Интересувам се повече за инвитро матурация - има ли от вас забременяли по този метод и също така - след колко време може да се започне нова процедура?
Док. ми каза да отида на преглед до 5 ти ден след започване на цикъла. Вярно, че стимулацията при този метод е малка, но все пак я има. Освен това пункцията при мен беше доста болезнена, тъй като бях настинала и трябваше да се прави с нещо като местна упойка, която не ме хвана и усещах абсолютно всичко.
Успех на всички и благодаря, че ви има - наистина от този форум получавам информация и тъй като и аз смятам, че могат да те разберат единствено хора, които са по същия път - получавам и утеха и разбиране.