Привет, мили момичета. Благодаря ви за виртуалната подкрепа.
Вчера всичко мина (според лекаря) наред. Цялата работа беше за 2 минути и след това лежах само 5 мин. Имах много яйцеклетки, но не ми казаха точно колко, даже докито се пошегува и каза, че можем да направим и супа от тях. Сега 2 седмици почивка, до 3 януари, тогава ще правя тест. Продължавам всяка сутрин с инжекцията Арвекап половина, Утрогестан по 3 пъти на ден по 2 във влагалището, 2 пъти на ден Cyclacur и всеки ден трябва да ям белтъка на 1 яйце. Това пък защо, така и не разбрах. А при вас как беше. Какво правехте и какво не през тези 2 седмици. Майка ми не ме оставя даже и седнала да седя, само да лежа. А лекарят каза само за вчера да лежа през целия ден.
Вчера било Игнажден, младите булки не трябвало да вършат никаква работа, за да могат да забременеят по-лесно, не че съм в първа младост, но така ми оттърва на мен да го приема. :lol:Дано това съвпадение изиграе някаква роля. Аз ще си почивам 2 седмици плътно, нищо че ще ни идват гости от БГ за празниците, те да шетат и да готвят.
И така, успех и на останалите от мен и крайно време е да започнем една по една с хубавите новини.