0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Нов диагностичен елемент при безплодие
« -: Декември 02, 2006, 17:49:54 pm »
Здравейте,
позволявам си да поднеса на Вашето внимание данните за установяване на нов диагностичен елемент при безплодието.
Статията е поместена на www.medicine-bg.net за 15 дни ще бъде на първа страница, после ще се премести в раздел Новини/Нови диагностикуми.
Доколкото можах да се запозная набързо с предложените дотук статии не можах да видя аналогична информация.
В глава І на фармакотрапвтичния ми справчник съм публикувал инфо за фармакотерапия в период на бременност и лактация. Статията е в раздел Фармакология/Фармако терапевтичен справочник. В края на септември един друг сайт публикява част от тази глава без да ме уведими за това. Статията им насеше името на раздела: "Фармакотерапия в период на бременност и лактация"
Надявам се инфото да Ви е полезно.
д-р Д Кехайов
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: Нов диагностичен елемент при безплодие
« Отговор #1 -: Декември 02, 2006, 18:33:12 pm »
Благодаря за вниманието. Ще се радвам, ако се включваш със съвети и отговаряш на конкретни въпроси на момичетата. :lol:
*

Д Кехайов

Re: Нов диагностичен елемент при безплодие
« Отговор #2 -: Декември 02, 2006, 18:49:54 pm »
Здравейте,
за съжаление съм безкрайно заангажиран. Пуснах темата, защото прецених че ще внесе нов елемент във Вашата дискусия. Не съм специалист по безплодие, имахме преди 8 години с жена ми такива проблеми, които решихме успешно с помощта на доц Маркова във Варна.
В момента просто се занимавам с обобщаване на новостите в отделни области, за малко щях да я пропусна тази новост, защото не наблюдавам АГ патологията, но тай и тъй създадохме раздел "Проблемно забременявене" към форума на сайта ми, направих базисна справка по въпроса със съвременното ниво на основната диагностична посока в тази област.