Благодаря за пожеланията, дано се сбъднат Ама и аз съм една завеяна - едва след като пуснах темата в "Опити", видях, че всъщност вече има пускани такива теми - Лали правилно я е преместила .
Z22, билкарят каза, че ни дава смес за 2 месеца, ако дотогава не стане - да му се обадим, ще даде за още 2 месеца. Всъщност аз се запалих по идеята с билките, защото моя позната вече 2ри път забременява с билки - и двата пъти са се опитвали около 2 години, ходили са по прегледи и все са им казвали, че и тя, и мъжът й са ОК. После тя почнала да пие билки и първото бебе станало на 2рия месец, а сега второто - на третия. Така че това ми дава някакви надежди, че все пак може и на мен да помогнат.
Здравейте, аз съм нов потребител, както на сайта, така и на идеята за зачатие, защото се престраших да имам бебе и усетих, че съм готова за това наскоро. Предстоят ми задължителните прегледи и изследвания. Днес бях на първият и като един лаик направих оборот на частна клиника, която явно не държи много на Хипократовата клетва. Записах си час още миналата седмица без съобразя кога ми идва цикъла. След справка с календарчето се сетих, че миналият месец ми беше точно дата преди днес, но това не попречи на гинеколога да ми вземе окървавена цитонамазка, да ме преглега с вагинален ехофрах, който също извади окървавен и след това да ми поискат не малка сума. Както и да е, грешката си е моя и си заплатих порядъчно за нея, дори няма да си потърся резултатите, тъй като не смятам, че ще са надеждни.
Въпросът ми е следният - бихте ли ми препоръчали горе-споменатите билки и трябва ли да бъдат назначени от АГ специалист или ако се разходя до въпросната аптека е достатъчно да разговарям с аптекаря? Да ги пия ли успоредно с фолиева киселина или се пият само в краен случай, ако желаното зачатие се забави?
Благодаря предварително!