0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

inkata

Ima li vazmojnost ?
« -: Декември 01, 2006, 23:22:49 pm »
zdraveite iskam da vi popitam ne6to ,za6toto ot nqkolko dena ne spiram da si mislq za tova... minaliq mesec mi doide na 29 tozi mesec o6te ne mi e do6lo kato iskam da otbeleja 4e ne mi idva redovno...napravih si 3 testa i trite pokazaha otricatelen rezultat,no men me e strah za6toto pravih sex s priqtelq mi bez prezarvativ no toi ne e svar6val v men .. pls daite mneniq 6te sam vi mn blagodarna  :(
*

inkata

Re: Ima li vazmojnost ?
« Отговор #1 -: Декември 01, 2006, 23:26:08 pm »
dali e vazmojno da sam bremenna ..  :( pritesnqvam se za6toto sam samo na 17...a i za bravih da kaja ot sabota me boli mn glavata i imam temperatura 37.2 hodih na lekar i mi predpisa antibiotik(mai e bilo grip za6toto mn hora se oplakvat ot tova) i dnes ve4e se opravqm ... ne me boli glavata i imam normalna temperatura
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #2 -: Декември 01, 2006, 23:34:38 pm »
Пиши на кирилица.
Използвай презервативи.
Отиди на преглед при гинеколог.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

inkata

« Отговор #3 -: Декември 01, 2006, 23:37:39 pm »
много ми помогнахте.... мн сам ви благодарна няма що... поне се надявах че може да ми дадете някав савет а за това което ми казахте не знаех мерси..........
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #4 -: Декември 01, 2006, 23:38:40 pm »
Хем глупаво, хем нагло - любимата ми комбинация.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

Радост

« Отговор #5 -: Декември 02, 2006, 09:11:39 am »
Момиченце, ти какъв отговор очакваш да получиш??? Нали не си мислиш че тук има гадатели ???
По-добър съвет от този - "Ползвай презерватив и отиди на гинеколог" не знам.....
На въпросът ти "Има ли възможност да си бременна ?" ще ти отговоря - ДА, винаги има възможност и за жалост това се случва много често когато не е желано.
И послушай съвета на д-р Даскалова да отидеш на доктор, защото не е нормално да не ти е редовна менструацията, може би имаш проблем.
Късмет
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #6 -: Декември 04, 2006, 18:47:43 pm »
Радост,  :good_post: :good_post: :good_post:, много ми хареса.
Но все пак, всички сме били на 17........ Такава е младежта.... буйна :D :D :D
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #7 -: Декември 04, 2006, 19:16:41 pm »
Абе буйна,буйна ама..Както казва Мели "Хем глупаво, хем нагло.."