0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Мила

ин витро при доц.Маркова Варна
« -: Април 20, 2005, 12:48:58 pm »
Ако някой знае как протича стимулацията и колко струва манипулацията при доц.Маркова във Варна моля нека да сподели.
« Отговор #1 -: Април 20, 2005, 19:16:32 pm »
За какво говорим за инвитро или за инсеминация?

« Отговор #2 -: Април 20, 2005, 19:19:59 pm »
Съжалявам не прочетох заглавието. Стимулацията е близо 3000лв+1200лв за пункция и трансфер но взависимост от отговора на яйчниците цената за хормоните може да е и повече. При мен лично всичко ми струваше 5500лв.

*

Anonymous

« Отговор #3 -: Април 21, 2005, 11:02:21 am »
Цената вече я знаеш. Доц.Маркова работи само по дълъг протокол на стимулация и вече работят само ИКСИ. На 19-ят ден от цикалът преди самата манипулация се прави сондаж, който е с пълна упойка и почти нищо не се усеща.(Това е разширяване на цервикалният канал и измерване на самата матка.) От този ден или от следващят се започва прием на примолют-нор за 10 дни. Прокървяваш и тогава се започват инжекцийте за стимулация.
Аз в момента правя стимулация и още не съм стигнала до финалният етап, така че от мен толкова. Ако имаш повече въпроси пиши.
Желая ти успех :)  :goodluck:
*
« Отговор #4 -: Април 21, 2005, 11:58:24 am »
Цитат на: Anonymous
Цената вече я знаеш. Доц.Маркова работи само по дълъг протокол на стимулация и вече работят само ИКСИ. На 19-ят ден от цикалът преди самата манипулация се прави сондаж, който е с пълна упойка и почти нищо не се усеща.(Това е разширяване на цервикалният канал и измерване на самата матка.) От този ден или от следващят се започва прием на примолют-нор за 10 дни. Прокървяваш и тогава се започват инжекцийте за стимулация.
Аз в момента правя стимулация и още не съм стигнала до финалният етап, така че от мен толкова. Ако имаш повече въпроси пиши.
Желая ти успех :)  :goodluck:

Аз съм Missy, защо излязох като гост?! 8O
« Отговор #5 -: Юни 22, 2006, 11:40:19 am »
При мен процедурата беше следната - на първия ден от М ми биха Декапептила, на петия ден след това ми направиха сондажа, и на 13тия ден започнахме с Пурегона. 13 дни, сутрин и вечер инжекция. На 13тия ден бият прегнила, на 15тия  е пункцията. След това при всеки е различно. Желая ти успех от все сърце
*
« Отговор #6 -: Юни 22, 2006, 11:44:48 am »
На всички за почнали много късмет и положителни емоции :lol: Миси , стискам палци, ама мноооогооооо!!!!!
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
*
« Отговор #7 -: Юни 22, 2006, 13:53:17 pm »
Цитат на: Eli7
На всички за почнали много късмет и положителни емоции :lol: Миси , стискам палци, ама мноооогооооо!!!!!

Хихихихи, Ели това е от миналата година  :wink:  
Ще стискаш палци миличка за следващият опит  :lol:
*
« Отговор #8 -: Юни 22, 2006, 13:57:00 pm »
Лелелеле, голяма съм патка, сори!
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
*
« Отговор #9 -: Юни 22, 2006, 14:14:53 pm »
Цитат на: Eli7
Лелелеле, голяма съм патка, сори!

Не си бре  :balk_21:
*
Re: ин витро при доц.Маркова Варна
« Отговор #10 -: Юли 04, 2006, 15:03:11 pm »
Momi4eta, 4akam otgovor ot NZOK o6te, i smqtam da probvam pri Markova. Ne sam se zapisala. Kato polu4a otgovor li trqbva da se zapi6a ili moje i sega? Tq v otpusk izliza li prez lqtoto? Kolko se 4aka za procedurite?

Пиши на кирилица!
« Последна редакция: Юли 04, 2006, 21:04:43 pm от little_rabbit »
*
« Отговор #11 -: Юли 04, 2006, 20:59:39 pm »
                Бяхме при доц.Маркова за консултация на 23.06.06 -
           това и беше последния работен и в момента е в отпуск.
           Действително графика за стимулаций е прекалено дълъг
           и е необходимо допълнително да се уточни дата за евентуална
           процедура.
*
« Отговор #12 -: Юли 05, 2006, 09:46:07 am »
Благодаря за отговора, Ivo!  :D Знаеш ли докога ще бъде в отпуск Маркова? Дали има някой в АГ, който да приема и записва за in- vitro сега през лятото? Ти эаписа ли се при Маркова?
*
« Отговор #13 -: Юли 07, 2006, 18:58:20 pm »
Аз също бях при нея последния ден преди отпуската й,започва работа на 29.08 със сигурност ти казвам защото веднага след прегледа си записах час и това й е първия работен ден!!!!Пожелавам ти успех:)

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
*
« Отговор #14 -: Юли 10, 2006, 10:51:33 am »
Благодаря, alkata! :balk_102: И на теб също успех!
*
« Отговор #15 -: Август 02, 2006, 16:22:33 pm »
здравейте,момичета!!извинявам се,че се намесвам,но мен също ме интересува това и се чудя трябва ли да си записвам час за подаване на документи при доц.маркова?мога ли още отсега?
благодаря
« Отговор #16 -: Август 02, 2006, 17:30:02 pm »
Ако искаш провери за това направо в АГ-то или в майчин дом където тя също приема. Не съм много сигурна, но мисля че в момента все още не са на линия защото са в отпуски, но за да не те подведа, защото и аз още не съм проверявала..обади се или отиди направо на място - по-добре ще е. Аз лично ще ходя да говоря с нея началото на септември.
УСПЕХ
*
« Отговор #17 -: Август 03, 2006, 01:20:09 am »
Розичка, в момента записват ли часове за нея в Майин дом и за кога?
« Отговор #18 -: Август 03, 2006, 08:15:09 am »
http://www.maichindom-varna.com/index_bg.html
Ето ако искаш да се обадиш за повече инфо. Лично съм проверила и ми казаха че записват за 15.09........не по-рано.
« Последна редакция: Август 03, 2006, 09:16:25 am от cygnus »
*
« Отговор #19 -: Август 03, 2006, 09:11:47 am »
Здравейте!!!
Аз се обаждах току що в Майчин дом и ме записаха за 14,09!!!
Така че,сте прави че записват чаккккк за септември:)
Нека и те малко да починат,толкова много работа са свършили:) а й ние сме чакали толкова много ,а остава само месец!!!:)

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда