0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

sami

• 1148
  • Обожавам малките ми куклички!!!!!!!
Много ми е мъчно!
« -: Декември 01, 2006, 12:19:45 pm »
Здравейте момичета!
Много ми е мъчно и не знам вече с кой да споделя.
ще се опитам с две думи да ви разкажа.
От години се мъчиме с моя мъж да си имаме детенце.
На седмата година от брака ни забременнях с ИКСИ.
Тогава започнаха и проблемите.
С моя мъж всичките тези години нямахме никакви проблеми.
От както забременнях,дойде да живее с нас брат му
 на моя.
Понеже той не е женен,и нищо не го интересува,
искаше да ни раздели с мъжа ми.
Постигна го.През цялата ми бременност какво ли не преживях.
Гониха ме от вкъщи,живях на хотел десет дена,имах и кървене
 в третия месец,само ревях и се притеснявах.
Свекърва ми ме прокле в седмия месец да умра а тя да се радва,
какво ли още не чух и не видях.
Най-много ме боли че моя мъж не казваше абсолютно нищо.
Никога не ме защити пред брат му.
И сега вече като имаме двете ни дечица,въобще не ги поглежда.
Представяте ли си,мъж на 50 години,първите му дечица,
и минава през стаята,изобщо не влиза да ги види,а заминава направо
в стаята на брат си и майка си.
Много ми е мъчно,добре че майка ми е при мене/живея в чужда
страна/.Изобщо не ни поглеждат.Нито мен нито децата.
За всичко аз се грижа,за млеко,за памперси,за лекари за всичко.
Принудих се да си оставя дечицата на 2.5 месеца и да започна работа.
чудя се,как е възможно да съм живяля с толково двуличност
и омраза в тая къща.И нищо да не разбера.
Извинявам се че стана толкова дълго.
Исках с някой да споделя.Жал ми е за мен самата.
Искам да събера пари,и да се изнеса някъде сама с децата и с
майка ми.
Сигурно ви се виждам много глупава,но аз все прощавам.
Обаче толкова мъка дето ми причиниха,не мога да простя.
Обичам ви всички!
И един съвет от мен:Никога не допускайте трети човек
да се намеси във вашето семейство!
Целувки! :(

http://www.zdravei.bg/videos/id_6940/title_v
torija-rojden-den/http://bg-mamma.com/ticker/69256
*
Re: Много ми е мъчно!
« Отговор #1 -: Декември 01, 2006, 12:53:40 pm »
Сами, а ти говори ли с мъжа ти? Той какво мисли за всичко това? В крайна сметка тези деца са колкото твои, толкова и негови. Не може да си прави каквото иска. Хич не му отива на възрастта да е толкова безотговорен, освен ако дълго време не е бил стар ерген и да си е живял само при мама...тогава стават едни егоисти, направо не ми се мисли, доста трудно се променят, да не кажа никога. Ако толкова те дразни бий му шута за известно време и се опитай да си стабилизираш нервната система. Тези дечица имат нужда да израснат в нормална обстановка, а не да са подложени на излишно напрежение. Помисли за тях, те са най-важните в случая.

Прояви малко характер спрямо мъжа ти и му дай да разбере къде му е мястото. Ако толкова страдаш недей да търпиш в никакъв случай!
А, и още нещо! Недей да си мислиш, че роднините му са виновни за всичко! Те могат да имат известно влияние, но изцяло вината си е у него!

Успех и бързо справяне със ситуацията! :) 
*

sami

• 1148
« Отговор #2 -: Декември 01, 2006, 13:07:45 pm »
Благодаря ти миличка.
Права си че той е най-виновен.
Аз просто не знам как да реагирам,като трясната съм.
Като му казах веднъж че децата нямат мляко,
той ме попита защо му го казвам на него,да съм
си направила сметка.
Още не мога да повярвам че той се отнася така.

*
« Отговор #3 -: Декември 01, 2006, 13:25:50 pm »
Сами, имаш сериозни проблеми. Но миличка, по-добре мисли как да ги разрешиш, а не как да ги изтърпиш. И аз мисля, че трябва да поговориш със съпруга си и да му кажеш как се чувстваш. И ако не стигнете до разбирателство или ако изобщо не се получи диалог - взимай решения в полза на спокойствието на децата си и на собственото си психическо здраве. Дори и да са крайни, защото идеята за семейство и това, което описваш нямат почти нищо общо.
*

sami

• 1148
« Отговор #4 -: Декември 01, 2006, 13:47:54 pm »
Благодаря ти мила Райа.
Права си,ще говоря с него.
Много ми е гадно,след толкова мъка човек
изстива към другия,аз вече не съм сигурна
 дали въобще искам да живея с него.
Какво може да ми помогне?
Само нареждания да ми дава.
Глупав човек.Остави си семейството,заради
тъпия си брат.
Той губи.

« Отговор #5 -: Декември 01, 2006, 14:15:59 pm »
Мила Сами,

Направо не е за вярване 8O Това мъжете съвсем мръдват, понякога. Да не е някаква криза на средната възраст 8O
Сами, доколкото си спомням, живееш в Гърция? Мъжът ти грък ли е? Питам, защото по мои скромни впечатление гърците са много странни хора (нагледала съм се как се държат с жените си/приятелките си), а и отношенията им със семействата им са също много странни.
Какво да ти кажа, и ние с мъжа ми имахме сходни проблеми преди сватбата ни - имах проблеми с майка му, а той все си мълчеше и не взимаше страна, докато накрая съвсем ми писна и му казах, че или няма да се женим, или ако се оженим, не ща да виждам майка му, и той застана зад мен (слава Богу). Сега с майка му вече се разбираме, но най-важно е мъжът да се определи, а не да бяга от отговорност - да си подреди приоритетите, дето се вика!
Дано и твоят мъж отрезвее и се стегне, направо ме е яд на него, като чета - може ли такова нещо!!
Ако не - имаш своите 2 прекрасни дечица и животът е пред вас!

Прегръщам те, миличка, и ти желая скоро разрешаване на проблемите, за да се насладиш на майчинството и двете дечица!
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #6 -: Декември 01, 2006, 14:35:43 pm »
Миличка, аз с такъв мъж не бих живяла - честно! Унижение си е! Вдигай си чукалата и се махай, той не те заслужава! Как ще те гони бременна? Що за изрод трябва да е! Аз моя го напуснах къде къде заради по-дребни неща. И да ти кажа доста по-добре съм си сама! Смятам, че децата трябва да бъдат обичани, а какво виждат - дебилност, студенина, хлад, лоши отношения... подсъзнателно те ще възприемат тези отношения за нормални! Това ли искаш? Защо пропиляваш така младостта си бе дете, почни отново и на чисто...
« Отговор #7 -: Декември 01, 2006, 14:57:24 pm »
Миличка, аз с такъв мъж не бих живяла - честно! Унижение си е! Вдигай си чукалата и се махай, той не те заслужава! Как ще те гони бременна? Що за изрод трябва да е! Аз моя го напуснах къде къде заради по-дребни неща. И да ти кажа доста по-добре съм си сама! Смятам, че децата трябва да бъдат обичани, а какво виждат - дебилност, студенина, хлад, лоши отношения... подсъзнателно те ще възприемат тези отношения за нормални! Това ли искаш? Защо пропиляваш така младостта си бе дете, почни отново и на чисто...
НА същото мнение съм!
*
« Отговор #8 -: Декември 01, 2006, 15:09:24 pm »
Просто нямам какво друго да кажа! За децата най-важното е да растат спокойно и с много любов. Пък току виж размислил и му дошъл акъла в кратуната за какво става дума!  :x
*
« Отговор #9 -: Декември 01, 2006, 15:37:21 pm »
Просто нямам какво друго да кажа! За децата най-важното е да растат спокойно и с много любов. Пък току виж размислил и му дошъл акъла в кратуната за какво става дума!  :x

Моето мнение е, че на 50 год. отдавна трябваше да му е дошъл акъла! Много отдавна! Явно просто не е правилният човек, това е! Още повече, че ако срещне нова любов и тя е истинска, ще приеме дечицата като свои без изрични уговорки! Аз поне така си мисля... Знам ли, човек трябва да е щастлив! Живеем един живот, не искам да го страдам! Отказвам!
*

sami

• 1148
« Отговор #10 -: Декември 01, 2006, 16:38:43 pm »
Милите ми,
знам че сте прави,много прави.
А представяте ли си какво и е на майка ми,
като гледа всички тия простотии?
И на 100 години да стане,ум няма да му дойде.
Аз трябва да се махна от тая къща,на 30 години съм,
не искам повече да си съсипвам живота,
достатъчно нерви пропилях.
Сама ще съм си много по добре.
Само да са ми живи и здрави дечицата.
Как може да не ги поглежда?
Ако ви кажа че свекърва ми ги е видяла 5 пъти
тия деца за 2.5 месеца,а живеем в една къща.....
Всички познати,приятели ми помагат,даже неговите
приятели ми се обаждат на мен,и искат да ми помагат.
А той човека-каквото каже брат му,той е тартора
и всезнайкото.Целия град е пропищял от него,ама той
 "голямата работа".
Ох,да не ви мъча повече,че аз като заговоря по тоя въпрос
,се унасям.
Прегръщам ви!
« Последна редакция: Декември 01, 2006, 16:41:11 pm от sami »

*
« Отговор #11 -: Декември 01, 2006, 21:00:28 pm »
Просто нямам какво друго да кажа! За децата най-важното е да растат спокойно и с много любов. Пък току виж размислил и му дошъл акъла в кратуната за какво става дума! :x

Моето мнение е, че на 50 год. отдавна трябваше да му е дошъл акъла! Много отдавна! Явно просто не е правилният човек, това е! Още повече, че ако срещне нова любов и тя е истинска, ще приеме дечицата като свои без изрични уговорки! Аз поне така си мисля... Знам ли, човек трябва да е щастлив! Живеем един живот, не искам да го страдам! Отказвам!

Абсолютно подкрепям. Живеем един живот и такива компромиси не бива да правиш. Бягай, докато си млада. Съчувствам на горката ти майчица, да става свидетел на тормо3 над дъщеря и внучетата и. Не бих оставила дъщеря си и един ден в тоя дом.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #12 -: Декември 01, 2006, 21:56:06 pm »
...Нещо гнило има покрай историята с брат му...Не ме интерисуват подробностти.Ти след като си започнала работа и майка ти ти помага със гледането на малките,отдели се.Защо не се върнете в България?Млада си,имаш достатъчно сили да се справиш.Няма да е никак лесно,но помисли за децата.Мисли,мисли,не чакай да ти падне от горе!Животът си е твой и никой няма право да ти го ограбва!Така,че мила,положението е повече от сериозно!Направи си план как да се "спасите" и го постигни!...Аз поне така мисля...не се налагам.Късмет! :blowingdust:
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
« Отговор #13 -: Декември 01, 2006, 22:29:58 pm »
Сами,моят съвет е да бягаш оттам колкото се може по-бързо ако имаш начин да се издържаш тук - себе си и децата си . За съжаление всичко опира до пари,каквото и да си говорим.
"Не се мъчи,недей да търпиш" ...о'кей ,разбира се ,хубаво...така е ,но как се взимат две деца под мишница и се мъкнат до БГ и най-вече  - като стигне, какво прави ? В милата родна България знаете какво е положението,майките не се галят с перце по никаккъв начин. Работата е "Сървайвър" малко :lol: :lol: Най-важното е как се чувстваш.
С тая чернилка в душата не се живее. Не можеш ли да дишаш спокойно и да се събуждаш с усмивка,че днес те чака нещо хубаво /дори и нещо малко/,живота няма смисъл. Не се наказвай,никой не заслужава това. Искрено се надявам да успееш да си подредиш живота. Млада си ,имаш си две съкровища - да са ти живи и здрави !!! Горе главата !  :flower:
« Отговор #14 -: Декември 02, 2006, 15:30:29 pm »
  Сами, когато ни писа, в темата "Статистика на успеха" историята на бременността и раждането ти много ме шокираха. Но тъй-като мислех Ше си още слаби4ка след раждането и то на близнаци, не исках да те вълнувам или натъжавам, затова те посъветвах само да мислиш за де4ицата, толкова 4акани поне от теб. Това ти го казах именно, защото според мен, ако желаеш доброто на децата си, тоест нормално детство, съпроводено от 4увството 4е са оби4ани от най-важните за тях хора, родителите им, ти трябва да напуснеш "семейството", в което сега живееш.
  Дали ще се връщате в България или ще оставате в Гърция, това няма никакво зна4ение, важното е къде може да живееш нормално и да осигуриш децата си. Пък и в днешно време границите са много относително нещо -интернет, медии, транспорт вси4ко е достъпно и лесно; пък и скоро между Бг и Гърция и митница няма да има дори. Това е без зна4ение, важно е децата, а и ти да си щастлива ! На 30 си, ще стрещнеш друг, на 40 може би ще е по-трудно. Ако мъжа ти има и 4увства и респект към теб ще те последва, оставяйки ненормалното си семейство, ако ли не ти нищо не можеш да направиш за него, на тия години само прихиатър може нещо за него.
Дано Бог е с теб  :kiss:
« Отговор #15 -: Декември 03, 2006, 12:58:38 pm »
Сами, бягайте от това място!
Заради себе си, заради децата, заради майка ти - бягайте!

lb2f
*

sami

• 1148
« Отговор #16 -: Декември 03, 2006, 19:21:13 pm »
Едно голямо БЛАГОДАРЯ на всички вас!
Точно това мисля да направя,да поработя,да събера пари,и
да се махам.
Целувам ви всички!

*
« Отговор #17 -: Май 30, 2007, 01:16:13 am »
mila sami napravo se razrevah kato pro4etoh pismoto ti ne moga da poviarvam 4e ima takiva hora ,samo moga da ti kazvam 4e napalno te razbiram i 4e znam kak se 4ustva6 vaf 4ujda darjava,az sa6to ne sam OT BULGARIA  no slava na bog majami i sfekarvami sa prekrasni hora ,no mila ti imash dve prekrasni anghel4eta, za tova se opitvai da ne obrashtash vnimanie na takiva jalki hora,i badi mnogo silna zaradi malkite se opitvai da ne padash duhom.Mila imash moita podkrepa mnogo mnogo te pregra6tam  :wink:

Пиши на кирилица
« Последна редакция: Май 30, 2007, 07:48:54 am от Lali »
*
« Отговор #18 -: Май 30, 2007, 01:23:54 am »
Sami poneje znam 4e tova si napisala odavna ,no mila az sam nova tuk i za tova ne znam kak se razvila tvoita istorie,no az ti pojelavam mnogo mnogo kasmet nezavisimo ot re6enieto koeto si vzela ,Dano sega da si dobre i mnogo shtasliva,

Пиши на кирилица
« Последна редакция: Май 30, 2007, 07:49:22 am от Lali »
*

adi1971

• *
  • 41
  • направи каквото трябва пък да става каквото ще
« Отговор #19 -: Май 30, 2007, 22:37:50 pm »
миличка не подлагай тези две слънца на този терор той не заслужава дори да чува техният смях  :bighug: :bori_008: :bori_016:целувки