0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

дани

тази температура
« -: Ноември 27, 2006, 13:09:23 pm »
Момичета, възможно ли е да си бременна въпреки че базалната температура се колебае преди 37 градуса и около тях, но без да ги надхвърля, а в същото време се появяват от време на време признаци, приличащи на бременни?
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: тази температура
« Отговор #1 -: Ноември 27, 2006, 20:44:49 pm »
Възможно е.
*

дани

« Отговор #2 -: Ноември 28, 2006, 10:43:10 am »
На теб лично случвало ли ти се е или си чувала/чела такова нещо? А как тогава се проявява бременността - по обичайния начин ли?
*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
« Отговор #3 -: Ноември 28, 2006, 11:58:59 am »
Температурата трябва да се задържи висока и след закъснението, за да може да се надяваме на бременност. НО това не е най-точния метод за определяне на това дали си бременна или не.
Ако имаш закъснение направи си тест (кръвния е най-сигурен).
А как тогава се проявява бременността - по обичайния начин ли?
Не знам кой за теб е обичайния начин, но признаците за бременност са десетки и при различните момичета се проявява по различен начин. Пусни си търсачката във форума и ще намериш много информация.
Намерихме нашето синче.
« Отговор #4 -: Ноември 28, 2006, 15:53:41 pm »
Трябва температурата ти  да е с тези стойности 20 дена след овулация за да говорим за бременност.Успех.
Мое ангелче винаги ще те обичам!
embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=eva&year=2010&month=7&day=14&babycount=1"
« Отговор #5 -: Ноември 28, 2006, 17:27:05 pm »
 За да се говори за бременност трябва да има двуфазност. Тоест след овулацията трябва да се вдигне Т и да се задържи, при повечето момичета се вдига над 37. и без да има бременност. Има много забременели с доста ниски стойности така, че не е задължително да е над 37. За признаци на бременност те са същите като преди цикъл с малко изключения които сама ще усетиш но не се вторачвай в себе си а си чакай спокойно. А това за 20 дена сле овулация нещо май не го разбрах но не мисля, че  е необходимо да се чака толкова много, ако не се лъжа дори сня 20 дена май може да се чуе и сърчице така че ми се струва дълъг периода  :lol:
« Отговор #6 -: Ноември 28, 2006, 19:09:40 pm »
Сърце ще чуеш друг път. Чети книжки.
Мое ангелче винаги ще те обичам!
embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=eva&year=2010&month=7&day=14&babycount=1"
*

дани

« Отговор #7 -: Ноември 29, 2006, 09:17:45 am »
Какви точно са тези "доста ниски стойности" на забременелите?
« Отговор #8 -: Ноември 29, 2006, 09:47:21 am »
Сърце ще чуеш друг път. Чети книжки.

Мисля, че може и без грубости. За да съм го казала значе съм го прочела някъде...  :x

дани ето и една подобна графика, не можах да намеря друга но ще се поровя още малко виж тук

eva_di сега видях, че си казала за сле овулацията, а аз разбрах след закъснение  :lol:. Моя глешка  :?
« Последна редакция: Ноември 29, 2006, 09:55:56 am от Megita »
*

дани

« Отговор #9 -: Ноември 29, 2006, 11:39:56 am »
Мegita, благодаря ти, наистина ниски стойности, обаче какво означава това кървене от 42ия ден - да не би да е прекъсната бременността?
« Отговор #10 -: Ноември 29, 2006, 12:37:09 pm »
Мegita, благодаря ти, наистина ниски стойности, обаче какво означава това кървене от 42ия ден - да не би да е прекъсната бременността?

Не нее, момичето си е щастливо бременна  :D
 Не се притеснявай за това, гледай си твоята графика  :D
*

дани

« Отговор #11 -: Ноември 29, 2006, 13:03:01 pm »
Много ти благодаря, много обнадеждаващо! Обаче като гледам на нея и в началото на цикъла са й ненормално ниски стойностите. Интересно като не й се е качвала базалната как е решила да прави още на 31ия ден тест - някакви симптоми ли е имала все пак и какви?