Мда аз съм пък с температура 38 градуса и се изцеждам. Тъкмо се зарадвах ,че хванах цаката на помпата Авент и сега това. Пих парацетамол но явно по бавно ще ми спада температурата, като не спирам да се цедя. А бебчо реве ли реве, пу да му се невиди и колики и чудеса. Абе имало някакви ново лекарство за колики, което от скоро се внасяло от Италия. Бейби Колик или нещо от сорта се казвало,след няколко приема детето видимо се успокоявало. Моя приятелка ми каза за тях, но естествено не са купувани от Бургас. Силвето също ми спомена за някакви, но незнам дали са същите.
На ортопед ще ходим по нататък ,първо да минем първата консултация. И ние сме на поискване, няма режим братче с това дране няма как да сатне просто. Поне си изяжда всичко без да връща (засега)
, трудно се и оригваме все още.
Аз от операцията нямам оплаквания, даже си влязох в един панталон и то се насилих не за друго, просто нямаше какво да обличам
Разбрах от док., че не трябвало да се стягам, ама дебелата ми глава увира ли...
пак съм избързала.
Ей мами почивайте усилено ,че си знаете няма кво да ви казвам. Аз не вярвах, като ми ги говореха ама си е така беше си шок. (Хм не че сега не е)
Секса ще е мираж още дълго време или поне докато минат коликите
Весела и послушна седмица на всички