Здравейте момичета! Извинявайте за моето невежество и сигурно тъп вопрос! Вече съм напълно объркана! Какво е това цветна снимка и каквое лапароскопия??? какво от тях е в предимство? Сигурно има тук някаде отговори, но аз не намерях. Направих си изследования на хламиди и резултата ми Ig G + Трябва ли първо да се излекувам от тях и после да си направя лапапоскопия или цветна? Или да не губя время и сега да направя?
Здравей, Alyona
,
моят съвет е първо да се излекуваш и след това цветната снимка, но най-добре да питаш Доктора, който те лекува той на-добре ще знае.
На мен също ми откриха Хламидия преди близо година и половина, но я излекувах, това много ме притесняваше защото от година пробваме за бебе но не става, но моя лекар каза да не се притеснявам за сега(ако е била хваната на време инфекцията не било задължително да има някакви поражения или нещо от тоя род),следи постоянно вече няколко месеца и ако нищо не стане до март, минаваме към цветна снимка и там други процедури....(дано не излезе че си споделям диагнозата
)
Така де не бързай да се притесняваш, питай доктора си за всичко което те интересува, той ще знае най-добре как да подходи към твоя случай
.
Успех дано всичко е наред!