Момичета колко време е възстановителния период?На мен Александров ми каза че след лапарото на другия ден ме пуска и след това веднага мога да се върна на работа.Така ли е?При вас как беше?Пишете ми някакви мнения за да знам дали да пускам болнични.Grizka дано при теб всичко да е наред.Успех :wink
И мен ме изписаха на следващият ден, тръгнах на работа на 5-ти ден, тъй като го направих преди Великден и имах възможност да си остана вкъщи иначе взех 2 дена болнични- този на операцията и следващият. Много зависи каква точно ти е работата, аз по принцип стоя, но 4есто се налага да ставам, работя с хора и това ме измаряше. А вървенето по 20 мин. на отиване и 20мин връщане....
Аз ти предлагам ако имаш възможност си вземи около 7-10дена болнични. Да ти кажа честно на около 10 ден ве4е се по4уствах съвсем здрава, даже започнахме и със секса тогава /естествено след консултиране с Александров/. Упсех мила, в добри ръце си- не се тревожи за нищо. Всички в болницата са много мили!
Гризка, както казаха и другите моми4ета, щом имаш Т, зна4и може да е възпаление някакво. А да не би и да си фанала някой гриб или настинка. На теб какво са ти правили, много зависи и дали лапарото е било диагностично или оперативно.