повдигам темата, защото ми предстои лапароскопия на 06.04.2007 г./ точно на разпети петък/, малко ми е притеснено, но съм сигурна, че нещата след това ще се наместят. пожелавам ви приятен ден , успех и късмет.
Joli, няма от какво да се притесняваш мила. Наистина. Аз си бях изкарала акъла и просто не можех да повярвам на лекаря си, че е лека процедура. Наистина е! Влизаш предишния ден, пиеш едни прахчета за прочистване на червата. Малко са гадни на вкус, но заместват клизмата, така, че са си направо супер пред такава алтернатива
Самата операция е безкръвна, после ти остават едни мънички белези, където са вкарвали тръбичките, които изчезват. Ако анестезиолога е добър, излизаш бързо от упойка и в деня на операцията лежиш в реанимация. Понаболява те корема, все едно си преди цикъл. Надат ти да пиеш чак към края на деня (мен най-много ме мъчеше глад
) На другия ден, ако си ОК те изписват! Мен ме задържаха оше един ден понеже ми махнаха и миомни възелчета. После, лека течна храна. Аз след 1 седмица трябваше да пътувам в чужбина и не вярвах, че ще съм се възстановила, но бях!!! Така, че смело напред без притеснение! Разпети петък или не няма значение! В добри ръце си!
Стискам палци!