0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тоалетни неволи
« Отговор #20 -: Ноември 25, 2006, 14:44:37 pm »
Активия със сини сливи-голям снаряд!
Kak  звучи само... "голям снаряд" на фона на тая тема.
Голям заряд за голям снаряд ще да е тази активия със сини сливи.

« Отговор #21 -: Ноември 25, 2006, 15:18:43 pm »
И отсреща.. малко тишина... и отговор... "Емо е" (мъжът и).

:cul2:
:lol: :lol: :lol:

lb2f
*
« Отговор #22 -: Ноември 25, 2006, 17:58:35 pm »
На мен дюфалакът не ми действа. Пробвала съм какво ли не и единственото безотказно средство е нектар или компот от сини сливи.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #23 -: Ноември 25, 2006, 20:56:31 pm »
за проблема........сини сливи,активия с сини сливи, круши и вода.........сутринта на гладно топло мляко с мюсли!!!!!!
Сигурна съм че поне едно нещо от тези неща ще ти помогне!!!!! :D
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #24 -: Ноември 26, 2006, 00:05:50 am »
Хихи, Ади вече е казала моята рецепта - аз ядях много мюсли с прясно мляко. Моята гинеколожка каза ако мога да го издържа - ленено семе се накисва във вода за 1 нощ, после се прецежда и се смесва с малко кисело мляко и се яде на гладно. Също помага. А за тези, които не им се пробва с такива неща - приятно, вкусно и сравнително бързодействащо - детско пюре на Хип от Уилямс Крист круша. Абсолютно безотказно действие има. ;)
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

victorita

• 531
  • Моето малко слънце КРИСТИАН се роди на 21/01/2010
« Отговор #25 -: Ноември 26, 2006, 08:24:29 am »
за дуфалак трябва да уточня че дейстието може да се прояви след1-2 дни,но след това пир редовен прием няма да има такова забавяне-той действа при всички-просто малко по-дълго се чака в началото............ :lol:
« Отговор #26 -: Ноември 26, 2006, 12:24:39 pm »
" Резултат-сутрешния утрогестан отида на вятъра,но поне съм с по-чисто дебело черво"
Като про4етох написаното от Теоха, искам да ви попитам ако утрогестана  "падне" 2-3 пъти, това много ли е сериозно?
Аз май още не съм се нау4ила да го поставям добре  :D
« Отговор #27 -: Ноември 26, 2006, 13:19:10 pm »
Дуфалакът много ли не се препоръчва?

С две ръце се препоръчва. Това е единственото "лекарство", което може при бременни.

Не е само това :),  може да се взима и течен парафин, даже е за предпочитане пред Дуфалак, тъй като е нежен и много по-щадящ. Аз съм също за кивито и както Сигнус е написала топло мляко с мед :D Аз съм много довлна от млекцето
*
« Отговор #28 -: Ноември 26, 2006, 13:53:59 pm »
Момичета, аз пробвах с билков чай -Майчин лист,купува се от най обикновена аптека и действа много добре,а от горе на всичко си пише че е за бременни и родилки
« Отговор #29 -: Ноември 26, 2006, 14:06:17 pm »
Вярвам, относно утрогестана.Какво ли на пробвам,но понякога все изтича.Обикновено лежа по цял час след като го поставя-сутрин и понякога изтича.Лекарят ми каза да лежа половин час след като си го поставя.Е,аз го удвоих.Дано каквото трябва са поема от организма.Аз слагам по 3,надявам се все нещо остава.
Извинявайте за отклонението от темата
There's no way to happiness,
Happiness is the way!

« Отговор #30 -: Ноември 26, 2006, 15:41:42 pm »
Мерси, то аз се отклоних от темата.
*
« Отговор #31 -: Ноември 26, 2006, 20:51:32 pm »
Момичета,помогнете! Налага се и аз да се включа в "тоалетната "тема :) 7-ми ден след трансфер имам толкова силно разтройство,че не само утрогестана,а всичко изтича от мен! Постоянно тичам от спалнята в тоалетната и обратно. Дано не съм навредила нещо. Вече втори ден съм така. Точно сега ли трябваше да се случи... :(
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #32 -: Ноември 26, 2006, 21:08:08 pm »
Ето на това му знам цаката. Йод - 2-3 капки в половин чаша вода. Пробвай веднъж, ако не помогне след няколко часа повтори. Ако не искаш да пиеш какъвто и да било химикал - плодове нар(лично аз много го обичам), райска ябълка, - и на двете сега им е сезон. Също така компот от дренки. Мисля, че и шипките запичат.
*
« Отговор #33 -: Ноември 26, 2006, 21:08:31 pm »
Мишо,много-много течности, да не се обезводниш точно сега(преварена вода,чайчета,дренки)Яж солетки,сухарчета,сиренце и питай дали ти е разрешено смекта,или ентерол-много успешно циментират,но не знам дали ти е позволено...Плодове-само ябълки,банани(не омекнали) и дренки.И питай дали да увеличиш прогестероновите.Успех със запичането и ни прати вест! :balk_602:
*
« Отговор #34 -: Ноември 26, 2006, 21:26:41 pm »
Мишо за разтройството - ориз варен и варени картофи. Препечени филийки хляб.
« Последна редакция: Ноември 26, 2006, 21:35:09 pm от cygnus »
*
« Отговор #35 -: Ноември 26, 2006, 21:48:19 pm »
Благодаря ви, момичета!!! Не очаквах толкова бърз отговор - зарадвахте ме!В момента мъжът ми препича филиики, казах му да свари картофи, а аз пиша това и пак ще бягам до тоалетната! Ако не помогне утре ще изпробвам и "аптечните" методи. Но преди това ще направя подред всичко,което сте изброили :).Усещам,че ще се циментирам скоропостижно! :)
« Отговор #36 -: Ноември 26, 2006, 22:00:07 pm »
Момичета,помогнете! Налага се и аз да се включа в "тоалетната "тема :) 7-ми ден след трансфер имам толкова силно разтройство,че не само утрогестана,а всичко изтича от мен! Постоянно тичам от спалнята в тоалетната и обратно. Дано не съм навредила нещо. Вече втори ден съм така. Точно сега ли трябваше да се случи... :(
Няколко сурови оризчета схрускай - 10-на,20 или глътни 1-2 сурови бобени зърна.
Аз така се оправям. Това са от "бабините рецепти" :)
*
« Отговор #37 -: Ноември 26, 2006, 22:30:35 pm »
А-сетих се в канчето с вода сложи една лъжица ориз да поври и такава вода да пиеш (ти се полага).
*

sami

• 1148
  • Обожавам малките ми куклички!!!!!!!
« Отговор #38 -: Ноември 26, 2006, 23:17:04 pm »
Здравей мила Бисквитке!
В никакъв случай не трябва да се напъваш през този период.
На мен лекаря все това ми повтаряше.
Беше ми казал да ям всеки ден или по едно киви,
или смокини.
На мен ми помагаше и чаша студено прясно мляко
сутрин на гладно/ако можеш да го пиеш студено/.
Също така помагат и крушите.
Успех ти желая!

http://www.zdravei.bg/videos/id_6940/title_v
torija-rojden-den/http://bg-mamma.com/ticker/69256
*

victorita

• 531
  • Моето малко слънце КРИСТИАН се роди на 21/01/2010
« Отговор #39 -: Ноември 27, 2006, 08:33:47 am »
само за информация че майчин лист и сена е едно и също и не е препоръчителен защото се привиква към него и за да се прояви ефекта трябва да се увеличи дозата което пък води до спазми..........така че въпреки че пише да е подходящ за бременни го избягвайте-тук се написаха достатъчно др. рецепти :D