0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Тоалетни неволи
« -: Ноември 25, 2006, 09:50:19 am »
Срам, не срам, да питам..

Как се справяте със доста затруднетото ходене по голяма нужда покрай утрогестана? Не искам точно сега да се напъвам, 6 дни след трансфер, пък то сигурно и след това си е проблем.  :constipated:

По принцип съм с ленив стомах, но си решавах проблема с по-груба храна и закуска от кисело мляко с много сусам всяка сутрин. Ама сега и това не помага... Сега имам едни свещички Бизакодил, дадоха ми и съвет за Дуфалак, но аз и вас да питам - Как се справяте?
Re: Тоалетни неволи
« Отговор #1 -: Ноември 25, 2006, 10:07:02 am »
    Да ти кажа чесно и аз съм с лениви черва.Не съм много запозната на тема трансфер,но съм си слагала Бизакодил и искам да ти кажа,че след половин час,такива напъни идват от самосебе си,че направо имам чувството,че всички вътрешности ще ми излязат :oops:!!Поне при мен е така.Два пъти съм ги ползвала и вече Край!Не знам дали ти си ги ползвала преди,но аз лично за себе си не бих рискувала!Има едни зелени шоколадчета Комфорт-от тях се ходи мнного лесно, без болки и напъни и също Хуск,но ще подейства след няколко дни!
  Желая ти успех!!!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #2 -: Ноември 25, 2006, 10:07:17 am »
Киви, на гладно, пък и сега му почва сезона. :lol:
Шоколадчетата не се подходящи за бременни, съдържат сена.
« Отговор #3 -: Ноември 25, 2006, 10:09:40 am »
   Да бе,как забравих за кивито!Аз мсяка сутрин изяждам по 2 на гладно,но ако не си ходила от няколко дни,не знам дали ще стане!
« Отговор #4 -: Ноември 25, 2006, 10:11:25 am »
ох, то да сме бременни, че да сме сигурни де :-)
ама нали сега гледам да направя всичко, че да станем бременни, един вид
« Отговор #5 -: Ноември 25, 2006, 10:37:25 am »
Бисквитке, можеш да пробваш и с чаша топла минерална вода със сок от лимон, също на гладно. Много е приятно, а пък ефект си има  :)
Стискам палци скоро да ни се похвалиш с най-добрата новина!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
« Отговор #6 -: Ноември 25, 2006, 10:44:38 am »
Aми, мила, и аз щях да питам за същото, но се справих сама. Примерно сутрин на гладно една чаша прясно мляко от хладилника, после го затискаш с порция тиква, после продължаваш на ябълки и круши през деня като не забрабяш да ги поливаш обилно с вода, дори да не си жадна; можеш да добавиш и кофичка активия. Желателно е това хранене да става като не си на работа... по обясними причини, мисля. Добре е да хапваш повечко плодове и да изпиваш по една чаша прясно мляко на ден и половин  кофичка, поне, активия.
Резултат - гарантиран!
*
« Отговор #7 -: Ноември 25, 2006, 10:47:16 am »
И аз бях много притеснена  след моя трансфер, но на мен ми действат активийките на Данон. Всеки ден по едно и определено нямах никакви проблеми.
*
« Отговор #8 -: Ноември 25, 2006, 11:31:18 am »
И аз да дам една рецептичка.Сушенки от сливи и сладко от рози или розов сироп.Много плодове и голямо количество вода.А за киселото мляко е просто задължително.Хайде Куки,стиснала съм палци и чакам  :bfp: Не си и помисляй за друг резултат :D
« Отговор #9 -: Ноември 25, 2006, 12:11:07 pm »
Бисквитке,и аз имам същия проблем като тебе.След като се разбра,че единственото ,което мога да ползвам за да не предизвикам контракции е активия и дуфалак-прибегнах до тях.Гледам да не ги използвам всеки ден,защото все още ме е страх да се изходя като хората-та нали мога да притесня агентите.Днес,след 10 ден си казах,че вече трябва да са се закачили,ако са се закачили и висях в тоалетната с вълнуващо четиво.Резултат-сутрешния утрогестан отида на вятъра,но поне съм с по-чисто дебело черво.Така де-активиа всеки ден или през ден и леки храни.Стискам палци за всички чакащи като мен.Остана ми една седмица.ОХхххх!
There's no way to happiness,
Happiness is the way!

« Отговор #10 -: Ноември 25, 2006, 12:19:32 pm »
Теоха, стискам палци и аз на теб!
Момичета, благодаря - май полезна темичка се получи.
Айде да кажа и аз, че все пак моята рецепта също даде резултат и силно я препоръчвам. Нещо се бях притеснила, че вече е минало много време и не иска да действа, но ударна доза сусам - 5-6 супени лъжици, с една супена лъжица мед, разбъркани добре в половин чаша кисело мляко продължава да си работи. И изобщо, откакто спрях цигарите, сусамът ме спасява. Иначе цигарка сутрин на гладно и беж в тоалетна...
Но да, наистина, дали има чайчета, които можем да си пием? Дуфалакът много ли не се препоръчва?

Поли-М, успех и на твоя трансфер!! Абе успех на всички!!!
« Последна редакция: Ноември 25, 2006, 13:33:26 pm от coookie »
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #11 -: Ноември 25, 2006, 12:34:48 pm »
Не се препоръчва.
*

victorita

• 531
  • Моето малко слънце КРИСТИАН се роди на 21/01/2010
« Отговор #12 -: Ноември 25, 2006, 12:42:49 pm »
да си дам и моя съвет-най-добре е с дуфалак-няма страничните ефекти на др. и не води до привикване.НЕ препоръчвам хуск,защото имах лош опит с него-голямо раздуване на червата и невероятни болки вследствие имах силно кръвотечение защото бях и в цикъл....бизакодил ,зелен чай и всичко съдържащо  сена са изключени по време на бременност.................и естествено хубаво е да се ядат мноооооооооооого плодове и да се пие  вода на гладно :D
« Отговор #13 -: Ноември 25, 2006, 12:56:09 pm »
Дуфалакът много ли не се препоръчва?

С две ръце се препоръчва. Това е единственото "лекарство", което може при бременни. Иначе също и киви, топла вода с мед, течности, Активия (обичам тази с ягодата!!!), ама тези неща мацките са ги написали преди мен.

Категорично НЕ може шоколад комфорт, Лали е обяснила защо. Приятелка си провали едно ин витро заради него.

« Отговор #14 -: Ноември 25, 2006, 13:20:13 pm »
Бисквитке,това със сусама изглежда вкусно..Ще го опитам.Абе усещате ли,че само вкусни неща се препоръчват на бременните и чакащите за такива :D?
За зеления чай и аз знам,че не се препоръчва,защото принципа му е спазми и контракции на червото-като при сената.Добре,че е племенницата-аптекарка,та ме осведоми още в началото да спра шоколадчетата и зеления чай...
Много полезна тема се получи наистина
There's no way to happiness,
Happiness is the way!

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #15 -: Ноември 25, 2006, 13:22:17 pm »
Хе-хе-хе,  чудна темичка за скучния съботен ден! :lol:
« Отговор #16 -: Ноември 25, 2006, 13:30:09 pm »
я да ви разсмея

"Проблематиката" на тази тоалетна тематика ме вълнува от вчера. Та седя си аз в айсикю и сутринта образуваме сериозен чат с ефирчето. Чатим си така известно време и после чата замира. Аз се заплесвам по телевизия, гледам някакви филми... И по едно вреем решавам да обсъдя този проблем с ефирчето... Гледам я - седи още онлайн в айсикю и право куме в църни очи  "Абе как се справяш със запека?"

И отсреща.. малко тишина... и отговор... "Емо е" (мъжът и).

:cul2:
« Последна редакция: Ноември 25, 2006, 13:32:13 pm от coookie »
*
« Отговор #17 -: Ноември 25, 2006, 13:38:06 pm »
топло прясно мляко с мед и няколко кивита на гладно сутрин.
*
« Отговор #18 -: Ноември 25, 2006, 13:43:03 pm »
я да ви разсмея

"Проблематиката" на тази тоалетна тематика ме вълнува от вчера. Та седя си аз в айсикю и сутринта образуваме сериозен чат с ефирчето. Чатим си така известно време и после чата замира. Аз се заплесвам по телевизия, гледам някакви филми... И по едно вреем решавам да обсъдя този проблем с ефирчето... Гледам я - седи още онлайн в айсикю и право куме в църни очи "Абе как се справяш със запека?"

И отсреща.. малко тишина... и отговор... "Емо е" (мъжът и).

:cul2:
:D :D :D Вие сте страшни.
Р.С. Внимавайте с чата! :)
*
« Отговор #19 -: Ноември 25, 2006, 14:29:45 pm »
Че какво пък,и мъжете имат запек :balk_133:!
Активия със сини сливи-голям снаряд!