0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: За билките от аптеката на ул."Поп Богомил"
« Отговор #80 -: Октомври 08, 2007, 15:20:46 pm »
Мюсли, благодаря ти за отговора! Дано има много момичета, на които ще им помогнат или вече са им помогнали  :sunshine:
« Отговор #81 -: Октомври 13, 2007, 16:48:58 pm »
Марина 15. Белия равнец не е толкова безобиден  :wink:Полезен е само ако се ползва месец,два. Ако се ползва повече може и да е опасен. Ако се взема в големи дози също е опасно. Невена помага за страшно много неща, наистина не вреди ако се пие дълго, но се спира моментално при вече установена бременност.От бременни може да се пие обаче с цел задържане на плода ако има такъв риск.Опасен е при нормалната бременност.
*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
« Отговор #82 -: Декември 17, 2007, 08:31:22 am »
Здравейте, момичета! Преди време си бях взимала от тази аптека смес от билки за нередовен цикъл, но така се стекоха нещата, че ги пих само няколко дни, тъй като се наложи спешно да посетя и лекар и той ми изписа лекарства. На указанието на пакета пише, че билките стимулират яйчниците. Дали това е същата билкова смес за овулация? С поликистозни яйчници съм, ЛУФ синдром и 15 месеца неуспешни опити за забременяване. Доколкото разбирам има един чай за нередовен цикъл, друг за овулация, трети за кисти, отделно и за забременяване 8O. Според вас за какво би било най-подходящо да поискам? Благодаря за отговорите и успех на всички!
*
« Отговор #83 -: Декември 17, 2007, 10:44:04 am »
Предполагам ,че първо за кисти.
*

elma

• 1289
« Отговор #84 -: Декември 18, 2007, 07:53:34 am »
Предполагам ,че първо за кисти.
Благодаря, mgbg!
Вчера си взех чай за ПКЯ. В аптеката ми обясниха, че трябва първо да изпия него за да ми дадат за овулация. Попитах колко време е необходимо да го пия - казаха, че докато свърши пакета. Ама тоя пакет е огромен 8O, имам чувството, че една година само този чай ще пия....Както и да е...Ще пиша за ефекта какъвто и да е той! :)
*

elma

• 1289
« Отговор #85 -: Януари 21, 2008, 12:59:16 pm »
Здравейте отново!
Понеже обещах да пиша.......тъжно ми е да го кажа...но при мен ефект върху цикъла ми от билките нямаше....за кистите ще видим....пих чайчето около месец. Предполагам, че и кистите са си там :( Отново няма овулация, отново кафяво зацапване...отново закъснение...отново всичко отначало :( Отгоре на всичко гърдите започнаха да ме болят от 7-ми ден на цикъла 8O Както и да е....това е....спрях ги :balk_145: Да става каквото е писано........
« Отговор #86 -: Януари 22, 2008, 10:13:13 am »
Елма, аз имам много противоречиво мнение за билките. И съм доволна и не съм.
Докато ги пиех всичко беше ОК, но спрях ли ги цикълът ми се влоши значително. Единия месец ми дойде чак на 55-ти и то предизвикано с дуфастон, а следващия цикъл ми дойде на 45-ти ден! Преди билките имах редовен цикъл.
*

elma

• 1289
« Отговор #87 -: Януари 22, 2008, 11:35:44 am »
Лелеееее, Стелианче 8O, ужааас, спирам ги, край... :( Смятам да кажа на Док, че съм ги пила 8O, дали ще се разсърди много :oops: Аз все си мислех, че дори и да няма полза от билките, поне вреда няма да има. Явно съм грешила 8O А ти за какво си пила билки след като цикълът ти е бил редовен?
« Отговор #88 -: Януари 22, 2008, 11:45:11 am »
Аз непрекъснато лекувах някакви възпаления.
Взех си от аптеката на Поп Богомил билки за възпалени яйчници и тръби, за кисти и аз овулация.
Най-редовно пих билките за възпалението и отвреме навреме билките за кисти. До билките за овулация така и не стигнах
Докато ги пиех имах супер редовен цикъл. Но аз по принцип съм с редовен цикъл, но +- 2,3 до 5 дена.
Спрях билките и такъв беше резултата при цикълът ми. Според мен е от билките, няма просто от какво друго да е нарушението на цикълът ми.
*

elma

• 1289
« Отговор #89 -: Януари 22, 2008, 11:52:01 am »
Ахам, оф...гадна работа :( А след като мина известно време от спирането на билките, не се ли регулира отново цикълът ти?
*
« Отговор #90 -: Януари 22, 2008, 12:09:45 pm »
Ами при мен минаха почти 3 години, а още не мога да си оправя цикъла! :(
*

elma

• 1289
« Отговор #91 -: Януари 22, 2008, 13:13:18 pm »
Е сега вече съм тотално отчаяна :(
Значи не само при мен има влошаване :(
Не съм предполагала просто....нямам думи....
Според вас трябва ли да споделя с Док какви съм ги вършила за този месец и половина, когато не съм ходила :oops:
*
« Отговор #92 -: Януари 22, 2008, 13:35:18 pm »
О такова нещо повече няма да си сложа в устата. Първо тези билки ми разбиха цикъла, че зор докато го оправя. После ми дойде на 13 ден, на следващия месец няма ову няма нищо.Не си правете експерименти с тези билки, хич не са безобидни.
Пристрастена към д-р Хаус!
*
« Отговор #93 -: Януари 22, 2008, 13:42:20 pm »
Аз пък имах овулация, дали благодарение на билките или случайно съвпадение, но факт е че забременях. Е верно и Прегнила помогна за пукането на фоликула, но ...
Пих ги само до овулацията, тоест 19 дни.
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

« Отговор #94 -: Март 28, 2008, 14:30:16 pm »
здр и от мен моля ви ,  каже те ми защто не , ми идва цикъла пих един месец билка за ПКЯ и не иска , да ми идва веце 43 дена а и не съм бременна нз ,но как можах да се доверя на тези хора нима не ,разбират колко е важно здравето какво да правя кажете ми . :( :( :(
*
« Отговор #95 -: Март 29, 2008, 21:49:48 pm »
О такова нещо повече няма да си сложа в устата. Първо тези билки ми разбиха цикъла, че зор докато го оправя. После ми дойде на 13 ден, на следващия месец няма ову няма нищо.Не си правете експерименти с тези билки, хич не са безобидни.
Напълно подкрепям това мнение. За съжаление и моят, макар и 1-месечен, опит с пиенето на билки /за овулация/ беше горчив. :(
*
« Отговор #96 -: Март 29, 2008, 23:51:57 pm »
Момичета някои билки са по опасни от лекарствата,не си ги назначавайте сами.Тодорова иди при лекар там най добре ще ти обяснят- ние може само да гадаем.
« Отговор #97 -: Март 30, 2008, 20:42:01 pm »
вече няма да гадаеем чакам бебче  :) :)дано Бог е с мен и ни пази
*
« Отговор #98 -: Март 30, 2008, 20:55:32 pm »
Това е добра новина-честито и лека бременност!
« Отговор #99 -: Март 30, 2008, 21:28:47 pm »
Честито !Лека бременност!