0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: За билките от аптеката на ул."Поп Богомил"
« Отговор #60 -: Юли 31, 2007, 14:31:55 pm »
Билките не могат да помогнат за регулиране на хормони - това ми казаха хората, които работят в аптеката на "Поп Богомил". Аз ходих да търся билки за понижаване на пролактина, тъй като съм алергична към бромокриптин/ парлодел. Въпреки, че настоявах да ми дадат някакви билки да пия, ми казаха, че за съжаление, не могат да ми помогнат.
*
« Отговор #61 -: Юли 31, 2007, 15:01:16 pm »
Това ми  звучи доста страно.Как така няма за нормализиране на хормоните,пък има за нормализиране на цикъла???НЯкой със СПЯ да е взимал от там билки??
« Отговор #62 -: Юли 31, 2007, 19:49:00 pm »
Писах тук,защото ме мързи да отида до аптеката.....Съвсем съм се сдухала,но сигурно се усеща.
Ако не ти се ходи обади се по телефона и питай :)
Това е пост на първата страница на тази тема :)

Цитат
ул."Поп Богомил" 38. тел.983 6003, 983 9916.
Изпращат и по пощата.
*
« Отговор #63 -: Юли 31, 2007, 20:09:09 pm »
моля ВИ хора, не ми се вързвайте 4ак толкова..Мерси за телефона все пай,явно съм го пропуснала .
« Отговор #64 -: Юли 31, 2007, 21:02:34 pm »
Никой не ти се връзва :)
Давам ти информация, защото не ти се разкарва до аптеката :)
*
« Отговор #65 -: Юли 31, 2007, 21:15:08 pm »
 8O
« Отговор #66 -: Юли 31, 2007, 21:23:17 pm »
Kakво казах, че остана неясно и последва
тази емотикона "  8O "от твоя страна :)
Копирах ти телефоните, защото беше
ясно, че си ги пропуснала и не си погледнала
напред в темата - за твое удобство !
« Отговор #67 -: Август 01, 2007, 09:37:49 am »
Билките не могат да помогнат за регулиране на хормони - това ми казаха хората, които работят в аптеката на "Поп Богомил". Аз ходих да търся билки за понижаване на пролактина, тъй като съм алергична към бромокриптин/ парлодел. Въпреки, че настоявах да ми дадат някакви билки да пия, ми казаха, че за съжаление, не могат да ми помогнат.

По отношение на пролактина - нямам вече спомен точно къде го прочетох, но билката бял равнец помага за нормализиране на неговите нива.
*
« Отговор #68 -: Август 01, 2007, 16:05:03 pm »
[

По отношение на пролактина - нямам вече спомен точно къде го прочетох, но билката бял равнец помага за нормализиране на неговите нива.
[/quote]

Много мерси, Stelliana, ще се поразровя да я видя тая работа с белия равнец.
*
« Отговор #69 -: Август 22, 2007, 20:26:44 pm »
Днес си взех  от тази аптека билки за киста на яйчника.НЯкой има ли представа какво точно съдържа сместа,интересно ми е просто ,а в аптеката не ми казаха.Разпознах само невен-а.
« Отговор #70 -: Август 22, 2007, 20:30:00 pm »
   Няма ли етикетче с описание.Поне при мен имаше ,но не помня точно какво съдържа сместа!
*
« Отговор #71 -: Август 22, 2007, 20:41:37 pm »
Не,написаха ми само как да се пие на плика....
Ти този чай ли си пила?Ефект?
« Отговор #72 -: Август 23, 2007, 03:51:21 am »
  Докато го пих около 4-5 месеза не направих нито една киста!Цикъла ми се регулира,като по часовник на 28 ден с нормално кръвотечение.Не го пия от 3 месеца и съм нямала кисти досега.Да чукам на дърво!Дано и при теб има ефект!  :P
*
« Отговор #73 -: Август 23, 2007, 12:47:53 pm »
А хормоните нормализираха ли се?
« Отговор #74 -: Август 24, 2007, 05:20:27 am »
  Аз си изследвах хормоните преди да пия билките и си ми бяха перфектни.Моите кисти са от друго.
« Отговор #75 -: Септември 04, 2007, 08:25:36 am »
Аз пих билките за овулация през зимата и не знам от тях ли е или от само себе си ми се нормализираха всички хормони и имах и овулация, дори и пролактина ми беше в абсолютни норми за първи път от доста време насам /да отбележа че тогава пиех и достинекс за пролактина макар и в много намалена вече доза/. А за белия равнец и невена знам , че са много полезни билки за женските проблеми и се използват за много неща -  със сигурност няма да навредят, само биха помогнали.  :D

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*
« Отговор #76 -: Септември 12, 2007, 15:27:35 pm »
Да докладвам.
Явно има някакъв ефект от билките ,защото за първи път от доста време гърдите не  ме болят ,а преди бяха някакси твърди.
*

mimozinq

• **
  • 52
  • Животът е чудо
« Отговор #77 -: Септември 12, 2007, 16:31:03 pm »
Момичета здравейте,
Нова съм и имам въпрос-някоя от вас забременяла ли е пиейки тези билки за ову и забременяване, защото чисто статистически жените, които имат съмнения и болки са повече.Без да искам да обидя никого, разбира се.
Благодаря
*
« Отговор #78 -: Септември 24, 2007, 02:17:23 am »
Здравейте, мили момичета!
Бих искала да задам няколко въпроса относно билките за овулация от тази аптека и ще съм ви много  благодарна, ако ми отговорите.
1. След като се препоръчва отварата да се пие поне 3 месеца, колко време след това трябва да се почива? И може ли след почивката да продължи да се пие по същите начин и схема?
2. Доколкото разбирам чаят се пие непрекъснато през тези 3 месеца, а има ли значение все пак откога точно ще започне приемът му?
3. Какви билки се съдържат в този чай?
В темата открих телефоните на аптеката, но бих искала да помоля вас за отговор, тъй като ми е неудобно да притеснявам персонала им. Предварително благодаря за отзивчивостта ви!
*
« Отговор #79 -: Септември 24, 2007, 09:12:29 am »
Няма значение откога ще се пият, а на плика ще ти пише какво съдържат билките и как се приготвя и пие.