0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: За билките от аптеката на ул."Поп Богомил"
« Отговор #40 -: Юни 01, 2007, 09:52:15 am »
ами аз ще ги получа във вторник, което ще мие 5ти ден, нали няма да е проблем да ги почна тогава?
« Отговор #41 -: Юни 01, 2007, 10:08:12 am »
ами аз ще ги получа във вторник, което ще мие 5ти ден, нали няма да е проблем да ги почна тогава?
  Най- много да ти се забави овулацията с няколко дни.Аз като започнах да ги пия първия месец,въпреки че почнах от първия ден ,овуто ми закъсня с няколко дни.Сега всичко е ок.
*
« Отговор #42 -: Юни 01, 2007, 10:12:46 am »
абе то да има овулация пък другото-майната му!
« Отговор #43 -: Юни 01, 2007, 13:34:59 pm »
  Ами пий ги тогава и ти желая успех  :P  Аз ги пия вече от 3 месеца и фертилните ми дни са ясно изразени.Бептъкоподобната слуз е доста обилна и около 5-6 поредни дни,графиките на БТ станаха много хубави и най -важното не съм задържала фоликули и не правя кисти.Доктора каза,че яйчниците ми изглеждат прекрасно.А и стори пореден месец ми идва точно на 28-ми ден,а това не ми се е случвало от месеци,почти година!
  Надявам се при нас бебето скоро да стане ,както и при вас!   :P
*
« Отговор #44 -: Юни 01, 2007, 13:36:13 pm »
благодаря за пожеланията, аз също се надявам!!!
*
« Отговор #45 -: Юни 10, 2007, 01:48:30 am »
А как варират цените на тези билки?Скъпи ли са?
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!

*
« Отговор #46 -: Юни 10, 2007, 20:34:09 pm »
за овулация са 4.60 за един месец.
*
« Отговор #47 -: Юни 21, 2007, 09:36:49 am »
Момичета,вчера получих билките,едните за кисти,другите за овулация,едновременно и двата чая ли трябва да пия?
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!

« Отговор #48 -: Юни 21, 2007, 10:40:18 am »

Момичета,вчера получих билките,едните за кисти,другите за овулация,едновременно и двата чая ли трябва да пия?
  Не!Първо изпиваш за кистите и след това почваш за овулацията.  :P
*
« Отговор #49 -: Юни 21, 2007, 10:41:16 am »
Ти не попита ли момичето от аптеката? Ако не, звънни й, тя ще ти каже как е най - добре. Успех.
*
« Отговор #50 -: Юни 21, 2007, 11:21:21 am »
не искам да плаша никой, но през май 2005та си поръчах билки за забременяване от там.още месеца на започване цикъла ми стана на 14 дена.оправия няма.
тоя месец си поръчах за овулация.получих ги на 5тия ден от цикъла и ги почнах веднага-на 8мия прокървих.спрях ги, кървенето се оказа еднократно.на 10тия ден пак ги почнах, на 12тия пак прокървих, тоя път за 3 дена.спрях ги и нямам кървене.
прекалено много случайности...
аз май бях до тук с билките.термина-ако не помогнат няма да навредят нещо взе да ми се изопачава.
успех на всички!
*
« Отговор #51 -: Юни 21, 2007, 17:23:41 pm »
Ти не попита ли момичето от аптеката? Ако не, звънни й, тя ще ти каже как е най - добре. Успех.
звъннах,казаха ми да ги пия едновременно,с половин час разлика.примерно,едното го пия в 12,другото в 12.30.и така 3 дневно
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!

*
« Отговор #52 -: Юни 21, 2007, 18:12:07 pm »
Щом така ти е казала, така ги пии.
Аз този режим на пиене го не навиждам, ужасно ми е досадно.
*
« Отговор #53 -: Юни 22, 2007, 09:40:42 am »
Щом така ти е казала, така ги пии.
Аз този режим на пиене го не навиждам, ужасно ми е досадно.
Ох едвам ги пих вчера,2 чая по 150мл. доста е :?
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!

*
« Отговор #54 -: Юни 22, 2007, 18:48:10 pm »
Аз докато ги пиех толкова ми се гадеше, че понякога и повръщах. Поизтарикатих се като глътна чая на екс, и веднага лопна нещо сладичко,  но това не е хубаво. До колкото знам вода и въобще течности, се приемат на малки глътки.
*
« Отговор #55 -: Юни 23, 2007, 00:17:36 am »
Аз докато ги пиех толкова ми се гадеше, че понякога и повръщах. Поизтарикатих се като глътна чая на екс, и веднага лопна нещо сладичко,  но това не е хубаво. До колкото знам вода и въобще течности, се приемат на малки глътки.
а билките за овулация като запо4нете да ги пиете от 11 ден,непрекъснато ли се пият 3 месеца,без прекъсване?защото аз сега пия 2 чая,за кисти,и овулация,пия ги 3  дневно,но не наведнъж,а с 30мин разлика,но не се съобразих от кой ден на цикъла ги запо4нах.тези за овулация без прекъсване ли се пият? :oops:
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!

*
« Отговор #56 -: Юни 23, 2007, 23:51:15 pm »
Да, без прекъсване ги пих. Изпих един пакет за хормонални нарушения и за един за ову - едновременно както ти. Аз не си спомням от кой ден ги започнах, но не мисля, че има голямо значение .Мислех да продължа и да си взема по още един, но решихме с лекарите да започна стимулация и не ги пих повече. След това забременях неуспешно и изпих тези билки на баба Куна. От тогава юни 2006г. вече една година нищичко не направих, нищо не пих.
*
« Отговор #57 -: Юли 30, 2007, 20:56:08 pm »
А дали има билки за сваляне на висок тестостерон???
« Отговор #58 -: Юли 30, 2007, 21:36:34 pm »

А дали има билки за сваляне на висок тестостерон???
Обади се и попитай!Има билки за регулиране на хормоните.
*
« Отговор #59 -: Юли 30, 2007, 22:08:45 pm »
Писах тук,защото ме мързи да отида до аптеката.....Съвсем съм се сдухала,но сигурно се усеща.