0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

tokador

• *
  • 25
  • [url=http://line.romanticcollection.ru][img]http:/
Re: За билките от аптеката на ул."Поп Богомил"
« Отговор #20 -: Декември 15, 2006, 10:57:24 am »
Моми4ета,и аз се заех да пиа тези билки...Пържо пих тожа за овулация,бях на лвкар и на видеото ми показа нормална овълация,после запо4нах с билките за забременяване-от 11ти ден на зикъла...сега ми доиде 4дни по рано и с болки в корема(не сам имала болки от моми4е) и с големи съсиреци...-никога не сам имала толкова големи съсиреци....Сега около нова година трябжа да съм в овулация и....ще видим...ако улу4им момента...
  Но мисля да не пия билки за сега....
« Отговор #21 -: Декември 15, 2006, 11:29:36 am »
Мога ли да пия билки за възпалени яйчници и да правя опити за бебе?
*
« Отговор #22 -: Декември 15, 2006, 11:55:44 am »
Tоkador,не знам какво да ти кажа,но след като не ти действат добре-билките-не ги пий.
*
« Отговор #23 -: Декември 15, 2006, 11:58:26 am »
Steliana,по-добре попитай в аптеката или лекар,макар че някои доктори
 казват,че не са билкари и отричат билките.Специално на съпругът ми много му помогнаха.
« Отговор #24 -: Декември 21, 2006, 16:50:49 pm »
А при мен след месец и половина пиене на билките за овулация ми закъсня с 4 дни и после ми дойде но доста обилно, с болки и с големи съсиреци-странно може пък да е случайно. Вероятно се дължи на някои хормони, веднага си пуснах изследване на 3-ти ден от МЦ и изненада - всички хормони са в норма и доктора каза че всичко е много добре. :D

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
« Отговор #25 -: Януари 01, 2007, 11:54:07 am »
Има и други билкови аптеки- "Виктор Юго" № 5, на "Бачо Киро". Но трябва да знаете какво търсите. Принципно ще ви предложат стандартни комбинации, които ще намерите в много билкови книги: за бяло течение, за яйчникови кисти, за миоми и т.н. Но не е много сериозен подход.
« Отговор #26 -: Януари 11, 2007, 12:50:21 pm »
Билковите рецепти са си много добри и проверени, но човек ако знае какъв точно му е проблема, за да си купи съответната за това комбинация. Пък много често не е съвсем ясно какви са проблемите или са вариращи - ту едни ту други и при такава ситуация не можеш да пиеш всичко. :lol:

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*
« Отговор #27 -: Февруари 22, 2007, 20:36:19 pm »
 А има ли комбинации за кисти и хормонален дисбаланс??И на нормални цени ли са чайчетата???
*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
« Отговор #28 -: Март 16, 2007, 00:39:06 am »
момичета, не си купувайте билки по презумпция. хората в аптеката си разбират от работата. казвате какво целите и какви са ви проблемите и те ще ви посъветват коя смес да пиете, до кога, и дали ще последва друга. казвам го от личен опит. и все пак, билките не са панацея, при някои проблеми помагат, при други-не. но, вярвайте! :D
« Отговор #29 -: Март 18, 2007, 20:29:52 pm »
Аз също си взех билки от аптеката за забременяване...Тъпото е, че не съм видяла какво пише отгоре на плика-че се пият от 11 ден. погледнах плика, но нищо не пишеше на него(погледнала съм от обратната страна). Започнах да ги пия по никое време и ги пиех непрекъснато. чак сега видях, че се пиели от 11 ден. Иначе последните 2 месеца ми закъсняваше 3,4 дни..Само дано не съм объркала нещо. дано всичко ми е наред, че незнам вече :(...
*
« Отговор #30 -: Март 18, 2007, 22:19:53 pm »
Споко,за да подействат  трябва да мине време,така ,че не мисля ,че е станало нещо фатално.А от сега спазвай написаното.
« Отговор #31 -: Март 19, 2007, 08:25:07 am »
Аз ги пия от декември някъде....Тогава май ги почнах от средата на цикъла и въобще не съм знаела, че се пият от 11 ден.Поне не ми казаха жените в аптеката, а плика, в който ми сипаха билката беше захлупен с надписа надолу и 3 месеца не съм видяла въобще, че пише нещо. Чак сега забелязах като я свърших билката...Изпила съм цяла доза все пак.
« Отговор #32 -: Март 21, 2007, 13:14:09 pm »
Има ли някакъв e-mail тази аптека. Бих искала да им обясня какъв ми е проблема и съответно да ми назначат билки.
Имах възпаление на яйчниците. Искам някакви билки за това възпаление. Няма да правя опити 5 месеца, т.к. мъжът ми е в чужбина. Бих искала да пия и билки за забременяване и овулация. Знам ,че трябва да се вземат няколко месеца, така че докато се върне половинката ще имам достатъчно време да пия билките.
*
« Отговор #33 -: Април 05, 2007, 17:21:58 pm »
И аз преди два дни ходих до аптеката на попо Богомил, и направо си казах "Пролактинът ми е висок, има ли някакви билки за стабилизиране". Отговориха ми, че за съжаление билки не може да повлияят хормоналните нива. Това само за инфо на момичетата, които смятат да пият билки само за хормонален дисбаланс.
« Отговор #34 -: Април 05, 2007, 17:36:03 pm »
   Стелиана,не знам за имейл,но това са телефоните тел.983 6003, 983 9916. Аз звънях два пъти и разговарях с една изключително мила и търпелива жена.Обясних й всичко с подробности и съответно и тя на мен също. :P
« Отговор #35 -: Април 12, 2007, 12:03:44 pm »
  Много съм щастлива!   :P  Този месец започнах да пия билките за кисти.Днес ходих на лекар, овулацията е била вчера и нямам многобройни фоликули по яйчниците.Обикновено винаги имам многобройни фоликули от което имам болки.Доктора каза,че положението е много добро в сровнение с друг път.Вярно,че овулацията беше с 3 дни по-късно,но този път имах много обилна белтъкообразна слуз,която си съвпадна с овуто.Обикновено белтъкообразната слуз ми се появява много рано,дори в последния ден на цикъла и по време на ову слузта никакво я няма.
  Ще продължа да ги пия и дано да има ефект и ....бебе  :) !
*
« Отговор #36 -: Април 12, 2007, 12:16:49 pm »
Поздравления peroshinka, дано да ти помогнат билките и този месец да видиш  :bfp:
/>
« Отговор #37 -: Април 12, 2007, 13:13:50 pm »
Поздравления Перошинка!
И аз смятам да последвам твоя пример!
*
« Отговор #38 -: Май 31, 2007, 02:40:36 am »
момичета, на кой ден се пият билките за ову?
аз чакам утре или вдругиден да ми дойде.утре ще си поръчам билките, но докато дойдат незнам вече кой ден ще съм, затова ме интересува.
« Отговор #39 -: Май 31, 2007, 12:11:36 pm »

Цитат
момичета, на кой ден се пият билките за ову?
аз чакам утре или вдругиден да ми дойде.утре ще си поръчам билките, но докато дойдат незнам вече кой ден ще съм, затова ме интересува.
   От първи ден на М.