Ади здравей миличка аз съм с много кофти ЛУФ. При мене за 10месеца се получи само едно пукане на ф-л 25мм с 10000Е прегнил. Другите пъти въпреки прегнила си ставаха кисти въпреки, че имам лапароскопия и фенестрация на яйчниците нали уж за подобряване на овуто. Ти обаче спомена, че твоите претърпяват обратно развитие и не стават на кисти това по-скоро е поликистоза отколкото ЛУФ. Тои е всеизвестен като синдрома на непукащия се фоликул. Ако е поликистоза тя по-лесно се преодолява с разни стимулации и прегнил накрая, докато при ЛУФ не може. Обяснението на д-р Владимиров за моя случай на въпроса защо не пукам с прегнил беше, че прегнила действа на хормонална основа, а при мен е друг проблема по-точно се е появил (ЛУФ-а) заради хронично възпаление в яйчниците ми, които реагират защитно на него като задебеляват обвивката си и така правят невъзможно спукването на фоликулите
. Единствен вариянт инвитрото и не само заради това и по ред други причини. Та така не бързай с диагнозите миличка. Може да не е успял да се спука веднъж два пъти, но това да не се дължи непременно на ЛУФ. До колкото ми е известно трудно се преодолява ЛУФ-а и мисля, че не е личим, за съжаление. Стискам палци да не е тая гадост, и всичко да си влезне в ритъм много скоро
П.С. Някои лекари смятат, че като пиеш противозачатъчни известно време после ще се получи спонтанно пукане, е да ама при мен не се получи изобщо. Та и това е някакъв вариянт да се пробва за постигане на ову, но не съм убедена в успеха. Обсъди вариянтите с доктора си, тои най-добре ще каже. И в крайна сметка се убедих, че и до инвитро да се стигне това пак е шанс за успех. По-добре от никакъв
Успех Адичка! (малко дълго стана за, което се извинявам)