Рибке, Ле, не знам, аз поне не съм чувала научно обяснение, че затоплянето на краката може да предизвика такива реакции. Аз от притеснение също вдигам температура понякога. Ако организма е такъв, просто няма как да се попречи или повлияе. Да не говорим, че при силен стрес при мен излизат херпеси по устата. Ако провери първо дали реагира на масажа, ще е ясно дали е настинка или е просто прекален стрес. Важното е да е спокойна. Само ще кажа, че аз след секциото от напрежение как ще ми бият упойката се чувствах точно така - като преди грип. Цялото ми тяло се беше стегнало. Аз изпитвам ужас от игли и явно съм мобилизирала цялото си тяло, за да преодолея стреса. Иначе нямаше да могат да ми сложат упойка. Така че това също може да е реакция на организма към всякакви интервенции.
Мила мила Рибке, знам, сигурна съм, че скоро ще дойде и твоя ден и ще имаш пак какво да те гъделичка и да те кара да се смееш. Вярвам и съм убедена, че твоето бебче/та са на път!
Бисквитке, стискам много силно палци и твоите човечета да са силни и инати като мама!