Публикувана от: BLACK_ROSE
На колко години си?
Предварително ти желая успешно ИКСИ Благодаря ти, аз съм на 34 години и това ще ми бъде пети опит /едно инвитро, три пъти ИКСИ и един път връщане на замразени/, тоест от 1999 година съм почнала някакъв вид стимулации и затова се питах дали това не се отразява по някакъв начин.
color=Orange]Публикувана от: jazzybaby
Не мисля, че има връзка между тръбите и яйчниковия резерв. Ако имаш притеснения, пусни инхибин Б. Изследва се на 3-ти ден то цикъла и показва, ако има намален яйчников резерв.
Тръбите изцяло ли са махнати
за съжаление когато бях при доц. Конова не успяхме да пуснем за инхибин Б, иначе като гледам от няколко мои стари протокола за стимулация имам LH / 4,19u/l/ и FSH /9.64 u/l/ горе долу е в тези граници на 2-3 ден от МЦ.
Относно тръбите - дясната е махната, а от лявата било останало съвсем малко, но клампирано.
И все пак защо са тези все по силни болки в яйчниците преди настъпване на менструация, която си е все така точно на определената дата, тоест не се скъсява времето от една менструация до друга и е нормална, тоест не е оскъдна, затова си мислех, че поради липса на тръби, яйчниците трудно се кръвоснабдяват може би и някъде там е проблемът с болезнената менстриация, а не изчерпване на яйцеклетки.