Аз пак се включвам в темата за баба Куна с продължение. Значи,според мен тя е от тези, които малко успяват да понадникнат в бъдещето, но не могат всичко да предскажат с точност. Иначе билките и са почти едни и същи за всеки/на мен ми даде някаква извън рецептата, не можах да я идентифицирам/.
Та баба Куна ми каза, че ще забременея до юни месец тази година и ще имам бебе. И да не правя хистероскопия, само че направих и съжалих. Продължавам с признанията-ходих и при Момера Пенчева от Стара Загора. Тя ми каза,че ще забременея до 8 месеца/т.е.-до май месец тази година/, даже каза мерки и теглилки на бебето.Правих икси и се надявах да стане, но не- и точно след иксито през май забременях за малко- кюретажът беше юни месец. Няма бебе. Иначе Момера позна дните на термина-11 и 19. Казваше-ако ти кажат 11, ще е 19, или обратно. Имах два термина, в два различни месеца, заради разминаване на големината на сакчето с гестационните седмици-11,19.И двете познаха нещичко, но не всичко.
Не съжалявам, че ходих при тях, защото междувременно ходих и при лекари, така че време не съм губила. Билките на баба Куна са хубави и ми помогнаха да си пооправя хормоните,но за сериозен проблем не могат да помогнат.По-скоро, ако е трябвало да стане бебето и без нея,то ще стане.