0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Баба Куна от село Сеславци
« Отговор #80 -: Юни 10, 2007, 20:39:09 pm »
Мацки, баба Куна , дали има електронна поща, че да вземем да и я наспамим , а ? :jump12:
ауу, че си ми лошичка  :lol: :lol: :lol:
наистина кофти изказване имайки предвид,че сме се хванали за сламка и не се знае от къде ще ни е късмета.Жалко,че така говори.

охххх, marina75, много погрешно си ми изтълкувала думитееее........ :?
аз се пошегувах с нея, не я укорявах.
всички тук сме съгласни, че билките могат да се използват като съпътстващо лечение, но съгласи се, че не може да се бъхтиш години наред при най-добрите специалисти по стерилитет, да даваш луди пари за изследвания, манипулации и лечение и накрая някой да те погледне в очите и да ти каже-болна си от еди какво си, изпий това и след 3 месеца ще забременееш.
наистина е глупаво да се вярва! 8O 8O 8O
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #81 -: Юни 10, 2007, 22:08:41 pm »
Права си ,Мимка,но нали си съгласна,че човек не знае от къде ще му излезе късмета.Аз лично вече наистина се хващам за сламката,на 32год съм и ме е страх. :(

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #82 -: Юни 10, 2007, 22:20:26 pm »
миличка, разбирам те на 100%!повярвай ми!
и аз сега пия билки за овулация от билковата аптека на 'поп богомил'.
чудеса стават, но не трябва да разчитаме само на тях.
ти си ходи на доктори, прави си нужните изследвания и препоръки, пък нищо не ти пречи паралено да си пиеш билките.при всички случаи няма да ти навредят, ако ти помогнат-още по-добре.
успех.
« Отговор #83 -: Юни 10, 2007, 22:33:36 pm »
Аз съм на 35 години и вече не разчитам на сламки, а на целенасочено лечение. Сламките са за 20-25 годишните.
« Отговор #84 -: Юни 11, 2007, 07:42:44 am »
Права си ,Мимка,но нали си съгласна,че човек не знае от къде ще му излезе късмета.Аз лично вече наистина се хващам за сламката,на 32год съм и ме е страх. :(
Еййй, ама ме ядоса....

Ха сега ми кажи какво значи "на 32 години съм и ме е страх"??? Че тези дет са на по 33 и отгоре вече трябва да са вдигнали ръце и да са се предали???

Не така, не така!!! Бориш се до дупка, а не се страхуваш!!!

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
« Отговор #85 -: Юни 11, 2007, 11:19:32 am »
Марина , искаш ли да си говорим сериозно?
Сподели с нас какво точно са открили лекарите до момента, как си/сте лекувани ,каква диагноза имаш/имате.
Пък ,кой знае , късмета ти може да изскочи тук, с правилни препоръки и точния лекар.
Не разчитай на никакви баби , просто факт е ,че си на правилното място.
Питай! :D
« Отговор #86 -: Юни 11, 2007, 11:25:24 am »
Да, и аз щях да питам същото.
Какви са тия сламки, какво е това чудо ?
Колко хора сами си казват след време,
че са загубили нерви, пари и време
по такива ходения.
Със страх нищо не се постига!
А късмета ще ти излезе, като си
начертаеш правилен план за действие :)
:sunshine: Успех, Марина !  yahoo_17
*
« Отговор #87 -: Юни 11, 2007, 14:46:23 pm »
 :) Както казва Lali, кой разбрал, разбрал. А от мен: който има желание да се лъже, да се лъже.
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #88 -: Юни 11, 2007, 16:24:23 pm »
Баба Куна не е лекар за да може да поставя диагнози и да назначава адекватно лечение. Не съм съгласна, че билките, (някакви си, за нещо си, назначени от баба Куна) ако не помогнат то няма да навредят по простата причина, (както вече казах) че баба Куна и хабер си няма от медицина.

На твоята възраст, аз не бих се хващала за сламките на баба Куна, а за нещо далеч по-стабилно. За тези по-стабилни неща има цели купища инфорнмация в този сайт.

Успех.
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #89 -: Юни 12, 2007, 11:53:27 am »
И на заблудените момичета който си мислят че билките не вредят,искам да и кажа че жестоко се лъжат.  Не отричам аптеката на поп богомил, не отричам Желязков, ама баба Куна.... Марина  тук няма сламки. Бориш се до последно в клиника по стерилитет. Ако имаш нужда от почивка, времето ще е много подходящо да попиеш малко билки. Ако си седиш и чакаш само на баба Куна ...
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*

Марина75

• 3039
« Отговор #90 -: Юни 14, 2007, 09:42:47 am »
Еййй, ама ме ядоса....

Ха сега ми кажи какво значи "на 32 години съм и ме е страх"??? Че тези дет са на по 33 и отгоре вече трябва да са вдигнали ръце и да са се предали???

Не така, не така!!! Бориш се до дупка, а не се страхуваш!!!
Не че съм спряла да се боря разбира се,че не трябва да се предаваме страхувам се ,защото нито веднъж не съм забременявала,а според лекарите при мен няма проблем не че сме стари или нещо такова,разбира се НАПРЕД С ВДИГНАТА ГЛАВА!

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #91 -: Юни 14, 2007, 15:17:51 pm »
Цитат
НАПРЕД С ВДИГНАТА ГЛАВА!
е тва е мъжка приказка! :balk_602:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

Марина75

• 3039
« Отговор #92 -: Юни 15, 2007, 09:46:36 am »
Късмет ,момичета,накарахте ми се едно хубаво и си взимам бележка-отчаянието в някой друг живот ние ще се борим нали така?

*
« Отговор #93 -: Юни 15, 2007, 11:05:10 am »
Разбира се, че ще се борим! :balk_602: Успех и на теб, Марина!
*
« Отговор #94 -: Юни 17, 2007, 22:30:47 pm »
Момичета, от отчаяние човек е способен да прави различни неща в това число и глупости, а когато медицината е вече без силна /като при мен/ се лови не само за сламка, ами и за прашинка.
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #95 -: Юни 18, 2007, 01:18:18 am »
Мари, мила, щом медицината е безсилна, то кажи ми какво остава за баба Куна?
И след като стабилните неща не помагат, как да повярвам че прашинките и сламките ще помогнат? И щом наистина медицината не може повече да помогне, то тогава вече има други пътища да станем майки, по един или друг начин.
А отчаянието и вършенето на глупости, най-малко ще ни е от полза.
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
« Отговор #96 -: Юли 30, 2007, 08:50:35 am »
Здравейте момичета!Аз пия билките турта клинав4е камшик невен пия го и си правя промивки всеки ден минаха 2 седмици значително се чуствам по добре.С мъжа ми правим опити за бебе от месец.Аз по принцип имам хронично възпаление на единия яйчник и множество сраствания от операция !на лекар не съм ходила от 1 год и няма да отида докато не забременея защото всички досега са ми казвали че или немога да имам или трудно ще стани .От билките ми намаля течението и спря да ме боли яйчника подрани ми цикъла с 4 дена беше силен обилен но не и болезнен като др.път .А билките ми каза да ги пия една моя приятелка която е работила в аптека и се занимава с тези работи като хоби .А аз силно вярвам че ще забременея.Повтаряйте си всеки ден това и ще стане вярвайте!
*
« Отговор #97 -: Юли 30, 2007, 10:01:33 am »
slunce, един месец бебеправене си е направо нищо!Няма откъде да знаеш, че имаш проблеми.Тук повечето се борим за това много години (в моя случай почти 7).Така че правете л'бов с мъжа си и очаквайте да стане чудото.Моята кумица забременя с уплътнение на единия яйчник и доста сраствания след операция от апандисит.При това забременя почти веднага, т.е май на 3тия или 4тия месец след началото на опитите.Така че докато доктор не ти постави диагнозата (имам в предвид специалист по стерилитет,защото на мен 3 години ми казваха че нищо ми няма), няма от какво да се тервожиш.
А по другия въпрос-абе ако ще с галоните да наливам билки, тръбите ми няма да се отпушат, така че....
« Отговор #98 -: Юли 30, 2007, 10:36:38 am »
Аз по принцип имам хронично възпаление на единия яйчник и множество сраствания от операция !на лекар не съм ходила от 1 год и няма да отида докато не забременея защото всички досега са ми казвали че или немога да имам или трудно ще стани . А аз силно вярвам че ще забременея.Повтаряйте си всеки ден това и ще стане вярвайте!
[/quote]

Виж сега,не разбирам защо не отидеш при специалист по репродуктивна медицина?Какво е това:"немога да имам или трудно ще стани"-това не ти го е казал специалист,убедена съм.Няма невъзможни неща! А иначе продължавай да вярваш,пожелавам ти късмет!
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
*
« Отговор #99 -: Юли 30, 2007, 10:47:26 am »
А и това-няма да отида на доктор докато не забременея звучи доста стряскащо..... :?