0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Баба Куна от село Сеславци
« -: Ноември 21, 2006, 13:02:35 pm »
Здравейте,чета мнения на момичета от форума които са ходили при баба Куна,но след това не пишат дали има ефект от билките които тя им дава и има ли забременели и ако "да" след колко време от пиенето на отварата / един месец /, /два месеца / повече време или пък ефект няма.Става въпрос че ние сме с мъжки проблем влошена спермограма,при мен всичко е наред или поне не са открили причина да не забременея вече в продължение на 3 години опитваме.
Ако пък някои е успял с друга рецепта от Народната медицина моля да я сподели за да могат да се възползват повече хора и да имат по-голям шанс преди да преминат към арт процедурите.

*
Re: Баба Куна от село Сеславци
« Отговор #1 -: Ноември 21, 2006, 16:01:55 pm »
Здравей, аз съм пила нейните билки юли месец. Казано честно не мога да ти кажа дали има ефект след тяхния прием защото след аборта ми юни месец, все още не съм опитвала и пропускам дните. Мисля, че вече ми става все едно дали ще стане или не.
*
« Отговор #2 -: Ноември 21, 2006, 17:27:38 pm »
Не говори така не може да ти е все едно,аз в момента ги пия но ще правя и втора инсеминация този месец първата беше неуспешна а аз си мислех,че като сме с мъжки проблем ще стане от първия път.Доста тежко го приех и сега търся и алтернативи на медицината и от форумите разбрах за тези билки.Надявам се поне да не навредят ако няма положителен успех.
*
« Отговор #3 -: Ноември 21, 2006, 18:42:34 pm »
    Аз изпих билките, които ми каза и след това пуснах хормони- всичко беше като по учебник, а преди това година и половина имах проблеми. Но не съм забременяла, ние сме с мъжки фактор и той не се оправя току-така.
    Има и друго.Когато минахме край бабичката, всъщност отивахме на хистероскопия в София. Баба Куна като разбра, започна да ме увещава да се поразходим до Витоша и да не давам да ми правят нищо, нямало смисъл. Оприличи лигавицата като преплетени нишки и една да прережеш, нарушаваш целостта и не знаеш до какво ще доведе. Мъжът ми си биеше инжекции Прегнил. И тях каза да ги спираме, защото по-лошо ще стане.
    Ами всъщност така и стана. Направили ми кюретаж вместо хистероскопия, сега имам някакви петна в матката, спермограмата на мъжа ми се влоши много след лечението с хормоните. Съжалявам, че не послушах бабката.
    Всъщност селото не е ли Славщица? Само да не става дума за друга бабка.Иначе не смятам, че билките са панацея за всички проблеми, но понякога помагат.
« Последна редакция: Ноември 21, 2006, 18:45:09 pm от Lilit »
Проблемът е възможност да покажеш на какво си способен.
*
« Отговор #4 -: Ноември 22, 2006, 08:57:52 am »
Да най-вероятно селото в което живее баба Куна е Славщица просто не съм го запомнила,аз рецептата за билките я намерих от форумите и реших да я пием аз и моят съпруг.
Благодаря ви за отговорите.
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #5 -: Ноември 22, 2006, 10:08:27 am »
А каква е рецептата?

*
« Отговор #6 -: Ноември 22, 2006, 10:35:39 am »
А каква е рецептата?
  Потърси я в подфорум Усложнения при бременност в темата Кажете ми моля някакви билки за задържане -на 4 страница е. Аз загубих листчето.
Проблемът е възможност да покажеш на какво си способен.
« Отговор #7 -: Ноември 22, 2006, 11:12:39 am »
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #8 -: Ноември 22, 2006, 11:45:51 am »
Мерси Лилит и Розичка  :balk_21:

*
« Отговор #9 -: Ноември 22, 2006, 11:52:06 am »
  Аз ходих до баба Куна през Август, изпрати ме моми4е, което от 10 год опитва да забременее и не става. Причината е сраствания и запушени тръби. През годините прави няколко операци, но... не се получава. Стига до баба Куна и тя й дава билките . Три месеца по-късно резултата е на лице. Сега има три годишна дъщеричка.
  Аз бях планувала следващия си опит Инвитро за Септември, но реших преди това да мина през бабата. Преди да съм й казала защо сме дошли, тя седна и ми записа на едно лист4е, 4е през 2007 ще имам мом4е. Каза ми, че ходенето ми по доктори няма да помогне и ми даде билките. До инвитрото така и не стигнах, понеже се оказа, 4е съм бременна  :bhcontract:

Билките, които ми даде са:

корен Гръмотрън
корен Пирей
корен Кръвен Здравец
Овчарска торбичка
Синя Тинтява
Подъбиче - червено
Жълт кантарион
Камшик
Клинавиче
цвят Невен

от всички билки се смесват по 50гр
в 0,500л вода се варят 3 супени лъжици за 3 мин.
Прецежда се и се пие по 50гр преди ядене /3 пъти на ден/
20 дни пият мъжете и по 30 дни жените.

Незнам дали помага на всеки този букет от билки, но съм сигурна, 4е не вреди. Аз бих посъветвала всеки, който иска да опита такова ле4ение да отиде лично до бабата - всяка от нас е с разли4ен проблем и... има нужда от различно нещо вероятно.
*
« Отговор #10 -: Ноември 22, 2006, 13:04:15 pm »
Има ли точен адрес на бабката или просто отиваш в селото и питаш за баба Куна,аз пия пилките но като чета историята на bobka май е по-добре да се отиде до там.
« Отговор #11 -: Ноември 22, 2006, 13:08:29 pm »
Бобка, как може да я намерим тази баба,адрес,  кое село е това и там къде да я търсим , дай малко разясненеия моля те?

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*
« Отговор #12 -: Ноември 22, 2006, 14:37:52 pm »
Като отидеш в селото и попиташ за нея веднага ще те опътят, те и без това не са останали много хора там. Иначе горе долу за ориентир, като стигнете до едно голямо място, което прилича на площад, свийте в ляво и след това по дерето на рекана на горе /това е  в дясно/ мисля, че беше втората или третата къща. Ориентирай се по това, че къщите са само от едната страна, а за от другата трябвя да минеш по други улици. Оф, дано да съм го обяснила така, че да ме разбереш.
Тел. е  код 06930  тел. 288. Дано да съм ви помогнала и да има ефект. За себе си вече съм изгубила надежда.
*
« Отговор #13 -: Ноември 22, 2006, 15:22:50 pm »
 Ще ви упътя и аз
 Селото се казва Славщица и е близо до Ловеч. Като се движите по пътя София - Варна, отбивката за село Славщица ще се падне в ляво.
За ориентир мога да ви кажа, да започнете да гледате за отбивката след като минете село Български извор. Гледайте за малка табелка със стрелка за Славщица. Когато започнат къщите, спирате и питате някой за баба Куна. Селцето е малко и всеки може да ви упъти.
Желая ви успех!
*
« Отговор #14 -: Ноември 22, 2006, 21:10:33 pm »
Това е удивително! :balk_46:
*
« Отговор #15 -: Ноември 27, 2006, 10:08:24 am »
Здравей Бобка,а за детето позна ли - момченче ли ще имаш?
*

Son888

« Отговор #16 -: Ноември 27, 2006, 16:06:27 pm »
Здравейте момичета през м. септември и ние с мъжа ми отидохме при баба Куна. Още от врата ме попита дали имам момиче? Аз й казах, че нямам и съм дошла за помощ. Тя ми изписа горе долу същите билки и каза аз да ги пия 20 дни, а мъжът ми 15. На някаквo листче ми написа "2007 момиче". По принцип и ние сме с мъжки фактор. Изпихме билките веднага, вече минаха 2 месеца без разултат.
*
« Отговор #17 -: Ноември 27, 2006, 16:17:45 pm »
Ако има повече хора след като са ходили до бабата и после са забременяли след пиенето на билките или просто от успокоението от това което тя им е казала нека да споделят.
*
« Отговор #18 -: Ноември 27, 2006, 16:34:08 pm »
Здравейте момичета през м. септември и ние с мъжа ми отидохме при баба Куна. Още от врата ме попита дали имам момиче? Аз й казах, че нямам и съм дошла за помощ. Тя ми изписа горе долу същите билки и каза аз да ги пия 20 дни, а мъжът ми 15. На някаквo листче ми написа "2007 момиче". По принцип и ние сме с мъжки фактор. Изпихме билките веднага, вече минаха 2 месеца без разултат.
Aми все пак до края на 2007 има време,т.е. до април месец - дано пък да    излезе вярно написаното на листчето!
*
« Отговор #19 -: Ноември 27, 2006, 16:47:15 pm »
Ле,има време а ти ходила ли си при бабката.