0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Баба Куна от село Сеславци
« Отговор #20 -: Ноември 27, 2006, 21:14:38 pm »
Не,но ми се заформя идеята да се поразходим.Утре ще правя трета инсеминация и ако и тя е неуспешна,ще отложа за известно време традиционната медицина и...да видим... :balk_602:
*
« Отговор #21 -: Ноември 28, 2006, 14:50:17 pm »
Здравей Бобка,а за детето позна ли - момченче ли ще имаш?

Още е рано да се каже мом4е или мома, но следващата седмица сме на преглед и много се надявам да ни кажат вече. Таткото май е по-нетърпелив от мене, аз си живея с нагласата за момченце... Каквото и да ни донесе щъркела ще сме щастливи :balk_46:   Разберем ли ние - веднага ще уведомя и вас.  :balk_600:
*
« Отговор #22 -: Ноември 28, 2006, 16:16:43 pm »
Благодаря за отговора Bobka,и ние посетихме бабката в неделя 27.11.2006г. и на мен ми написа нещо на едно листче.Ако ми се случи по-нататък ще пиша. :D
*
« Отговор #23 -: Ноември 28, 2006, 16:20:04 pm »
Късмет,Аси!
*
« Отговор #24 -: Ноември 28, 2006, 20:38:22 pm »
  :balk_184:  Разбира се, че ще ти се случи!
 Желая ти много късмет!
*
« Отговор #25 -: Ноември 29, 2006, 08:20:33 am »
о, ако ви кажа за 6 години що баби куни сме обиколили, при това без да имаме механичен проблем(тръби и яйчници).и всеки път си казвам, че вече няма да вярвам,ама сега пак почвам да си мисля.я ми разкажете подробно за нея.колко парички взема?
*
« Отговор #26 -: Ноември 29, 2006, 09:07:49 am »
Здравей Мими,бабата нищо не ти иска и да ти кажа не знам дали ще има ефект,но предишния месец правих инсеминация и овулацията ми беше много късно за първи път иначе цикъла ми е на 28 дни даже не се стигна до повторение защото една седмица след инсеминацията трябваше да ми дойде,другото което беше е че не се беше спукал и фоликула а ми сложиха и прегнил 5000 единици,бях решила този месец да направя втора пак на естествин цикъл и невероятното беше че пия билките от около 8 дни и във двата яйчника беше пълно със фоликули горе долу с еднакъв размер.Снощи бях на лекар да бием пак прегнил 10000 единици и пак да направим инсеминация,но когото ме прегледа той установи че съм овулирала вече.Е хубавото е че се постарахме тези дни.
Ако нищо не се получи оставихме всичко за след Нова година.
Все пак по Коледа може да се очакват чудеса! :)
*
« Отговор #27 -: Ноември 29, 2006, 18:33:29 pm »
миличка, аси, няма нещо, което да ти желая повече от това да имаш своето коледно чудо.и като ви слушам направо ми иде да се засиля към това село.аз имам проблем с цикъла и естествено с ову-то-за каква овулация може да става въпрос при 14 дневен цикъл.мисълта ми е, че нямам механички проблеми, дали бабката ще може да ми помогне да си оправя цикъла и да овулирам?
*
« Отговор #28 -: Ноември 29, 2006, 21:05:42 pm »
Мими,може би имаш хормонални проблеми.Хормони изследвала ли си?
*
« Отговор #29 -: Ноември 29, 2006, 21:27:21 pm »
да, хормоните и щитовидната жлеза са ок, затова се заинтересувах от тази жена
*
« Отговор #30 -: Ноември 30, 2006, 09:48:13 am »
Мими,наистина ми звучи невероятно всичко да ти е наред,а да имаш проблеми - това си е наистина много досадно...Дано по-скоро да намериш правилното решение и да се сбъднат мечтите ти!
*
« Отговор #31 -: Ноември 30, 2006, 17:00:23 pm »
Благодаря Бобка за пожеланията много си мила.
*

v1v1v1

« Отговор #32 -: Декември 01, 2006, 11:48:10 am »
Баба Куна дава едни и същи билки на всички. Ако имаш лек хормонален ще помогнат, но при нещо сериозно не.
*
« Отговор #33 -: Декември 01, 2006, 12:00:32 pm »
  Да, вероятно си права...незнам, но аз продължавам да мисля, 4е не е лошо да се мине през неините билки. Дори и да не решат проблема напълно, поне ще помогнат за разрешаването му.  Стискам палци на всички, които се борят! И ви желая много, много щъркели
« Отговор #34 -: Февруари 10, 2007, 19:38:21 pm »
 Здравейте момичета  :)
  Аз съм нова във форума, но чета с интерес темите
 Ние сме със същия проблем ,само че проблема е в приятеля ми... Опита много лечения, но без ефект  :(  Дали тази баба може да ни помогне ?
Когато искаш нещо толкова силно, рано или късно го получаваш

« Отговор #35 -: Февруари 10, 2007, 19:45:44 pm »
A какъв е точно проблема?
*
« Отговор #36 -: Февруари 11, 2007, 10:58:30 am »
Мели, защо не преименувате форума "Лек от природата" на "За баба Куна, дядо Стефчо и техните фенове". Поне тези, които търсят наистина лек от природата, да не влизат там.
Нима промяната на хранителният режим, отказа от цигарите и повече движение на чист въздух не е лек от природата? Ами.  Кой ли го счита за такова. Друго нещо си е баба Куна да ти предпише да пиеш билков чай с мед.
Момичета, не съм против билките, а напротив. През лятото се катеря по планината и сама ги събирам. И цяла зима си пия чай с мед. И не ми е нужно за това да ме кара нито баба Куна, нито дядо Стефчо.

*
« Отговор #37 -: Февруари 11, 2007, 11:28:56 am »
когато си много отчаян и докторите, които си посещавал не са ти помогнали, се хващаш като удавник за сламка.ето, сега чета своите постинги в тая тема.тогава наистина не знаехме причината и вече бях готова на всичко.ето, сега 3-4 месеца по-късно съвсем случайно открихме евентуалната причина за цикъла ми и вече не ми идва на ума да ходя при бабата.просто всеки трябва да попадне на свестен доктор.докато има печалбари-доктори, ще има баби куни, дядовци гошовци и лели тотки.затова най-добре, преди да се ходи при такива билкари(извиняавам се на истинските, защото наистина има хора, които са такива по призвание, а не по обяви), да се погледне няколко подфорума по-надолу в 'адреси на клиники, доктори и лаборатории', може би там ще откриете точния човек, който ще ви помогне.
билките са полезно нещо, стига да са сапътстващо лечение, а не основно.като си със силно запушени тръби, чакай да ти помогнат билките!
*

stanley_78

• 408
  • Твоите деца не са твои деца, те са рожба на копнеж
« Отговор #38 -: Февруари 11, 2007, 12:20:07 pm »
Аз да ви попитам, дали ако дам рецептата на бабата в аптеката на Поп Богомил ще ми набавят билките? Много трудно си намирам билките за разни рецепти. Клинавиче, например си търся в Пловдив от около 3 месеца. Някой може ли да се включи с полезна информация и за София?
*
« Отговор #39 -: Февруари 11, 2007, 12:25:40 pm »
в аптеката на 'поп богомил'имат всякакви билки, пращат и по пощата.само дето преди месец се обадих да си поръчам едни билки, а още не са дошли, май са ме забравили.но клинавиче имат при всички случаи, купувала съм от там.